Always and forever

IMORGON åker jag till London. Imorgon flyttar jag till ett annat land för ett år framåt. Idag åker jag ner till Skåne och syster. ojoj.

Snart ska jag iaf gå till skolan och träffa min kusinis, för vi ska leka lite. <3 tihi. Hon har lång rast så jag ska hälsa på. Man behöver ju lite kusinkraft innan man ska bege sig ut på äventyr i en annan del av världen.

Jag kan inte förstå att det är imorgon :o imorgon verkligen. wow. spännande.

Nej, nu ska jag duscha! puss
nästa gång jag skriver blir det i den andra bloggen..
soulofthesun.blogg.se/myyearintheuk

You never were the best for meeeee.

Idag är det två dagar kvar tills jag lämnar falköping, och tre dagar kvar tills jag lämnar sverige. Wowi..
Jag är uppspelt nu. Det går i vågor :) Men nu har jag fått en vän, Emelie från Trollhättan! Yey, vi ska leka om någon/några helger! Så det så. I london. inte illa.

Idag har jag sagt hejdå till mina älskade pojkar <3 Marcus och Dejan, jag kommer sakna er sjukt mycket, ni är ju som bröder för mig! Saknar er redan för sjutton. Men ni är söta, även om ni är för jävliga.. Men det är väl så bröder är antar jag? <3

Och jag har varit i Tidaholm idag. Jag och Mikkis åkte dit och lekte med Tessie :) iho, kommer sakna dig också <3 Duktig flicka hoppas jag du är ;) haha. Min syster hann dock inte komma hem innan jag var tvungen att åka, men vi får ses i jul :) Det är ju inte allt för långt dit ju!

Tankarna virrar runt, hej och hå :) Imorgon, eller kanske redan ikväll, åker typ alla kläder ner i väskan. Mycket saker är i lådorna nu. Imorgon kommer Tobias hit igen, han ska sova här :) Jag vet inte om det är en bra eller dålig sak. Jag vet att jag inte kan skaffa pojkvän nu iaf, och det har jag helt klart för mig. Jobbigt bara om jag blir för känslomässigt unvolverad, som jag känner att jag är på väg att bli. Men ändå :)

Puss. Gah, snart ska jag flytta till england.


Stay with me..

4 dagar kvar. he. ingen som helst panik :) ih
Nejmen det känns faktiskt lite lugnt nu, jag vet inte varför, men det känns verkligen som att allt kommer ordna sig och det är ingen fara med något! så det så.

Dagen har varit.. ganska fin ändå :) Var på ungdomsmottagningen vid 10 imorse, ojoj, jag gick upp 08.20, det ni! Jag fixade p-piller för hela året i england och så. Hon är mysig hon som jobbar där, Helen, hon skämtar och så :) myspys. skönt att det liksom inte behöver vara pinsamt!
Men sen gick jag därifrån och bestämde mig för att gå till stan och hämta ut dom med en gång.. och då träffar jag på moafjösa :) snackade med henne ett tag, det är ju alltid trevligt! Sen vandrade jag vidare till stan, gick in till mamma och skulle lämna väskan men hon tyckte att jag skulle ta bilen så jag hann med allt istället :) haha, fine tyckte jag! så yey. åkte till stan och hämtade ut mina piller, och köpte ett pocketlexikon och en turistbok över london. hahaha. :D yesyes. jag fick ju ändå tvåhundra igår så jag kan ju använda dom på något trevligt :) Sen åkte jag vidare hem, och sen typ direkt till massagen! åhåååå va skönt det var. gooosh! jag var ju påväg att göra konstiga ljud för att det var så skönt, det kunde misstolkats om jag hade gjort det men :) Åh så skönt.

På kvällen idag fick jag ett telefonsamtal av marcus och dejan som var påväg och skulle hämta upp mig. Så vi åkte till åsarp och kollade på fotboll. spännande :p :) Sen drog vi några strög med musik från -99 :D åhååå vilken nostalgi! finfint var det.

Nu ligger Sanne och Anna och sover i Grekland :) tror jag. <3 dom är söta. hoppas ni får världens mysigaste vecka!
Mimmi, jag älskar dig och imorgon ska vi prata!

Puss. alla. tihi

the lips i am missing...

Nu är det 5 dagar kvar. Hjälp. Det är läskigt att räkna ner. Om 4 dagar lämnar jag Falköping och kommer inte tillbaka förrän om 4 månader! 4 dagar - 4 månader. Oj.

Men peppen börjar smyga på mig lite smått också, det är inte bara panik :) Allt kommer att bli bra, det vet jag. Jag vet inte vart paniken ligger egentligen.. Det är nog i tanken att jag ska flytta till ett annat land där jag inte känner en enda människa. Det skulle nog skrämma vem som helst. Men jag är ändå stolt över mig själv att jag gör det, även om det finns stunder där jag ångrar det. Vid dom stunderna tänker jag på pappas ord.. "Gör det ni vill göra direkt, vänta inte.." Så jag är glad att jag gör det! Att jag vågar. Duktigt :)

Idag har släkten hälsat på :) Mormor och kusiner och så. Snällisar. Dom är mys och mest kommer jag sakna Jennifer! <3

:* puss på dig...

Och sanne, fy va söt du är. Tack för att du ringde. ih. Så fint att prata med dig lite <3 Yesyesyes

förresten, bry er inte om kommentaren ;) hehe.. eh
PUSS

Woooowi

Jag har en ny blogg från och med den dagen jag landar i England.. Bara så att ni vet :) Adressen är:
http://soulofthesun.blogg.se/myyearintheuk

Fredagen och Lördagen har varit mycket myyys! :) Igår åkte jag och Mikkis till Vinninga för att leka lite hos Patrik och familjen Lustigh :) Sötnosar allihop. Fick en liten present också :* nawi. En bok och en penna, så jag kan skriva dagbok när jag är där ju! Fiiint. Tack så jättemycket! Jag spelade hockey med Filip också, han ägde ut mig totalt. haha, jag blev tillochmed helt svettig. Pojken är ju galen :D <3

När vi åkte hem satt det en Tobias och väntade snällt på mig på Stationen i stan, så jag körde hem i full fart och hämtade upp honom :) Vi kom hem och pratade lite och åt lite och sååånt. Och såg på Step Up! iho, den filmen alltså :) Fint när man hade honom bredvid sig också :* Sen umgicks vi resten av kvällen, sen somnade vi, och jag låg och trängdes med väggen hela natten, för den där parveln tog ju upp hela sängen :o haha. Kramp i höften på morgonen ju :o haha....:P Och idag har vi varit på stan lite och så :) Sen åkte han hem :( puss på dig.

Jag skjutsade ner Tobias och Kim till stationen, och i dörren mötte jag Dicken och Ida och gänget :) haha, bra att jag går när mitt sällskap kommer! Men kvällen har varit hur mys som helst, mycket skratt och sånt! Tack för att ni kom, Dick, Ida, Andreas, Jessie, Kevin, Linus och Albin :) sötnosar! Just det, fick present av dom också förresten! Två böcker, "Livstid" av Lisa Marklund och "Snabba cash" skriven av någon.. Tacksi! Bra med svenska böcker nu så jag har något att läsa :)

Imorgon blir det packande på förmiddagen, sen kommer släktisläkt hit :) Det ska bli mys! Synd att Linda, Sami och Nattis inte kunde komma bara!

Puss på alla. jag är nervös, men allt kommer bli bra! <3

Bloggsug - 8 dagar :o

Hjälp säger jag bara.
Igår kom paniken på riktigt. Fy sjutton vilken panik jag hade. Jag var så bloggsugen dessutom, och självklart så var det driftstopp precis när jag ville skriva, jag blir så trött.
Men paniken ja. Den smög sig på mig efter att jag hade lekt med Dejan och Marcus. När jag skulle sova var den verkligen på topp. Hjälp alltså. Jag bara låg och stirrade, och började skaka. läskigt..
Men allt kommer bli bra :) Nu ska jag äntligen svara på nainas mail som jag fick för en vecka sen.. eh.
packningen får sakta med säkert.. :P eh. det är kaos i mitt rum, och imorgon kommer tobias hit och hälsar på, och ska sova över. Oerhört spännande :)

Idag har jag ätit middag med Veronica, Emma och Sandra :) Sa lite hej då och hade tjejsnack.
Läskigt. säga hejdå.
men jaja :)
Imorgon ska jag till min broder patrik och leka med hans sötnosar! :) myspys. <3

England, ofta.
yesyesyes.
1 week and a day, oh my goooood.

Puss på er söta. <3

Sanne är förresten oerhört söt just nu, hon vill plocka lingon men det finns inte i england!

I think I like this city.

eller nåt.
10 dagar kvar nu
och jag packa för fullt.. haha, eh, eller okej, jag borde packa för fullt. Men det är någon viss person som gör så jag är upptagen hela tiden.
Jobbigt att folk ska dyka upp nu när jag försvinner :) men jaja.
Det finns ju internet. Det är ju trevligt.

Hjälp vad nervös jag börjar bli, det är dumt. eller kanske bra. men läskigt. iho.
:)
Jag vet inte vad jag ska skriva om det ens. Det ordnar sig alltid :)

Stay awake with me.. I don't want to go to sleep..

Skåne var supermys <3 Mina älsklingar i Rydebäck var som vanligt på bushumör och vi skrattade och lekte mycket. puss på sötnosarna! Och snällissyster ska skjutsa mig till flyget den 29, taaaaack!
Sen var det ju party! Galet, som vanligt. hihi. Jag har iaf dom sötaste vännerna, och jag fick en så söt bok av sanne. Jag ska alltid ha det i tanken sanne, tack, det kommer nog hjälpa massor har jag en känsla av! <3
Att filma musikvideo är också myyyys. Och springa på Ariel är ju inte heller fel. Eller att åka till Landskrona och äta Johans mat + mysa med Sofia. iho.
Ni är söta.

Igår kom jag hem. Då var det maratonrock i plantis! Jag beslutade mig för att vara nykter och göra Marcus sällskap! Han var nämligen fyllechauffis denna kväll sååååå. Men jag träffade massa folk jag kände och inte har träffat på ett tag. :) skojskoj!

Idag har det varit filmmys och godis med kusin kusin igen :D I like it. Det blev Stockholm Boggie och Arn idag! finfina filmer ju.
skrivbord
HAHAHAHAH
intern

Det är 12 dagar kvar och jag har lite panik. Imorgon ska jag åka och köpa en stor väska. spännande.

This is not a good goodbye, didn't I diserve a fair farewell?
Fy sjutton vad alla kommer vara saknade när jag åker.
yeye.
puss

wahwah

endast två veckor kvar. exakt två veckor kvar. 14 dagar.
o-oh.
Nu är mimmi duktig för hon är och jobbar. haha, igår filmade vi en superfin musikvideo. den blir ju bäst alltså. Jag väntar på att hon ska komma.. jag borde ju duscha, men jag vågar inte gå ut.. jag vet inte om hennes pappa är hemma eller inte. humhum. jaja :) jag måste nog, för jag är kiiiissig!
Imorgon ska jag åka hem, och dejan fyller år! :o :D yeyi. :*

godmorgon. och hejdå.

skånis

Hej. Jag är i skåne, hos mimmi.
skåne är mys och folket är ju så fina.
igår var det schpaaaaaaafest för schpaanna!
Anna fyller 18 idag, det är fint! :)
idag är det 15 dagar kvar bara.
Imorgon ska jag och mimmi till landskrona och leka lite med helena och johan. det blir nog mys. hoppas sofia är med och leker lite också <3

puss på alla.
speciellt min syster och systerdöttrar för dom är söööta. :*

alla är söta.
jag tycker om er.

18 dagar kvar...

Verkligen så lite. wooow.
Imorgon åker jag ner till Skåne :) Leka med söööta systerdöttrar först, sen paaaarty på onsdag! :) yeeyi. mys. <3
Ska åka och hämta upp Dejan om en lite stund, han var sugen på pizza så let's go tyckte jag :) myspojk!

ih.
18.
PUSS

Cause girls, they wanna have fun!

Hallå där och välkomna. eller nåt.

Helgen har varit fin. Regnig men ändå finfin. AAAAAGGI vaaaar här :) yeey. Och jonny såklart då =) Det blev sommarlandsdags och vi åkte till Skara, till vår finfina stuga. Den var faktiskt mysig. Och Tobbe och Camilla från stockholm kom och gjorde oss sällskap, myspys! Trevligt folk det där! Party i lördags kväll, jag var dock nykter och körde, men det var skoj ändå! Jag träffade dessutom Bobby <3 och röjde lite med honom. PUSS BOBSI. och moa träffade jag minsann lite också, och fick en pussis från henne!

Gårdagen spenderades till en början med att städa stugan, säga hejdå och sen göra mig iordning för kalas! Albin och Rasmus, Dicks barn, har ju fyllt år! Kalas kalas :D Ida kom och det var myspys. Barnen är så sööööta, och dicken också för den delen. Kommer sakna när jag åker!
När jag kom hem pratade jag med Carro som ville att jag skulle komma till henne och Peter, där också Marcus och Dejan var. ofcourse tyckte jag! Så efter att jag bokat flygbiljetter :o AHHH. så åkte jag dit :) mysfolk! Spelade poker, som jag och Carro ägde ut alla killar på... ;D Sen drog vi ett, eller okej, fler, strög med bilarna :p Marcus är en tönt :D hihi.
Efter vi hade släppt av alla blev vi visst kvar i Marcus bil och hade Deep Talk i cirka 1½ timma. Myyyys. åhå, min kära man. <3

Idag ska jag köpa tågbiljetter. Först och främst till Skåne den 28 augusti.. jag flyger från Malmö den 29, så... Efter det ska jag kanske köpa biljett tills imorgon, om det funkar för min kära syster att jag kommer imorgon! :)
yeyi, på onsdag är det party! puss.

Mycket händer, jag är stressad och nervös. men det ordnar sig.

Samma blod..

Jag åker den 29 augusti till Gatwick flygplats i London. OJ.
Ska köpa flygbiljett på söndag.. ojoj.
läskigt!
Imorgon är det 3 veckor tills jag åker.
Puss på alla.

I know that life wont break me..

Inatt drömde jag två drömmar, jag har inte drömt på huuuur länge som helst.

Den första handlade om England, om mina barn som jag ska ta hand om. Dom var så söta. Vi cyklade, som dom älskar att göra, och vi kittlade varandra. söta!

Den andra var om en viss person i Bosnien, som jag inte behöver nämna vid namn längre eftersom alla fattar ändå. Han kom hit. Han, Darko och Miljana åkte bil hit. Jag vaknade och Dejan var här och jag fick höra att dom nästan var framme.. Helt plötsligt ringer det på dörren och dom kommer in. Dom satte sig i köket, och jag var jätteäcklig och behövde duscha, jag försöka smyga förbi men helt plötsligt kom han farandes mot mig och bara kramades, så som bara han kan. Vi kramades länge och han hade lärt sig lite svenska.. "Vad gör do?" haha åhå. Sen satt vi och myste i soffan, bara höll om varandra.
Det var en fin dröm.
 
Drömmar är skumma egentligen. Dom kommer upp från ens undermedvetna.
Tänk om det ändå vore verklighet.

Jag saknar när vi låg och tittade på varandra. och jag bara kände.. åh.

Men jaja, puss.nu måste jag städa och fixa, AGGI KOMMER IKVÄLL <3 ÅHÅÅÅÅ.

Everything's just spinning around.

Jag har huvudvärk och det snurrar, men det gör inte så mycket, för det är så skönt att veta att familjen ville ha mig :D yeyi. Att det liksom är klart. Där kommer jag på. Epsom Surrey, Uk. å herregud.

hahahahah dejans pappa igår förresten. hahaha fy va kul. dejan frågade om han var kåt, han visste ju inte vad det betydde. hahahaha. så kollade han upp det i ordboken. hahahahaha. "nej, men ibland" HAHAHAHAHAHAH. åhå. bore :D härliga människa. Det var så kul .

Drazen saknar jag förresten.

Och jag måste försöka planera mina dagar nu. Jag vet ju inte exakt vilken dag jag åker än.. Det stod på deras ansökan att man behöver börja senast 30 augusti, så någon/några dagar innan det..
Idag - städa.
Imorgon - städa och fixa, sen kommer aggi och jonny!
Helgen - sommarland med aggi. :D
Mån o tis - fixa och träffa folk
Ons till obestämt - SKÅNE :D
Sen borde jag ju åka till Stockholm också känner jag. jag vill det, men frågan är om jag hinner. huuum.

oj. hjälpsi. det är verkligen inte långt kvar. jag borde åka och fixa bananlåda med en gång och packa ner grejs i mitt rum.. ? ja.
yeye.

puss och hej.

yeeey

Jag ska bo hos familjen Chauhan :D yeyi. grattis till mig. Nu blev jag glad, pojkarna var söta. :*
Puss och adjö.
runt den 29 augusti åker jag.

Herregud.

Det händer massor i mitt liv. hej och hå.
Jag har fått bild på barnen från familjen jag hoppas på. FY SJUTTON VA SÖTA. hjälp <3 jag är kär redan.
Men sen har jag fått ett till förslag, det är mycket mer arbete och tre barn. En liten tjej på 5 år, det är ju nästan värt det alltså. men jag hoppas fortfarande på familjen chauhan.. Hon var så trevlig!

Idag har jag och mikkis varit i borås. Andreas var inte hemma :( dummis. men jaja. trevligt att köra 16 mil minsann. spännande.

Jag har varit hos familjen Lukic och lekt lite också. Dejane, Zorka och Bore är söööta. och Drazen. åh. jag vet inte vad jag ska säga. Han är .. jag vet inte. hjälp. <3 dummis som bor i bosnien. världens finaste armband, just för att det kom från honom, och från hans hjärta.
det känns så äkta. inte armbandet alltså, det är äkta, men allt. allt.
och jag kommer sakna the lukic family när jag åker. jag fick lova att komma upp innan jag åker. SJÄLVKLART.


Barn, armband och drazen förtjänar ju en bild var idag
 


If you want to go to London, that's fine.

Haha, naw, hon verkade söt, mamman :) Hon ringde och väckte mig. hahhaa, yes! Min morgonröst. yes. Men hon verkade super trevlig :D "We don't want to see our au pair as someone who works for us, we want a big sister" yeees. precis vad jag vill :D yeyi. super. hoppas bara inte någon annan väljer dom/dom väljer någon annan. haha. jag pratade väl inte direkt så mycket som jag borde ha gjort. jag var ju nyvaken. men ändå :)

yeye. idag, vad händer? :)

Everything is real..

Shit, jag blev rörd av era kommentarer från förra inlägget <3 jag var lite nere då. jag tvivlar inte egentligen :)

Hjälp säger jag bara. Oj. det händer saker! Idag har jag fått två familjeförslag! Och dom ska ha svar snarast, hjälp. Nu är inte ens min mamma hemma och kan hjälpa mig, men kusinis har hjälpt idag :) Jag tror nog jag har typ bestämt mig. Av dom två iaf. Det är en familj med två pojkar, 5 och 8 år. Dom har sitt ursprung någonstans i Asien och är hinduer, utövar dock inte religionen. Dom bor 25 minuter från london, med tåg. Mamman är lärare, perfekt :) Och lönen är 65 pund i veckan, rätt finfint :) Oj oj.
Nu ska jag skriva tillbaka till dom. hjälp. Dom vill veta när dom kan ringa. Nääär? hjälp.
ah
lite panik bara, men inte så farligt :)
I så fall börjar jag sista augusti. Det är det som är mest läskigt. Det är ju snart.

Jaja.
Jessie, avskedsfest, ofcourse! :D
Tessie <3 åhåååå. jag kommer snart till dig och leker. Mina småååå barn ju, du mest, för du är minst. hehe. <3
Sanne, ja, det händer verkligen. jag kommer när anna har feeeest! vet inte hur länge jag stannar, måste försöka hälsa på alla, det finns ju massa. men så länge jag kan, vilket inte känns så länge men. :)
Anonym, i know who you are.. And I will miss you.. tea in london, YEY!

Och alla andra. hjälp vad jag kommer sakna er. <3 jag bara åker liksom. ojoj

Idag har jag iaf haft en fin dag.. otippad dag. haha. det trodde man inte imorse, att man skulle leka med kusin, gå på cirkus och titta på rent! mumsi.

Puss och godnatt <3

Be mig så stannar jag kvar..

Jag är lite depp idag. Jag vet inte ens varför. Förmodligen för att jag bara legat inne hela dagen och knappt pratat med folk alls. Jag bara funderar och tankarna snurrar, som vanligt.

Undra om folk ens kommer märka att jag är borta när jag flyttar till london?
Det var längesen jag hade såna tvivel på mig själv och min omgivning. Men pangboom kom det tillbaka, som en trogen vän, eller nåt.

Vad ska hittas på imorgon!? Jag ska till tandläkaren halv 2 iaf. Annars har jag ingen aning. Jag vill träffa folk! Någon som vill leka med mig?

puss. godnatt snart.

Will do

"gör det ni vill direkt, vänta inte med att våga ta nya steg. det finns så mycket som jag vill göra men som jag inte kommer att kunna göra. Lova mig att du gör det, lev för varje dag".

Yes Daddy.. Will do. will do.
<3

jag behöver dom orden för att våga göra det jag vill. men fy va skönt att ha dom. seriöst.

Across the universe

Hjälp va skönt det känns att vara arbetslös! Fy va glad jag är att jag slipper det där jobbet nu. ojoj! Men lite pengar har jag iaf skrapat ihop! Och jag har slitit som ett djur. nästan iaf.

Nu har Dejo kommit hem! Saknat honom juuu. Och han hade tydligen med sig något till mig, från någon.. veeeeem kan det vara!? naw. Drazen är ju ändå så söt. Jag kan inte fatta att han fortfarande ringer och så. Sötnos. Jobbigt att han bor i Bosnien bara! Och att han inte kan svenska eller engelska. Men söt är han.

Idag har jag lekt med Sara, Sanna och Lovisa en stund! Dom är sööööta. Jag borde vara ute och festa nu, men jaja. :) I'm tired. Vad händer imorgon!? Jag ska först och främst sova ut. Fy va skönt. Sen får vi väl se vad som händer. Alltid finns det väl något att göra :) Mamma och P-O åker ju iväg imorgon, till Lysekil, på obestämd tid. Det är bestämt fram till tisdag eller onsdag, men det kan bli längre. Jaja, får väl se hur det går här hemma :) haha. Jag har kontrollen, tror jag iaf. Jag har pengarna iaf! Mohahaa. och körkort! yey
Man kan ju alltid åka på road trip. Mamma har ju tankat bilen full så jag ska kunna åka, såååå :) tihi

Nejmen ja. :) hejdå. <3

This is the start of something new...

Det är nu livet börjar.. Det är nu det ska börja iaf, och det känns som att det gör det. Jag har till och med ändrat lite på mina planer. Jag har kommit på att jag egentligen inte vill ha mitt liv planerat så som jag har det, jag vill ta det lite som det kommer. Vem vet, jag kanske träffar på någon trevlig engelsman och vad ska man då göra sen!?

Hjälp, det är verkligen bara en månad, cirka, kvar tills jag åker. Det är läskigt, men såååå spännande. Det jobbiga är allt jag ska, och måste, gör innan jag åker. En månad. På en månad ska jag packa ner hela mitt rum, eftersom mamma har tänkt att flytta medans jag är borta. På en månad ska jag åka runt till alla jag tycker om och säga hejdå, eftersom man inte vet när man ses nästa gång. På en månad ska jag hinna förbereda mig mentalt för det som komma skall, det blir nog det svåraste. Mitt liv får sig en liten vändning. England var för ett år sedan inte planerat in i mina planer. Idag är det verklighet. Det kommer hända. Tack och lov att jag inte är gravid bara.

Tankarna snurrar runt. Jag vill gå till mediumet. Marie har varit hos henne, jag vill också. Jag vill "prata" med min pappa. Jag vill veta om han är stolt över mig. Jag vill veta om han mår bra. Jag vill veta om han verkligen finns med mig, så som jag tror att han finns med mig. Jag vill veta om han tycker att jag gör rätt val i livet. Jag saknar honom. <3

Jag måste göra det bästa av mitt liv. Jag måste verkligen det.

puss på livet. livet är fint.