I know that I should let go, but I can't..

JAG ORKAR INTE DETTA.
jag orkar inget.
Jag vill till skolan.
Jag kommer vara megamycket efter!
Mamma tycker jag ska vara hemma imorgon också . Helst fredag också.
jag vill inte.
BAJSBAJS.
Verkligen att man kan ligga i sängen till 4-5 på eftermiddagen och känna att man kan somna om, och sen vara trött hela dagen.
bajs influensa.
det tycker vi inte om.

Idag har nog varit värst också. blä.
Alvedon hjälper inte.

Jag ska nog sova nu.
hejdå.

Would you fall to pieces if I never came back?

Jag är fortfarande sjuk.. Feber och värk i hela kroppen :S Mamma säger att det förmodligen är influensan, eller flunsan som dom kallar det här.. Ajaj, säger jag, för jag vill inte. :( Det är tråkigt och jag orkar inte göra något. Bara baka, det har jag bannemig gjort två dagar i rad nu. Och imorgon ska jag laga mat. !? hum, jag antar att jag blir händig när jag är sjuk?! höhö.

Snart ska jag samla kraft så jag kanske kan somna inatt, så jobbigt med feberfrossa :S buuu.

Dessutom laddade jag hem massa ny, fin musik förut.. Mimmi, hon var brabrabra, Kate Nash! :) Mysig. har inte hunnit lyssna jättemycket än meeen. Mys! :)

Imorgon är det onsdag och ganska många lektioner i skolan, jag borde gå dit så jag inte missar fööör mycket. men frågan är om min kropp orkar det. BU. jag vill inte vara hemma. Jag vill vara i skolan och bli motiverad för att kämpa och hålla bra betyg! försjutton.

Förresten så har jag hittat massa sysslingar till mig på Facebook. En som verkar jättesnäll som bor i stockholm :) Anna Malmgren heter hon. Gih, det är lite mysigt att ha så stor släkt, jag hittar folk överallt ju!

Godnatt söta <3

Please stay for a while..

Jag har feber och huvudvärk :o BAJS BAJS.
Jag vill inte vara sjuk. Det är jobbigt. Dessutom var det Spagetti och Köttfärssås i skolan idag som jag inte fick äta :o BUBUBU. höhö, för det är ju det största problemet med att vara sjuk.
USCH. fy.

Men jag har iaf sett Elisabethtown idag :) Den är sjukligt söt! <3 puss på den. Så mysig.

Jag har inget att skriva så jag ger upp.
pusshej

And there's noone there to dry your tears

I could hold you for a mallion years, to make you feel my love..

Jag borde gå och ta på mig och gå ut och handla lite. Och hämta tågbiljetter, fast först köpa hembiljetter.. hum
Jag har ingen ork, men det kan ju vara skoj. eller nåt.

Igår var det kalas hos Dick the gayman :D Det var mys. Jag älskar hans barn <3 Jag gör det. så mysiga! Puss på dom. :) Det var mys att träffa Mary, Hannah och Jessica också, det var ett tag sen vi umgicks, så nu har vi sagt att vi ska bannemig titta på melodifestivalen tillsammans och laga mat och sånt :) Det blir finfint!
Efter kalaset drog jag mig vidare till Carolina och Peter på lite inflyttningsgrejs. Lek med dom, Dejan, Marcus, Bobby och Adelinn. Det var myspys! Synd att Bobby och Marcus dissade oss så tidigt bara. Jag tycker om dom! :) Bästa var iaf när vi spelade Alias! HAHA. shit! :D wio.

Nej, sj.se.. nu!
jag längtar till fredagen den 8:onde Februari 2008! :)
puss

Don't go act all crazy..

Tjingtjong va tråkigt jag har, borde sätta mig vid tvn igen och titta på Jerry McGuire, för den är söt!
Skolan idag var... hum. Ganska tråkig :p Eller händelselös liksom. Naturprov som gick åt helvete, jag är glad om jag får ens ett poäng, seriöst! bajs också. men men..

Jag gick iaf på en promenix förut, blev visserligen inte så lång för det blåste sjuukt mycket ute, och det var kallt! Men jag hälsade på hos Hannah och Mary :) Dom hade så fint i sin lägenhet, jag vill också flytta hemifrån och fixa och göra fint!

Inget mer att skriva.
adjö!


Believe that I can change..

Jag hatar mig själv, min sömn och min självdiciplin just nu :o SERIÖST.
Jag måste skärpa mig! Det känns som att jag sover hela tiden, fast ingenting.
Alltså igår när jag inte kunde somna om gick jag ju upp, men la mig igen och somnade vid 3? kanske? eller 4? .. hum. men iaf. hade ställt klockan på kvart över 6, och jag har förmodligen gått upp i sömnen och stängt av den, och sen lagt mig igen för vid 10 över 7 vaknade jag med en chock och kollade på klockan.. Men jag gick upp, gick till skolan och på Religionen... Sen rast från 9-halv 3.. Gick hem och la mig, vaknar några gåner, men orkar inte gå upp, och nuuuuuuu har jag gått upp, nu har min lektion hållt på i en kvart .
FY PÅ MIG.
Jag måste ändra på detta snarast.. Mitt psyke och min fysik tycker inte om det.. blä.

hejdå. nu ska jag plugga på naturprov som jag har imorgon som jag knappt har pluggat till alls.
pusshej

We can't loose what we never had...

Jag tycker inte om att inte kunna somna, seriöst :o Jag somnade vid 8 i soffan, jag såg fram emot att sova tidigt idag, verkligen :o Gick in till sängen 10-halv 11... och ligger och kan inte somna. typ klarvaken :o JAG ORKAR INTE. sömnpiller för det tack!?

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Det var iaf mysigt att gå ut och gå i snön förut. Jag fotade lite ovärda bilder och gick och funderade för mig själv. Jag funderade över livet... Undra vad som är mitt öde egentligen!? Hur kommer mitt liv sluta?.. Hum.. eller en mer väsentlig fråga, hur kommer det fortsätta!? Jag funderar ofta på det.. Och finns det någongång i livet man kan gå runt och bara stråla, och vara allmänt superlycklig.. eller kommer det alltid komma något som är i vägen för en?

Jag fick reda på idag, att min 19 åriga barndomsvän som fick, och har, en hjärntumör, inte kan prata. Endast enstaka lätta ord, men inget avancerat. Alltså det är så hemskt, så sjukt! Jag fattar inte... Det har hänt så mycket med den familjen.. Hans pappa drack när han var tillsammans med hans mamma, men det blev nog lite bättre när dom skilde sig. Men sen dog pappan av hjärtproblem strax efter pappa hade dött. Och nu detta.. Jag fattar inte.
Och en sak till som är väldigt konstig... Jag, Johan (han med hjärntumör), och Martina (en annan barndomskompis), lekte jättemycket när vi var små, vi bodde i samma trappuppgång och har gjort mycket tillsammans... Och alla våra pappor är döda, det är läskigt. Min först.. februari 2001, sen Martinas pappa Bosse som jag var hos så mycket när vi var små, i December om jag inte minns fel, samma år.. Och något år senare, eller så, Johans pappa Kent som jag också var hos mycket. Riiiktigt läskigt nu när jag tänker på det.
Verkligen våra pappor. <3 Vi var iaf riktigt bra när vi var små! Vi röjde!

Nejmen om jag skulle försöka sova nu igen..
<3 ta hand om er!

'Cause I just found someone special...

Jag får utbrott :o gosh.
Idag har jag verkligen inte haft tålamod. Jag blir galen när folk inte tar saker på allvar.
tex projektarbetet.. det känns så ofokuserat, okoncentrerat och jobbigt just nu. Det är INTE kul. Idag var verkligen droppen.. usch.

Annars har dagen varit... ospeciell. Bra ord. Ingen minnesvärd dag direkt.
Skolan.. hum. Jag hade Filosofi som jag råkade sova bort, öhm.. Var det jag som inte skulle göra så mer eller!? men gah, jag orkade inte.. Sen var det svenska, skriva cv, men et lyckobesked... JAG BEHÖVER INTE GÖRA MITT TAL OM DRÖMMAR. puss på det. Det har varit som en sten inom mig.. Det kommer dock bli att vi ska göra TRE tal i Svenska C. Det är mycket :o jag ska liksom hålla tre tal. mja, inte kul alltså. Men skönt att det inte blir fyra iaf! Efter svenskan var det Matte.. Jag fattade, heja :D det gick snabbt att räkna också! Sen projektarbete, som .... ja. USCH.

Ingen blick idag... ingen skymt av människan. lite synd tihi. men. :)

Jag funderar... hum. Jag ska nog på promenad i snön snart. Måste få tag på mamma först bara, så att jag kan köpa tågbiljetter först! Om nu Mikkis kunde sluta prata i telefon.

well. adjö.

Vem är du, och vem är jag? Har vi två någon chans?

Shalalala.. Igår somnade jag kvart i 9 typ, det var skönt! för jag sov... hum. 9-10 timmar!? om man tänknar tiden jag sov innan i soffan också :D höhö. det var riiiiiktigt skönt, men grejen är att jag inte är van vid att sova så länge så jag är inte så jättetrött nu. Fast jag skulle nog kunna somna om någon timma iaf :)

Skolan är väl som vanligt, jag traskar runt i mina vanliga kläder, med alla vanliga folk... Men det känns annorlunda.. Det känns att det är sista året, sista terminen. Det känns att jag är gladare (dock tröttare) än vanligt. Jag känner mig mer social, mer vågad.. även om man inte märker just det där med vågad... Jag känner mig bekväm, jag känner inte att jag behöver göra som alla andra vill. Jag känner inte att jag behöver se ut som alla andra vill. Jag behöver inte passa in. Det funkar ändå! Det är skönt. Jag ska verkligen göra det bästa av den sista terminen, jag ska det. :)

Det var lite spännande att vara med på kören idag :p Jag sjöng inte, men dom andra sjöng så fint så dom behövde inte min vackra stämma.. HAHA. öhm. :) Okej då, jag ville skona dom från dom.. Jag spelade lite gitarr innan iaf, det var mys. Jag ska försöka ta upp det där igen, jag som är så bra. HA. okej då, jag duger :)

Ögonkontakt och blickar, ja tack... men det kommer förmodligen inte leda till något... :) men det skadar ju inte att ha spänning i vardagen, det gör det ju faktiskt inte!

Imorgon är det onsdag, då har vi projekttid.. Undra vad vi ska göra!? hum.

Min mamma röntkade sin hals idag.. Dom trodde det var en systa, men hon vågade inte fråga mer, tänk om det är något farligt!? :o jag orkar verkligen inte att det är det. Jag orkar inte att hon ska få utstå något mer. Det är jobbigt.
Men nu ska vi försöka vara positiva, det är nog inget farligt :)

Men jag tänker på Sanne... <3 Och sofia <3 alla har så jobbigt nu. puss på er, jag vill försöka finnas så mycket det bara går för er, jag tänker på er, det ska jag säga! :)

Jag älskar er! Puss och kram. och såna saker ;) öhm..
<3

Nice to meet you anyway :)

Dags för en blogg kanske.
Det är mest för att jag inte vill gå och lägga mig och för att jag har tråkigt.
Men det är trevligt med musik som underhåller iaf.

Jag var i Skövde idag men Carolina och Peter, det var ju trevligt.. :)
Jag köpte faktiskt ljus och så. Jag ska samla kraft.
<3 puss på det.

Vi ska spela landhockey imorgon på bollspelet.. vad är det!?
Hockey på land alltså. hum. Klubba och puck i en gympasal. Öhm. låter ju inte som det roligaste man kan göra direkt. men jag får väl ta mig igenom det :p

Nu ska jag kika på lite tågbiljetter... för på fredag v.6 åker jag ner till skåne :) tihi.
myspys. <3 då ska jag kramas MYCKET!

pusshej

I WON'T HESITATE NO MORE...

borde inte iaf..

Dejan är söt och peppar mig :) tacksitacksi.

Och jag har joinat Sofia, jag har godisförbud! Bannemig. det var längesen jag försökte mig på något sånt senast. Men jag äter ALLDELES för mycket godis.. så att.
På speciella tillfällen får jag faktiskt äta, men INTE INTE ofta! :)
jag ska bli lite duktig!
Inte ens tröstäta när grejer som jag ger mig på (hrm) inte funkar.. höhö.
min älskade choklad <3 åh.
men nej, adjö med den.

Nästa ålle ska jag och Sara äga äga äga alla! eller nåt. iaf en person :D höhöhö..
alltså. ha.

det är en konstig känsla att längta till skolan så som jag gör just nu, det var ett tag sen.
dessutom finns ju faktiskt den söta klassen och gör dagarna ganska fina när jag väl har kommit dit..

Hearing your voice is not enough for me...
så det så.
 eller nåt :)

öhm.
pusshej
nu har jag bara svamlat för att jag ville skriva nåt.
<3

You're the closest to heaven that i'll ever be

Jag tackar ja :) Igår var en ganska trevlig dag ändå.
Musikredovisning i skolan av Ensemble A, jätteduktiga människor :)
Emanuel och Anders och folk sjöng och så. Mycket fint! :)
Hum, jag undrar vad den första låten som emanuel sjöng heter..? Jag kunde den ju!? hum.
Hade bollspel igår också ju, ganska skoj måste jag säga =) Vi spelade fotboll, med en sån megastor träningsboll :D Livsfarligt, haha. Jag typ flög bakåt när jag sparkade på den. :P men skoj!

Vid halv 7 lekte jag i Tidaholm med söt släkt :D Syskon, syskonbarn, syskonbarnskusiner och så! Mycket myyyys. Tessie höll dock på med mobilen hela kvällen ;) hahaha. Hon och hennes Viktor alltså.. höhö, sötnos!
Dom tjatar på mig om att gå på balen ändå.. Jag blir lite sugen när alla tjatar och säger att dom vill komma och kolla på mig. Ska jag!? Ska jag inte!? hum.

Halv 11 åkte vi hem, då åkte jag vidare ner till Terrassen där det var Ållefestare.. :) Jag fick lite lust för partey så! Men det blev inte så mkt alkohol för min del igår, va duktig jag är! Bara en Orgasm! Fast jag blev besviken, den var inte lika god som den brukar :( BU. Träffade iaf en massa trevliga och söta folk där. Jag lekte mest med Veronica, Emma, Sandra och Anders dock. =) det var mys. fast träffade ju marcus och dejan endel också. hahaha, dejan alltså. :p HAHA.
Och andra söta.... som jag sa ;)
HAHAHA emma...."nu har du ju rört honom :o" HAHAHAHAH seriöst :D fast hon är söt hon :D
För jag har ju en ganska söt klass ändå!

jamen vad ska jag hitta på idag då!?... hum. Jag ska göra lite matte och plugga natur iaf. Fattar ni, jag har prov på fredag i natur, och jag ska börja idag :o JAG SKA FÅ VG SÅ JAG FÅR DET I BETYGET! heja.

Förresten är jag vääääldigt trött på vg+ :o jag fick det igår igen, visserligen inte i betyg, men på en uppgift om Al Gore som jag gjorde i höstas. men .. jaja.

puss och hej. må bra kära vänner <3

I would, if I could... I would do anything.

Bara för jag har mysiga vänner som får mig att tänka overkliga tankar.
om det skulle gå liksom....
mja.
men ändå :)
Don't let the fear of striking out, keep you from playing the game.
Jag borde ju leva utefter mitt eget motto eller!?

image4

What can I say to convince you to change your mind...?

Nu har vi ändrat igen... när vi ska åka till Bosnien.. Nu ska vi inte åka förrän typ maj, efter Dejan och Marcus och dom har varit på apu. Jag hade ställt in mig på att åka nu, men det funkar fint detta också..
Det skulle inte spela någon roll för betyget sa vår handledare, det var hon som föreslog det till och med.. Det är förmodligen lugnare då. Så jag, Dejan och Marcus, vi som ska åka alltså, bestämde oss för att så får det bli.. Jag har ingen aning om vad dom andra tycker om det, men dom får acceptera det, det påverkar ju inte dom så.
Vi får väl se :)

Humöret är liiite bättre iaf . Fast jag är fortfarande lite smått orolig, tänk om det är något farligt med mamma, seriöst, jag vet inte vad jag gör då.
Är det verkligen meningen att det ska hända så mycket i en familj!? eller alltså, jag vet ju inte om det är nåt. men ändå!?
Ibland är det orättvist. Ibland förstår jag mig inte på det.
Men man får acceptera det helt enkelt. Vad kan man göra åt det!?

Jag tycker om min klass idag :) Dom är mysiga. Och dessutom håller vi på förfullt med att beställa klasströjor :) Spännande. Jag tänker dock inte skriva något om det ,vi ska hålla det lite hemligt, med vad det ska vara på och såna saker :) Studenten med dom blir tummen upp, tummen upp!

Nejmen sova snart ja ..
Två lektioner imorgon, Samhäll och Bollspel.. Bollspel ska vi ha med en vikare.... NIKLAS UVESTEN förmodligen. haha :D gud va kul. Jag tyckte alltid att han var så snygg när jag var yngre.

godnatt <3

Just trying to stay away from it all..

Jag bara undrar en sak... varför kan inte allt bara vara lugnt så man hinner andas bara för en stund!?
Jag orkar inte mer.

Min mamma har någon konstig knöl i halsen.. Hon var hos doktorn idag, det kan vara en systa, ibland är det farligt, ibland inte. Det kunde också vara något farligare. Hon ska röntka imorgon, detta är inte kul. Jag blir ju rädd ju. :o :(

Och sanne <3 <3<3<3 Sanne. jag vill bara krama dig. Bara finnas där för dig. Jobbigt med avstånd vid såna här tillfällen <3 sanne. :( Jag älskar dig och finns här för dig, hoppas du vet det!

Jag blir trött på Lasse också.. Religionsläraren. åh. "Du ligger inte på Vg, men inte på Mvg. du ligger i mitten. Men jag sätter VG på dig i denna kursen och MVG i Filosofi sen" JAG HATAR VG+ .. Men va!? Han kan ju inte lova ett MVG i en kurs vi inte ens har börjat med än!? Och dessutom ge mvg till massa andra som inte lämnat in allt!? Och han sa samma till Veronica. Imorgon ska vi prata med honom igen. Det är inte rättvist.
Men okej.

Jag är sugen på godis.. det kanske kan göra mig på lite bättre humör .. ?! förmodligen inte dock. Jag är trött också.

Imorgon är det Ållefestare.. "Look-a-like" .. Ska dock inte dit, ska på kalas i Tidaholm :) Lille Viktor fyller 13 år.

Jag har slut på ord. Men jag saknar folk. <3

We'll be free together baby

'Cause I'm gonna love you more than anyone...

BARA FÖR JAG BLEV FÖRVÅNAD IDAG NÄR JAG FICK REDA PÅ MITT RESULATAT PÅ MITT MATTE C-PROV...
2 POÄNG IFRÅN MVG. FATTAR NI!? :O TVÅ POÄNG FRÅN MVG PÅ ETT MATTE C-PROV.
det är inte illa :D speciellt inte fetrsom jag trodde att jag knappt skulle klara G.. :D
GLAD GLAD

Nu sitter jag och lyssnar på Jonathan Clay, jag kan inte få nog.. Hans röst går rakt in i hjärtat på mig :)
Förresten så verkar folk ha uppskattat Johan.. Till och med folk som inte har hört honom innan, t.ex. Anders i min klass undrade om man kunde ladda hem "Proud" :) Tyvärr går ju inte det men.. ändå!

Snart ska jag gå och plugga Matte, för jag ska försöka få VG i betyget nu, det är nog inte omöjligt :) Och jag ska läsa Samhäll också, för vi hade antagligen lite läxa att läsa. well well.
Och idag fick  vi se vårt nya schema lite snabbt, DET ÄR HEMSKT. usch. börjar 8.00 fyra dagar, och på sovmorgonen börjar jag 9 typ. usch, jag kommer inte klara det.. jag har blivit bortskämd nu! Sen slutar jag 15.20 tre dagar, 14.30 en dag och 14.00 en dag.. jag orkar inte :o jag som trodde att trean skulle vara soft. Men nej då. :p
jaja. jag får väl stå ut och kämpa på :)
Jag har ju ändå lite betyg att försöka nå upp till nu.. typ VG i Matte, Natur, kanskekanske Bollspel, Filosofi (som förmodligen inte kommer vara svårt, vi har lasse, plus att det är intressant), Psykologi B, Religion B, Svenska C.. och så. :p såatte...

Lite spänd stämning i projektgruppen tror jag... men jag tycker fortfarande inte att jag gjorde något fel.. så.

Jag är ensam hemma. Och lite hungrig.. Kim kommer nog dock snart, mikkis också förmodligen. Aldrig får man en lugn stund :p

Nej, matte och Samhäll var det ja.. PUSSHEJ
Sköt om er, må bra! <3

baby keep talking

Jag tycker inte om när folk är sur och inte vill prata om det.
Det är mycket frustrerande, speciellt när jag inte tycker att jag gjorde något fel heller.

Igår hade jag massa inspiration till att skriva, nu har jag ingen.. det är lite sorgligt.
För igår funkade det inte när jag ville. Då sket det sig.
massa massa massa inspiration verkligen.
well well sånt är det.

Helgen var ganska påfrestande.. Inte så mycket fysiskt, men psykiskt blev jag väldigt omskakad.
Av massa saker. Inte bara begravningen i fredags, utan även några specifika händelser lördag och söndag.
Det var i alla fall mysigt att ha Johan här :) Han är en fin människa och det känns skönt att prata med honom.
Längesen jag verkligen pratade med honom, på riktigt.
Fina planer han hade för mig också. höhö :) Jag tycker om Johan, det är en fin vän.

Jag orkar inte skriva mer, nu ska jag nog snart sova.
Imorgon har Moa uppskrivning, får hoppas det går bra för henne :)
Puss och hej.

I've been hiding out in my own mind..

11 januari 2007. begravning.
usch
jag har knappt slutat gråta än. eller okej då, jag grät väl inte efteråt när vi åt och så.. men jag känner mig liksom helt slut i kroppen, och i mitt huvud. Begravningar är krävande.
Bara för vi ska ha släktträff igen! :D och det gjorde mig lite småglad iaf! runt 1 maj i skåne. myyys. Och idag har jag träffat massa kusiner som jag aldrig träffar.. Mikael, som är från Helsingborg/Malmö, Johan som bor i typ tidaholm eller nåt, Daniel, som bor på något hem, och sen såklart Mattias, Eva-lena och Johan också, som bor på lite olika ställen.. Det var ju skoj iaf. :) Även om det var över sjuukt jobbiga omständigheter vi träffades.
Jag gillar inte begravningar.
usch.

Man vill bara ha någon som kan krama om en när man gråter och är ledsen.
det hade varit skönt.

Kvällen ska bli lugn, mer orkar jag inte.
Jag ska se på tv och så med mamma. Och snart börjar let's dance, det ska jag se..
med DANNY. hahahaha.

Imorgon kommer Johan, visserligen vid halv 11 på kvällen, men ändå :) myspys.

nej. hejdå. må bra. bättre än vad jag göra just nu. tack.

Give me one more chance to see

Torsdag.. snart helg igen, dagarna går så himla fort.
Jag kommer få VG i svenska B.. och VG i Psykologi. och jag har chans på VG i naturkunskap B.. verkligen naturkunskap. haha, jag fick knappt g i a-kursen, men vem vet, jag kanske är lite klokare nu. Nu ska jag verkligen försöka få VG i det också, det hade varit så bra. skönt liksom ..
Matte C däremot. hahaha. öhm. provet var svårt, det kändes dock som att jag kommer få G på det minst, men jag vågar inte hoppas på det. Mitt VG i matte kan nog tacka för sig iaf.. jaja, det är väl inte hela världen.
religion blir spännande och se vad jag får.. jag tror jag ligger på vg-mvg. jag vill ha mvg, även om jag inte förtjänar det egentligen. Men Emilia, som inte har lämnat in grejer, fick mvg. jag har ju ändå fått vg och vg+ på grejerna.
well well. det återstår att se.

Jag tycker synd om min kusin som jag kommer träffa imorgon som jag inte känner. Han heter johan, hans liv har varit minst sagt händelserikt. usch, stackarn.. Han är väl runt 23 år eller så nu.. När han var runt 20 år tog hans pappa självmord hemma i deras hus, efter det "dog" typ min moster (som jag inte heller känner), eller hon är alkoholist och dom har nog, vad jag har hört, ingen kontakt alls. Johan har också en bror, men han är handikappad, typ förståndhandikappad, så han bor på ett hem.. som tur är! Johans farmor och farfar är döda, hans enda faster är också död, och han har ingen kontakt med sina kusiner på den sida. Han har ingen familj alls :o Jag har bestämt mig för att försöka få kontakt med honom. Han ska få komma på min student om han vill :) Johan johan. Jag tror han är snäll.

Spännande imorgon. Släkt som jag inte ens vet hur dom ser ut kommer på begravningen. Jag har träffat dom, men inte sen jag var 8-9 år. Det är ganska fint att en begravning kan dra ihop folk så. Det blir nog fint, det hoppas jag :) Men jag är lite ledsen. Det är jobbigt. Jag tänker och tänker... mkt på marcus, att han inte har reagerat mer, eller frågat hur det är mer. Om man säger såhär.. jag har varit på två begravningar i mitt liv, en var min pappas (JAG SAKNAR DIG <3) och den andra var marcus farfar, som jag knappt hade träffat, endast för att finnas där för honom och stötta honom. Jag har fått en kram, precis när jag berättade. Inget mer, inget hur är det eller så.. jag fattar inte bara. Visst om jag kanske inte har gått runt och gråtit bland folk och "skyltat" med hur jag känner för morfar. Men det han gick igenom då, han borde åtminstone fråga hur det är!?

huh. detta var jobbigt att skriva. Jag vill inte må dåligt för att morfar är borta, det var det bästa. Men jag rår inte för det. Jag känner i luften att han inte finns längre.. jag kommer nog känna mkt imorgon också. Åh, jag hoppas verkligen det blir fint imorgon, han förtjänar det ..

fy sjutton va mycket jag har skrivit nu, det var ett tag sen ..
pusshej

I've got dreams... of loving you..

Gavin DeGraw är ganska bra måste jag säga :) tihi

Öhm. stress ja, varför sitter jag här!? :o
MIN BROR FYLLER ÅR IMORGON, JAG HAR INTE KÖPT NÅGOT.
OJ.
det kom jag på nu.
och jag har matteprov imorgon, jag kan ingenting.
hur ska detta gå!?
och dumma rektorn på åttagård, okej då, hon är snäll, men hon svarar inte i telefonen när jag ringer.
Och joohan har inte på sin mobil, iof var det igår jag ringde senast..
MEN JAG HAR JU TELEFONSKRÄCK. jag tycker inte om detta.

ajaj.

to guide me... give me your strength!

nej, jag måste iväg och göra något nytta. öhm.
jag avslutar alltid min blogg så, men händer någon nytta!? nej då

hejdå

no more.. no more..

Nu har jag varit med min mamma, moster och morfars typ sambo och beställt blommor till begravningen.
Fina! Skånska färger, gult och rött. det kommer nog bli en fin begravning. Fast jobbigt.
Det är ju inte direkt så man ser fram emot det kan jag inte påstå.

Första dagen i skolan idag då. Mitt skåp borde dö :o
Jag är så jäkla trött på det nu, nu går det inte ens öppna..
Förut har det bara varit trögt liksom, men nu går det verkligen inte :o
Och inte fick jag tag i någon vaktmästare idag så jag fick gå och bära väskan och jackan (som jag visserligen la i elins skåp sen men).. Jag hade ju inga böcker till rätt ämne med mig heller, så det var ju liiite dumt.
Tur att vi inte gjorde så mkt med värde idag då.
Fick dock tillbaka lite psykologigrejs och så. Vg. nice då. ser ut att bli vg i betyget. jag vet att jag skulle kunna få mvg i det, men jag har inte orkat.. så..
Slutspurten i religion också. den är soft :D haha. Lasse lasse lasse ! Tur att vi ska ha honom i filosofi också! PUSS på det .

Verkligen sista terminen... någonsin.
Visst, jag ska ju gå högskolan sen, men det blir inte samma sak.
Snart är det slut. wowi.

Nej, nu måste jag göra lite nytta! MATTE, ringa johan, kanske skriva brev, hjälpa mamma med mat, och såååå.
Jag vill dock inte plocka bort julsakerna än, då blir det så tomt och o-mysigt. :(
Jag måste vattna mina blommor också, dom är törstiga!

PUSS och sånt.

so what if you're feeling down?

Hej, idag är jag trött.
Detta är dock inget ovanligt när det gäller mig, för min sömn är helt fucked up.
Men jag ska lägga mig tidigt idag, JAG SKA.
Imorgon är det skola och det är ganska deprimerande.
Fast våren kommer rusa förbi känns det som, jag hoppas bara jag kommer hinna göra alla saker jag vill göra, och att det kommer bli en minnesvärd vår. I want that so bad..
Våren ja, våren får mig att fundera.. Hur ska jag göra med allt!? Hur ska jag fortsätta!? I vilken ordning ska allt ske!? gudars, jag hoppas verkligen allt funkar och allt blir bra.

Jag är lite rädd... för mitt projektarbete.. Jag känner inte att jag tas på allvar.
Och jag känner mig "under" dom andra, på något sätt.
Jag hoppas verkligen vår resa blir bra sen, annars kommer jag ångra mig sjukt mycket. Jag har mina tvivel och funderingar runt det. Bara vänta och se egentligen.
Vi åker förmodligen fredagen den 15 februari verkar det som. Fredagen på lovet, vilket betyder att jag inte kan åka ner till skåne under helgen där och vara med när sofia spelar in sin sjuuukt braiga musikvideo. Men jag ska iaf få höra låten först :D weho.

Well well.
Någon som vill göra mitt Matte C-prov på torsdag.. Jag tror verkligen jag kommer få IG på det, illa alltså.. i matte. usch. jag kan inte få tummen ur och börja plugga på riktigt. Jag har liksom kört fast för gott, känns det som iaf.
Jag ska dessutom skriva mitt brev till någon engelsk familj snart.

Jag måste ringa Johan.. hum. imorgon kanske. skickar ett sms idag så fixar jag imorgon. jag orkar inte nu.
Imorgon is the day..

Puss och adjö.
Hoppas ni mår bra <3

gudars gudars

Jag har inte direkt varit en flitig bloggare den senaste tiden.
Ingen inspiration och ingen tid till det så så har det varit.
Nu ringde hemtelefonen.. dock förmodligen inte till mig men spännande när folk ringer så sent.
Till mikkis såklart, skräll.

Nu är snart jullovet slut, jag orkar inte det.. men vad ska jag göra åt det.
Det har varit bra, mitt lov. För det mesta har jag varit glad :) Det är ju skönt.
Upp och ner, såklart, hur skulle det annars vara med mig ju.
Men jag har ju varit i Örebro och Stockholm, det var ju såklart trevligt.
Självkänslan/självförtroendet har fått sig en liten törn emellanåt dock.. Jag önskar sånt där inte skulle kunna påverka mig så mycket som det faktiskt gör. Jag vet inte vad jag ska göra för att förhindra att jag känner så heller. Huuum. någon som vet!?
Lovet har varit ganska fullt upp faktiskt. Mycket projektarbetesgrejs, men det var ju tvunget.. Det är ju för sjutton snart dags att åka. Det är läskigt, jag, Dejan och Marcus plus en eller två lärare i Bosnien tillsammans.. i en vecka. Spännande.. minst sagt!
Som sagt, fullt upp. Jag har inte hunnit med allt jag har velat hinna med heller. Jag ville leka med tessan någon dag men det hanns inte med. får bli snart ändå tycker jag <3
Och januari.. shiit. känns fullsmockat.. och jag som vill till skåne. Har lovat att åka dit ju :o Nästa helg funkar inte, då är det begravning på fredag ( :(((((((((( ) och som insamling i kyrkan med johan och sånt på söndag.. helgen därefter fyller Viktor år så förhoppningsvis är det kalas då! <3 och sista helgen i januari ska Carro och Peter ha inflyttningsfest typ... Det måste man ju på.
åh. jag vill ju.. så mycket.
februari då.
gosh

jaja. nu har jag skrivit av mig lite.
vill skriva massa mer men jag måste snart sova så jag kan gå upp imorgon :o Jag ha gått upp typ 2-3 dom senaste dagarna :S det är inte bra. Och jag måste bannemig plugga matte imorgon :o prov på torsdag, inte bra! inteinteinte bra!

GODNATT eller iof.. PUSS.