Empty room

Waowwaow.
Igår var det party igen, för tredje helgen i rad :p detta är inte likt mig alltså. Men det är skoj ju!
Jag förfestade med tvåor och massa franska människor som var jättemysiga :D Detta skedde då hemma hos Martina, även kallad Marty, på dalagatan. moha, mittemot där jag har bott. kul ju =)
Puss på min kusin, för hon är bäst :D Cousinpower forever :D
Traska ner mot terrassen och skrämma slag på Alfred och Carolin, stackars människor. Vid terrassen träffade jag iaf Sara :D yey! Glitterspray över hela mig! PARTY! Väl där inne skulle vi på toa, myyyys att gå på toa med fransyskan som jag tror hette Elise eller nåt. Hon ska att hon älskade mig på engelska, hon var party! Efter toaletten tappade jag bort alla, så klart. men jag gick in till Verran, eller okej, Veronica :) hon är söt! Och jag träffade Marcus och lekte med honom, och köpte en Orgasm, för det är så gott.
DANS DANS DANS. hahaha, till och med på det ena danspodiet, ofta jag gör det liksom. haha. tre gånger! kuuul ju! Sara är riktigt mycket party, Sanna också för den delen. Och Ida, såklart! hahaha.. ibörjan undrade jag ju såklart om den personen skulle vara där, men träffade en annan person som sa att den personen inte var det, så då var det bara att gå vidare och parta! Sedan började Sara och Sanna leta reda på en annan viss person till mig. och ja. hahaha. sen försvann personen innan jag hann göra det jag skulle.
det var ju synd.
Men kvällen var skoj iaf, lite sorgligt att Jennifer och Estelle var tvugna att gå hem så tidigt, inte bra att må dåligt! <3

Jag har kommit på en sak om mig själv, som jag tror alla andra vet om. Jag påverkas så sjukt mycket av vad andra säger och gör, och tycker att jag ska göra. Jag måste sluta med det, börja känner efter själv, börja göra som jag känner. Och verkligen göra det, utan att vara så feg som jag alltid är! Och folk måste sluta ljuga och luras och tänka efter innan dom handlar, så det så!

Hej och hå, nu är jag en självständig människa!
PUSS OCH KRAM

All I have to give.

Imorgon ska ska ska jag gå till skolan. Jag har feber och det är inte kul, men jag tror det är en gnutta lathet i att inte gå också. eller okej, ja, jag är lat, det är bara att erkänna/förstå!
Jag tror jag lurar mig själv rätt ofta, jag har inte alls bra självdiciplin. Jag måste verkligen bättre på den, det är ganska bra att ha har jag märkt. För utan det funkar det inget vidare.

För övrigt så fick jag ett litet sött sms ifrån Helena idag, och jag vill till Landskrona på lördag. Det hade varit så skoj, men denna helgen är ett nono. Och nästa också för den delen.
Men imorgon är det party, förhoppningsvis! Jag måste hitta någon trevlig förfest också, annars blir det inte lika kul. Hum hum hum. Undra om Marcus och dom ska dit?! Och undra vart Veronica och fransyskan ska vara innan. Det får jag minsann luska reda på imorgon!

Jag hoppas det gick bra för Mimmi idag, när hon skulle besluta <3 puss !
jag finns alltid här!

nejmen sova! kanske.
hejochhåhejdå

Det är så lätt att kasta kärlek..

Hej, jag börjar bli förkyld och det är inte kul. Men jag ska inte klaga :)
Alltså skola idag då. Jag vet inte hur jag känner inför det egentligen, jag är så himla skoltrött. Men jag och Veronica sa idag när vi lekte att vi ska försöka tycka om klassen hela tiden ändå tills studenten :) HAHA. det blir svårt med vissa människor, jag vill inte nämna namn men.. Hoppas det blir finfint ändå!

Jag måste bli frisk tills på fredag, då är det Ållefestare. Partey varje helg är en självklarhet, haha! Kommer nog inte bli så, men det hade varit kuuuul! På fredag är det massa franska människor här, hahahah, jag ska nog kanske försöka mig på att prata med någon på fyllan! HAHAHAHA. härligt ju. det kommer gå så bra. Både Jennifer, min kära kusin, och Veronica ska ju ha en boende hos sig såååå att. Dessutom kan man ju hoppas det kommer andra roliga människor, ingen jag nämner men folk kanske fattar ändå. tihi.
ehm. okej, jag ska inte vara jobbig.

Och jag älskar att Sanne är en slampa <3 HAHAHAHAHA.. PUSS SANNE. vi borde supa och slampa runt tillsammans.

Jofast Lars i mitt hjärta. <3

dags att sova snart! GAAAH jag vill skriva till dig men jag ska stoppa mig. he. jag är ju jobbig. jag vet.
PUSS och sånt på alla.

Shut up and drive

Det har varit en fin helg :) tycker jag.. Nu är jag typ sjuk dock, och det är ju inte fullt lika kul.
Jag har feber och är förkyld :/ bara över en natt fick jag det, iiiiiinte bra.

Min helg ja :) Lördag var fin. Middag hos Cina och dom, men finfin påskmat och folk.
På kvällen blev det fest. Jag och pojkarna hos Jonathan .. tihi, dom är söta dom. tar så fint hand om mig. haha. Jag började visst bli lite vinglig, och jag och dejan myste när jag visst skulle gå på toa, och det var verkligen kris. men ändå. jag fattar inte sammanhanget, det gör inte så mycket. Jag var visst lite vinglig, ehm. Men sen gick vi vidare till Patrik som jag inte känner och där fanns det folk som jag inte känner, hahah. men jag fick en ny vän som gick i op2, fast var 89:a. Lina! men iaf. vi fick gå därifrån för någon spydde i hallen.

Vi gick mot terrassen och jag träffade på Hanna och Carolin och massa. :D äntligen pratade jag med Carolin, som är Alfreds flickvän :) Hon verkade snäll ju, och Alfred är typ världens snällaste för han har sagt till henne att jag är en av dom snällaste människorna i världen :D och det är ju inte helt fel att bli kallad det juuuu. Men men men men. ja. Terrassen, heja. vi gick in och jag träffade min bror och han gav mig en örfil, haha, men sen en kram. jag har aldrig fått så många kramar av honom som jag fick denna kvällen. Men iaf, jag träffade massa av hans kompisar också, det var ju spännande. haha. få massa kramar av dom. men dom är skoj ju :D och och och. jag träffade Therese som gick i min klass i ettan, men som hoppade av sen. kuuul ju! :D får ses snart igen, fast nyktra, tycker jag :D
och förresten så träffade jag ju min kära vän, alfred, också :D mysmänniska.
Fast mest mys var dejan,

Keep the faith



Igår var en ganska bra dag. eller den slutade bra iaf :) Jag har kommit in i en "sakna pappa jättemycket-period", så igår var jag vid hans grav med en blomma. Men jag slapp gå ensam, det var skönt. För söta Dejan följde med mig, snällis. Han bryr sig så mycket, tihi.

Idag har jag städat, jag är duktig. Varit inne hela dagen, med undantag när jag var ute med sopor, vilket var TVÅ gånger, det ni. :D haha. ehm. Ätit påskmat har jag också gjort. gottit. Men jag har verkligen gått i myskläder hela dagen, sköööönt, faktiskt.

Imorgon är det påskafton. Påskmat vid 14.00 hos min moster med familj, och mormor :) Ska bli mys, hoppas gott också! Synd att Jennifer inte är hemma bara, men det blir nog trevligt ändå. På kvällen blir det förmodligen party. Förfest hos Jonathan och sen Terrassen, Marcus sa att jag skulle dit iaf. höhö. men det blir förmodligen så :) Hur jag ska få tag på alkohol är en svårare fråga dock, eftersom systemet troligtvis inte är öppet imorgon. hum. jaja.

Dagens outfit då. HAHA. jag vet att ni älskar det. och speciellt dagens klädsel som var så genomtänkt och så. Men man behöver inte vara snygg jämt, ehm. Speciellt inte i såna här kläder :)
image6

one last kiss goodbye

var det dagens outfit som gällde? haha..
well, okej då.. 
image4

fint ju. nästan iaf.

I'm only fooling myself

I stop to catch my breath - And I stop to catch your eye
No need to second-guess - That you've been on my mind
I dream days away, but that's okay -
It's like I want to hear a silent sound - And then hold it in my hand
But a rose won't blossom from a ground - Of desert sand, but I like to pretend that

One day I'll turn around - I'll see your hand reach out
I'm only fooling myself, oh, - But maybe when you smile
It means you'd stay awhile - Just maybe you'd save me now


Kvällen idag är ingen bra kväll. Jag vill ha bra kvällar, inga dåliga.
Och jag vet inte. Bara nere, som vanligt.
Orka ha sånt pendlande humör? :/

När jag hör Johan-musik känner jag trygghet. Trygghet som jag vill känna jämt. och och.
jag vet inte
nej

gosh. fy fan va jag vill ha pappa i mitt liv just nu
hans råd som alla andra fick chansen att få som jag knappt kommer ihåg..

Don't loose your faith, don't run away.

Baby, it's only life.


Idag har varit en ganska omtumlande dag, minst sagt.
Dagen började med lite panik, haha. <3 pratade i telefonen med mimmi från halv 7 till halv 9 typ. spännande att prata så tidigt. känns inte ens som att det var idag vi pratade :p
Jamen iaf, fel terminal. hehe. hejdå buss, hejdå norge blev det. Vi kände nog båda att det var fel tidpunkt. Jag känner mig för stressad, och det har varit för mycket med allt.
Men min dag blev helt okej ändå :)
Jag åkte ut och övningskörde med Kim och mamma, jag tror min käre bror blev lite överraskad och imponerad av min utveckling :D hehe. Vi handlade och så. Sen kom vi hem, och jag och mamma gick ut på promenad. Vi skulle först till mormor och prata lite, men hon var inte hemma.. Vi blev dock vittne till en krock. stackars människa :p men jaja. Sen gick vi till frisören och skulle beställa tid, men det var stängt. så vi gick till mormor igen, och hon var hemma. hon bjöd oss på god fika. <3 min kära mormor. hur kan någon anse att du inte har ställt upp!? för sjutton :o

Jag gick på promenad senare på kvällen igen, runt nio-tiden. Musik i öronen <3 puss på det.
Gick förbi ålleberg och ållevi och där var det fotbollsträning, jag såg att hur dejan och anton kämpade ute på planen.
Sen ringde Mikey :) Mikey är en snäll vän. Kul att prata med ju, speciellt eftersom att han pratar skånska. Och för att han respekterar hur jag känner och så. Vi pratade i nästan 2 timmar .. JAG pratade i telefonen med en nästintill okänd människa i 2 timmar :p haha. nästan ett mirakel.

nu är jag trött.
och jag har massa tankar och känslor som flyger omkring i mig. jag vet inte vad jag ska tycka om dom.
men ändå :) sömn, du är välkommen!

imorgon blir det körskolan vid 10 eller något, fy va duktig jag är!
sen skara vid 12 kanske? efter min mor har tagit bort stygnen i sin hand iaf.
puss och godnatt.

upp och hoppa!

Jag vet inte hur jag känner, jag är helt kluven.
Jag får ju inte känna såhär.. är det bara en ilusion?
i have no idea.

Igår hade jag så mycket att skriva, men nu kommer jag plötsligt inte ihåg vad det var. huuumsi.

Imorgon ska jag iaf till Norge med mimmi, vi ska hälsa på Aggi :) Det blir nog säkert skoj!
Jag är jättestressad när det gäller allt som har med skola, körkort, vänner, studenten och allt att göra, men det gör ju inte så mycket.
Känner mig som ett nervvrak ibland, vill bara liksom bryta ihop. men ändå.

Mamma sa något igår som gjorde att jag började fundera lite men kom fram till att detta var mitt val och det är det jag vill.
Hon sa: om du hade flyttat till Norge, skulle folk kommit och hälsat på dig då!?
Det  gjorde lite ont faktiskt, och jag visste inte vad jag skulle svara.
Jag sa typ bara, jag vet inte, men det skulle varit deras val, och jag gör det jag känner för.
Men det fick mig att fundera.

Dessutom gillar jag inte känslorna inom mig. varför kommer dom såhär!?

nu har jag massa att göra. ska snart på sista teorilektionen, SKÖNT!
pusshej.

Ingen mår så bra som jag, åhå.

Eller nåt :)

Men varför kan jag inte sluta tänka på människan? igen liksom.
komiskt ju.
snälla du, gå på ålle om två veckor om det nu är då :)
och sen kan jag inte sluta tänka på det heller. det det. liksom om. haha
nej men okej

var detta ett öppet år? (förlåt mimmi att jag använder det, men skulle det inte vara det?!)
Jag kan iaf inte skriva det öppet här.
hej och hå

nu ska jag nog. nej, jag vet inte
jag vill vara med sanne, anna och mimmi och dricka vin <3

i'm popular

HAHAHA
jomen kvällen blev helt okej ändå efter tvivel att gå dit.
lite ånger, vad hände med att våga?
och så.
men jag har haft skoj :) speciellt när dom specialade dansband.
hej barntender som flirtar med mig och håller på när jag beställer två orgasmer
och sen nästa gång "hur var den förra?" haha
okeeej.
haha
nejmen ålle om två veckor igen? PÅ
heja

okej.
nej.
hejdå.
hihi

i am stuck.

Idag är ingen bra dag.
Idag är en dag med gråten i halsen, utan att jag vet varför.
Jag var nära på att gråta i skolan, what liksom?! :o
jag måste nog bort härifrån ett tag.
Från mitt hem, skola, stad och framför allt, datorn!

Jag fattar inte. gah. jag blir sur på mig själv.
jag vill inte hålla på såhär.
OCH JAG VILL FRAMFÖR ALLT INTE ATT HON SKA HÅLLA PÅ SÅDÄR SOM HON GÖR.
jag blir ju rädd.
men jag vet inte vad jag ska göra åt det.
hum.

dessutom är jag trött på alla jobbiga, kåta människor som inte tänker på annat än sex.
snälla liksom.

nej, ikväll blir en kväll med tårar och.. jag vet inte.
pusshej

hej och hå

tråkigt liv = inget att blogga om :p
sorry.
eller iof, vem är ledsen för det?! haha
tråkig blogg ändå så

nejmen sova snart!

my god he's beautiful

Jag skulle blogga nu och skriva hur arg jag är på mig själv.
Idag är en dålig dag, och igår vill jag bara sudda bort.
JAG HATAR SÅNA SOM MIG.
jag gör det
och jag skäms för att ens berätta något för någon. då är det illa.
ALLTSÅ USCH
och fråga inte, snälla
hur mycket jag än vill säga, så någon kan slå mig.... så kommer jag inte våga. jag skäms.

och idag är jag trött. jag ska snart sova, ska göra lite psykologi först bara

byebye

it happened on a sunday

Naturkunskap kan dö
så jävla mycket
jag orkar inte
uuuuuusch. blä
Men imorgon är det gjort, skönt då. ehm. haha.
Och jag ska buta däck imorgon :/ GAH jag kommer skämma ut mig framför alla 90:or
men äh
iaf

Jag saknar
ja
det gör jag

Hoppas vår lilla kväll blir av på lördag, hade varit skoj :)
Det blir eventuellt myskväll hos Veronica då.. Mat och melodifestival typ. och umgänge :D
Folk som vi hoppas det blir är väl typ jag, veronica, elin, anders, emma, sandra, herman och emanuel :)
Skojskoj

Förresten tycker jag att Chris är tråkig även om han sa igår att han tänker på mig.
Då är faktiskt Oskar roligare, i finland. hahaha. :D
eller trevor i kanada, fast han är för gammal.
Sen funkar det kanske med Maxime också, hans syster och hennes kompisar är ju kul när dom är fulla.
HAHA JAG VET JAG ÄR PATETISK. OCH FÖRLÅT MIG, MEN VA FAN SKA JAG GÖRA!?

adjö.

As far as I'm concerned you're just another picture to burn.

Hejochhå.. ännu en dag som inte slutar med ett leende.
Jag tycker inte om dessa dagar. Och denna veckan behöver jag ett gott humör om jag ska orka.
Sååå mycket att göra.
usch
Imorgon- kanske något med projektarbetet, måååste fixa allt nu! Plugga natur, prov onsdag. Läsa i körkortsboken inför garagelektion.
Onsdag - Garagelektion 18.30.
Torsdag - Körlektion 17.15
Fredag - projektredovisning, måååste göra klart allt INNAN fredag.

Och under dessa dagar måste jag fixa med mina papper och skriva brev om au pair-grejen.. (sofia, vi måste fixa det snart alltså :S) och skriva tal till svenskan, och mitt cv+brev.. Personlig uppsats om projektarbetet.
Och massa mer, egentligen. som jag inte kommer på nu.

På onsdag ska dessutom min mamma operera sin högra hand.. och vara sjukskriven i 4 veckor. kul ju.
Och snart operera i halsen, eller det beror på om det var något farligt, som jag verkligen hoppas på att det INTE
är.

Förresten skulle jag helst sluta att vara en "ersättningsmänniska" som jag känner mig som mestadels.
Tell me when you have time for me..
Jag är rätt trött på det. egentligen
åhi
ingen bra dag idag
trots ett avsnitt av one tree hill och allt.

adjö

i wont give up. i wont break down.

Jag tycker inte om gråt i halsen.
Jag har inte gråtit på länge, jag vill inte börja nu
varför!?
humsi
jag saknar dig, pappa. <3 Jag vill ha din trygga axel att gråta ut mot.
jag vill ha någon trygg axel att gråta ut mot.

kalaset idag var iaf mys. jag tycker om diskussioner med mina syskon och så :D
och jag tycker om dom
<3