Sommar och sol

Idag har varit en konstig, fin, sorglig och glad dag. Jättekonstigt!

Den började med att jag och mor min åkte till badet och simmade en kilometer, så uppfriskande! Men det kändes verkligen att jag inte har simmat på ett tag, blev sjukt trött också! Efter det åkte vi hem och gjorde lunch, sen direkt vidare till Skövde. Där gick vi runt i timmar och tittade, shoppade och gickgickgick! Jag köpte vinterstövlar och bikini. HAHA. en väldig blandning och så. Men det var ju det jag behövde :) Sen hem och så.

Hade ett samtal med handendärienglandsomjagvartillsammansmed förut. Vi har gjort slut på riktigt nu. Det kändes jättejobbigt när jag pratade med honom. Så tråkigt hur allt har blivit mellan oss, verkligen sorgligt. Men det känns helt okej nu faktiskt.

Jag blev ju lite uppiggad när Sara ringde och sa att vi ska till Cypern! haha. Yeeey. Vi bokade biljetter idag! Så himla spännande! 15-22/10 ska vi vara där. I Limassol, hos Shaun. HAHA. jag vet vad ni tänker :D Men jag bryr mig inte, för det är ett äventyr, och jag behöver verkligen ett äventyr nu! Fy va kul det ska bli att träffa honom. Så himla skoj. :) Jag längtar! Min första sol och bad semester någonsin! verkligen skoj.

Och så ska jag till Skåne på fredag, men pappas förra fru Irene och min systerdotter Therese. Vi ska på 7 årskalas hos Annisen! Yey. Fy va mys att träffa dom igen! Tyvärr hinner jag ju inte med att träffa några andra den helgen.. men.. snart!

Jag var ju förresten hos beeebisen i söndags. Kan visa bild imorgon eller så, så himla söt!

Puss och hej, nu måste jag sova. Jag är helt slut.

My thoughts are spinning spinning spinning around.

Hej!

Jag skulle nog egentligen sova, för imorgon ska jag och familj åka och hälsa på mitt nya fina kusinbarn Ewelina! Iho, en beeebis, lovely.

Jag är lite smått rädd för att lägga mig i sängen dock. Jag orkar inte tänka på saker som gör ont att tänka på. Jag orkar inte tänka på saker som jag inte vet vad jag ska tänka om dom. Dessutom orkar jag egentligen inte vara stark heller, men det är jag ju. Jobbigt att det är jag. Jag vill inte ibland.

Jag var i London tisdag till fredag. Det var supermys att träffa mina pojkar igen! Åhå så mysiga pussar och kramar jag fick! Jag träffade ju dessutom deras nya au pair, Hanna. Hon verkar jättetrevlig och jag är säker på att dom är i goda händer hos henne. Det är skönt att veta. Det var nog bra att jag träffade henne :) Känns bra. Känns mindre bra att veta att jag inte kommer träffa pojkarna på månader nu.. Men sånt är det.
Trish var i trakterna också! Det var så himla mys att ta några drinkar vid lunchtid ännu en gång med henne. Haha. Verkligen saknat det! Vi vandrade runt i London och snackade skit. Kom med lite bekännelser och sånt fint också. Haha. :)
Träffade ju Razwan också! Det var ju inte helt fel det heller. Men tyvärr kan jag inte säga att det hela har slutat så bra. Jag vet inte vad som händer, men det ser ut som att det tar slut här för oss denna gången. Det gör ont i mig att skriva det och tårarna bildas i ögonen. Jag ska ringa honom imorgon eller så och prata. Det gör ont, men det är nog för det bästa. Jag vet inte något helt säkert än. Men.. ja.
Tankarna snurrar runt, som jag sa.

Nej, jag får väl tvinga mig själv ner i säng antar jag!
Puss och så.

There's not a chance..

Idag började jag dagen med först lite frukost och Grey's anatomy.. Sen drog jag upp till berget och tänkte prova på ett av dom andra spåren som finns. Tänkte då prova den gula, 5 km.. HAHA. säger jag bara., Shit va jobbigt! Det var som att klättra berg, eller ja, det gjorde jag ju praktiskt taget. Man gick på en liten liten stig inne i skogen hela tiden, och efter halva tänkte jag att nu är det nog snart, och nu blir det lite lättare, hahaha. Men nej då, helt plötsligt gick det heeelt neråt och jag kom ner på andra sidan berget.. Och då började det jobba! Att gå upp igen. Men jag gjorde det, fasiken! På en timma gick jag den, jag är riktigt stolt! Och trött.

Degan har fortsatt varit bra. Har varit seg som en tok, men ändå pigg. Det känns riktigt bra! Imorgon blir det simning.

Om 6 dagar åker jag till London. ihoooo. Jag älskar att jag hittade så billiga tur och retur biljetter! Jag älskar det!
Imorgon måste jag till biblan och skriva ut boardingpasset! Påminn mig! jag glömmer hela tiden!

Jag har inget mer att skriva tyvärr. För jag är trött. Boken kallar! Puss

It's no surprise I won't be here tomorrow.

Hej!

Idag var min fina vän Sara från Karlstad, som jag träffade i London, som bor i Göteborg nu, här och hälsade på. Tihi. Hon är så bra! Jag har ny energi. Hon är så positiv och det smittar verkligen av sig! Hjälp alltså.
Idag har jag ansökt till tre kurser på lärcenter, så förhoppningsvis får jag komma in och slösa lite tid och samtidigt kanske lära mig lite! Jag hoppas. Dessutom skulle jag ju ringa min syster. Men det får vi ta imorgon.

Imorgon är det onsdag. Då jobbar min mor till 5. Det är mycket som ska hinnas med imorgon känns det som. Min kropp känns helt slut idag, men det tar vi tag i imorgon! Jag ska vakna någorlunda tidigt, äta frukost, sen åka upp på berget och gå 5,7an! Jag och min musik. Jag älskar det. Det känns bra. Sen hem och duscha, äta lunch, och direkt upp på vinden och leta rätt på mina betyg. Eller rättare sagt hoppas att dom är där upp i någon låda, för jag måste ha dom! Så det så.

Oj vad jag vill göra saker! Dessutom diskuterades ju Cypern som ett troligt resemål idag när jag och Sarisen lekte. Vi har pratat så länge om solsemester tillsammans, finns ju inget bättre tillfälle liksom! Men det får ju pratas mer om. :D

Jag ska nog sluta nu, lägga mig i sängen och läsa i min bok! :)
Puss och kram mina fina.

It's mainly because of you

nu sitter jag här på nattkvisten igen! Det är ganska mysigt att sitta här när som håller på att somna i huset. Som min mor precis bredvid mig.

Idag har varit en mysig dag. Började med frukost + melodikrysset runt 10 tiden imorse med mor, Dick och Janne. Jag borde köra med té till frukost jämt! Sedan gick jag vidare till att sätta mig i bilen och köra ut mot Vinninga med min mamma. Hälsa på brorsan med familj var ju ett tag sen så det var på tiden! Supermysigt att träffa dom igen verkligen. Jag ska åka dit när jag har tråkigt. haha. :) Myspys!
Sedan åkte jag och mor min och handlade lite mat, kom hem och satte igång att laga den! Eller rättare sagt jag gjorde det. Aromatisk kycklinggryta och ris! Jag är ganska bra på att laga mat måste jag ju själv säga.
Vi satte oss ner och njöt med ett glas vin som sedan visade sig att bli 5 för mig! Haha. Jag blev lite småfull och Shauny ringde mig och vi hade ett trevligt samtal på 1 timma, vilket förmodligen blev ganska dyrt för honom. Men det gör ju inget :D haha.

Jag fick dessutom ett fyllesamtal av en påstående nykter Andreas från Borås precis nyss. Det var oehört spännande och han snackade om att det lät som att det var någon som sköt någon och att det är svårt att träffa någon med en pistol men myyycket lättare med ett gevär!

Imorgon är det kalas i Kättilstorp.
Puss hej

hej igen

Hallå det var jag igen då. Jag känner verkligen inte för att gå och lägga mig.
Jag tänkte också dela med mig att mitt ex har gift sig! Det trodde man inte att man skulle få säga än på några år, men jo nu så. Jag är jätteglad för deras skull :) Jag är säker på att dom kommer få det superfint tillsammans! :)

Jag känner för en cypernresa. Är det någon som vill med? Hihi.
Puss

Bu igen

Nu är det så här att jag kände för att vara lite ego. Jag tänkte berätta lite vad som har hänt det senaste.
Jag har köpt en kavaj på second hand för 60 kronor! okej, det var ett tag sen, men ändå. Jag har ju inte visat den!


Jag har gjort sönder mina glasögon! Hahaha. Så jag fick helt enkelt skaffa kontaktlinser OCH nya glasögon. Så nu kan jag ändra look lite titt som tätt. Jag gillare!



Det var väl det jag hade att säga. Nu måste jag nog sova. jag känner mig dum för precis bredvid mig ligger nu min mor i min systers säng och sover och i min mors säng ligger Dick och Janne och sover.. Ja, vi har storfrämmat ända från Ystad, inte illa!

Puss och kram på er fina.

Hej

Jag har bestämt mig för att inte vara förstörd och gråta idag, som igår. Idag är en fin, solig dag. Jag ska vara glad. Och det kanske ordnar sig ändå, även om det inte blir så bra som vi från början hade velat. Allt jag vill är ju bara att vara med honom. Ja! Jag hoppas verkligen det ordnar sig. Jag vill. jag vill.

Igår var jag ganska effektiv och duktig tycker jag själv. Jag vaknade och åkte direkt upp till berget och gick en lång rask promenad med min musik. Det var fint, jag gillar det! Idag har jag träningsvärk för övrigt, haha, jag måste ha gått snabbt, man får inte träningsvärk av att gå! Efter det tog jag mig en fin dusch, sen satte jag igång att diska. Oj oj, att diska allt i en hel familj, det är inte skoj. Det är ganska mycket. Jag vill ha en diskmaskin! Sen lagade jag lunch till mig själv, pastasås ala Gab. Eller nåt. Inte lika god som i England dock, måste varit magin där som gjorde det. Jag skalade potatis också! Och hjälpte till med maten. Jag känner mig faktiskt duktig. haha. Det är ju inte så att det är mer än rätt när jag sitter hemma och inte gör ett skit på dagen. Det är såååå tråkigt! Så om någon minut ska jag börja städa. Jag ska dammsuga och sånt fint. Och så ska jag faktiskt göra lite scrapbooking! Jag måste komma igång på riktigt med mitt Au pair - album! Så det så.

Tack förresten Mimsi och Agsi för igår. Ni är så fina. :)
Och Shaun. Haha hjälp. Ofta en sån fin människa :) Han är så så så snäll. Varför bor du inte i Sverige? Eller åtminstone i England? Ja du. Tack!

Jomen alltså. Städa ja.
Förresten så skulle jag vilja åka till Paris och leka med min finfina kusin! Jag saknar!

Puss och kram

Förresten! Ih. Igår gick vattnet för min kusin Linda, beeebis i släkten igen! Yey. Hoppas nästan att dom fick igår 09-09-09! Det hade varit coolt! Jag vill hälsa på nu. Undra vad dom fick! ohooo. jag vill veta. haha.

gone

Jag tror jag börjar göra det jag aldrig någonsin trodde att jag skulle göra.
Jag börjar ge upp kärleken. Jag som alltid har varit den där hopplösa romantikern. Nej.
Inte längre.
Jag börjar tappa tron på den.
Bra förmodligen.

gosh..

i'm such a drama queen.
kan jag sluta någon gång? snälla.

..

Nej, jag ska inte gråta igen. Va fan, detta är ju en jäkla berg och dalbana! Jag blir så trött. jag vet inte om jag orkar.
gr

All we need is ...

Tjabba tjena och så.
Jag har egentligen ingenting alls att skriva, men jag skriver ändå.
Jag har precis varit ute på en rask morgonpromenad. Okej, det var några timmar sen, men ändå. Jag har duschat och känner mig redo att möta dagen!

jag tycker att mimmi är himla stark. (bara en liten notis. tihi)

Ikväll spelar Sverige igen, jag är taggad. yesyesyes. haha. Okej, sååå inne i det är jag väl kanske inte. Men lite är ju kul! Tjoho. Speciellt om vi nu lyckas gå vidare och om vi tillslut får möta england, det hade varit så himla kul. Även om vi förmodligen då hade förlorat!

Jag har inget mer att säga. Gud så tråkigt. Jag ska gå och laga lunch till mig själv, det har jag gjort mig förtjänt av!
Puss och kram. <3

You can leave your hat on...

Jag har lyckats att lämna det där dumhuvudet i det förflutna nu, i alla fall, som Shaun sa, tills han kommer och ber om förlåtelse, om ens då! Och min darling sa att det var tur att han bor där han bor, annars hade hon fått känna på ett och annat. HAHAH. Jag älskar det. Män som står upp för sin kvinna. haha.
Jag har lyckats tack vare era fina kommentarer, hihi <3 och tack vare finingen och min fina nya vän Shaun som typ är världens snällaste! Såååå snäll är han. Åhå. Jag är så glad att vi har börjat prata. Ja, på internet! Han är från england och bor i Cypern, megafint. Även om jag blir avundsjuk varje dag när han säger att det är för varmt för att typ ha kläder på sig, eller när han sitter och bara tittar ut mot havet. Jomen lite avis blir man ju.

Idag var jag på biblioteket och lånade boken "Allt för min syster", mer känd i sin engelska titel "My sister's keeper". Jag har bara hunnit börja på den, men åhå vad bra den verkar. Jag är nästan förberedd på att gråta om jag ska vara ärlig. Jag har längtat efter att ha något att läsa. Något bra! Jag ser fram emot timmar med den!

Sanne, jag vet inte alls hur vi klarar det. Fy va starka vi måste vara. A-a!

Och förresten hoppas jag att Aggi har haft fint i min fina stad. Jag är så avundsjuk! Jag hoppas verkligen hon sket i att hon inte egentligen har råd att handla, och köpte massa på Primark! tihi.

Jag ska dit om två veckoooor. Åhå. jag vill så mysa med min sotnot! hi.
nu ska jag gå och läsa! Sen sova. Upp och simma med mor min imorgon, fy va duktiga vi har blivit! <3

Oh gosh, i'm a bad girl..

Men nu ska vi inte låta det här dra ner mig, nej nej!
Det är såhär att jag har precis sårat en kille som tyckte om mig.. Men nu säger han att han inte alls är sårad och att han inte har några känslor alls och han slänger ur sig massa saker som kritiserar mig.. Typ att jag är fet och osäker.
Jag skrattar mest, det är lite roligt, men ändå sorgligt att se.. Stackars liten.. usch jag känner mig lite hemsk. Men jag har varit ärlig mot honom hela tiden, så jag borde ju inte känna mig hemsk. Jaja. Det är över nu. Förmodligen kommer han inte prata med mig alls efter idag, eller kanske, ifall det är något dumt han vill säga till mig. Förresten kallade han mig slampa också, det är ganska skoj att höra när det är seriöst menat.

Nej men okej. Jag är väldigt trött på att vara sjuk. Jag är sååå himla förkyld och jag hoppas det går över snart! Jag har tråkigt konstant och jag vet inte vad jag ska hitta på. Jag kommer förmodligen inte få något jobb på dagis inom närmaste veckorna.. Usch. jag orkar inte vara hemma mer. Jag är så uttråkad.
Jag längtar tills den 22.

Visst det är skojsigt att umgås med familjen och så. Men jag har ju för sjutton inget liv. Det känns väldigt jobbigt.

Sanne, jag vet inte hur jag klarar att vara ifrån människan i över en månad.. Det är smärtsamt kan jag säga. Det gör ont.

Ny tag, det måste jag ta. Jag måste få upp levarglädjen igen! Jag var ju verkligen uppe på toppen ett tag där!

HAHAH
"go play in traffic
and i wouldnt even care or look around if truck ran you down and skided"

Yes. vad roligt att höra. Jag har verkligen en toppen kväll här!

Jag önskar jag var och lekte hos någon fin.
Åhå.
Men nej, nu ska jag ... fortsätta med mitt roliga liv.
Puss!

time goes by so very fast

Hej, jag heter Gabbi och jag har redan varit i Sverige i en månad. Det är sjukt!
Jag är snuvig dessutom, jag har nog nyst ett 30-tal gånger idag skulle jag tippa på, yesyes!

Men saker händer! Jag är avundsjuk på min fina kusin för att hon är så sjukt snygg + att hon har flyttat till Paris. Jag vill också röra på mig, uppleva, LEVA. men det får vänta lite! Dessutom är hon saknad i lilla Falköping. Läs blogg för tusan! www.sirkka.blogg.se

Och min syster har flyttat hemifrån, som ni vet. Det är jättekonstigt. Bra för henne, men konstigt! Helgen var lite påfrestande för mig då det hände massa saker i mitt inre. haha. ehm. men iaf. Det var fint att ha henne här, ha lite sällskap! Det trodde jag nog aldrig att jag skulle säga. :)

Idag fyller dessutom pappan i min familj i England år! GRATTIS JAYESH! Jag ringde idag. ihoo. jag pratade med Naina och Jay för första gången sen jag åkte. Det var lite smått jobbigt faktiskt, men åh så fint. Dom blev så glada. Jag blev så glad. Jag saknar dom.

Jag pratade med fina han också. Det är bättre nu. inte helt bra, men jag tror han börjar tro på mig nu. Och han är fin.

Nu ska jag sova, för jag måste upp tidigt. jag ska till optikern imorgon! För den som inte visste så gjorde jag visst sönder mina glasögon i måndags förra veckan. HAHAH. inte alls medvetet faktiskt, jag höll på att torka rent dom, och ena glaset föll ur i handen på mig.. ooops, tänkte jag. Så nu har jag fått spendera massa pengar på nya glasögon (som jag har börjat vänja mig med nu, men jag ser annorlunda ut!) och dessutom... LINSER. jag kan se utan glasögon ibland nu, det är helt konstigt, men åh så skönt. Ibland kan ni alltså få chansen att se mig sån. haha. jag ser mysko ut.

Nej, sova. efter smsa med han.
hi
PUSS