so don't ask me..

Vi diskuterade bloggar i skolan idag. Om man läser om narcisism (orka veta hur det stavas? :p) så står det att narcisister ofta skriver blogg, om sig själva och sitt liv.
Jag började fundera på varför jag bloggar.. Jag kom fram till att det framför allt är för att skriva av mig. Om mina känslor och om händelser som fått mig att känna på ett visst sätt. Jag skriver ju egentligen inte om något speciellt, inget speciellt ämne eller så (förutom möjligtvis just nu). Jag skulle lika gärna kunna skriva det som ett vanligt word-dokument eller liknande. Men det är något speciellt med att veta att det är någon som läser, någon som man tror är intresserad om en. Jag är nog lite narcisistisk på det sättet. Men vill liksom inte att folk ska tycker synd om en, inte jag iaf. Men bara att veta att dom vet vad jag tycker och tänker. Och jag försöker förmodligen, som Elina sa idag, visa en annan sida av sig själv. En sida som folk i skolan inte ser, som man inte visar så ofta. Man vill visa att man inte bara är den folk i skolan tror att man är.

yeye.. nog om det :) eller nåt.
Nu ska jag fortsätta plugga religion och natur. lite kul ju.
NOOOOOOT.
(som björn skulle sagt)

PUSS

I'm playing with fire.

Gårdagen var ju ganska trevlig tycker jag :)
Göteborg med klassis, en varm och mysig dag. Haha, studiebesök i Göteborgs domkyrka var ju intressant. Killen kom verkligen ihåg så sjukt mycket fakta om allt. Årtal, vikt. blabla. blev ju imponerad av hans minne. haha. Sen var det dags för tornet också. eh. trappsteg hööööögt upp, det var läskigt. mina ben började skaka, hela jag skakade. Så det blev ingen översta våningen för mig och Veronica. Vi stannade hos klockorna, som vägde flera ton, ett tag. Men sen var vi rädda för att dom skulle börja ringa när klockan blev 15.00, så vi gick ner en våning. Ha. en upplevelse. ehm.

Kvällen var helt okej :) Verran kom till mig och hjälpte mig med mitt hår och så. mitt hår gör dock inte som jag vill någon gång, men det gör inte så mycket. Likadana kläder is the shit. Fast hennes var mycket finare, för hon hade klippt av och sytt upp. Jag ska också göra, inte lika mycket dock, jag vill fortfarande ha den som klänning, men lite kortare. det är ju ändå sommar! :) Dessutom satt den på henne, så det gör den ju automatiskt snyggare :D
Vi begav oss förresten ner till dykarlokalen, där det var lite förfest :) Massa folk var där, mest Nv3e + Sp3e, men det var trevligt ju! Herman var maskerad, hehehe, maskeringstejp, hehehe :D Jomen det var trevligt! Emanuel kom sen också, han föreställde Jocke Abrahamsson, HAHAHA. det var rätt likt faktiskt. snygg med långt hår, ehm. ;D
Vi gick vidare till Terrassen :) Marcus, min kära man, var där och var leksugen. Sandra och Emma var där också. Så vi lekte med dom :D Marcus är ju så förtjust i Sandra, hihi. han mördar mig om han läser detta, men det gör inget ;D Träffade Dejan också, det var ett tag sen... Påskafton närmare bestämt. Men det var mys :) och och och. jadu. Massa småbarn, usch. seriöst. orka 14-åringar där? jaja, jag var iaf mest inne vid baren så jag slapp dom.

Idag har varit en ganska seg dag, inte så bakis dock :) skönt! Men trött, yes.
yeye. sova snart skulle jag tro. ehm, varför lägger jag mig tidigare på en lördag än på en skoldag? jag är wierd.. men iaf.
PUSSHEJ

Suddenly I see, what you mean to me..

Jag borde skriva lite blogg, det var ett tag sen och mina känslor har gått upp och ner heeeela tiden.

Helgen var finfinfin hos Aggi! Lek med henne, Jonny och Robban :) finfint ju!
Utflykt upp till Spiralen, yeeey, såååååå vackert! Alltså seriöst, en av de finaste utsikterna jag någonsin sett, faktiskt. Riktigt fint! Våfflor med norsk grädde på som typ var gräddfil? ehm. inte gott :D men iaf. Skogspromenad i t-shirt, och snöbollskrig, det är inte helt fel alltså! :D Myspys. Med Deeptalk och sånt också. det är verkligen. åh. det var väl behövligt :) Jag var glad i helgen! heja!

Sen kom jag hem. Jag får verkligen världens chock. Seriöst. Med tårar i ögonen ser jag på Marys bilddagbok att hennes far har gått bort. <3 Lasse Lejon. Han kallade mig "lill-tjejen" ju.. Verkligen en chock. och det kan inte vara någonting emot den chocken som dom måste fått. Jag kan inte förklara hur mycket jag tänker på er och lider med er, ingen borde få utstå den smärta som man känner. <3 Tveka inte att höra av er, Mary och Jessie, jag finns här om ni behöver prata! Alltid, det kvittar när det är, jag finns alltid här! :'(

Det var ju det här med känslor upp och ner ja.. som sagt.
Och nu när något sånt har hänt så kan man ju inte undgå att tänka tillbaka.. På pappa. på allt egentligen.. nu när studenten närmar sig. Att han inte får vara med och se. Och så tänker jag på vilka jag kommer att hålla kontakten med. Det finns så många jag verkligen inte vill tappa kontakten med, och det är ju så lätt egentligen att få dom att finnas kvar i mitt liv, ändå så.. ja. det är svårt ändå. Klassen. oj liksom. undra hur länge det kommer ta innan jag träffar folk därifrån igen, med undan

bambambam

Ikväll åker jag till aggi, bestämde vi precis.
det ska bli spännande och kul, jag saknar aggi.
jag ska plugga på bussen, duktig är vad jag är.
jag behöver verkligen komma bort, så SKÖNT!
<3
puss.
om det är nåt, ring. eller smsa. eller så :D

my sacrifice

seriöst.
få stopp på mig
jag vill inte vara sånhär längre
orka förstora upp grejer till något dom aldrig kommer vara
orka vara så känslig.
jag tror nog fasen att jag ska isolera mig från mänskligheten. det vore bäst så.

Can you take me higher?

FAN FAN FAN
jag skrev ett långt känslosamt inlägg om att jag behöver hjälp. jag kan inte skriva om allt igen, det är för jobbigt.
åh

jag ska iaf rymma i helgen, vart vet jag inte än. Jag har alternativ. men första känns ju inte så på längre!?
jaja, jag ska iaf härifrån, jag klarar inte ännu en helg i falköping. jag känner mig instängd.
och nu vill jag inte gråta
FÖR FAN SLUTA VARA SÅ JÄVLA KÄNSLIG HELA JÄVLA TIDEN.
gah, jag orkar inte med mig själv.


All i have to give

Ofta sitta uppe till 5 när jag ska upp 8. hahaha :o
Verkligen prata konstant med samma människa i 6 timmar i sträck.
Det är iof ganska mysigt :)
'Cause I'm CATWOMAN.. if you didn't know.

Nu sitter jag i skolan och jag är så trött, trött som aldrig förr.
Men med tanke på varför så är det ju ganska trevligt. Jag är ändå glad idag. Så det så.
Men när jag slutar, det vill säga typ 20 över 1, så ska jag sova! gud va skönt.
Sen ska jag skriva klart mitt tal. yey.

Jag ska verkligen försöka göra klart alla arbeten och skit så snabbt som möjligt nu, jag orkar inte spara allt tills sista dagen.
Speciellt inte eftersom att Mariajäkeln satte slutdatum på fördjupningsuppgiften i Samhäll på samma dag som vi har vårt sista matte c-prov, som är ganska avgörande för om jag ska få vg.
Iof så är Samhällsuppgiften det också.
Och psykologiuppgiften.
Och religionsuppgiften
och filosofiuppgiften
yey, kul.
haha, men nu ska vi inte deppa.
Idag är vi glada :)
Även om Linnéa åker till New York idag. <3

Puss och kram, nu ska jag fortsätta på mitt tal om Au Pair. kul ju.



STÅÅÅÅÅÅÅLMANNEN


Never too late

Jag förstår inte hur man kan liksom gråta fyra dagar i rad utan att ha en verklig anledning.. hum.
men jag överlever nog

nu har jag iaf kul. typ. eller nåt.
fast jag har kramp i magen.. en sån JÄKLA mensvärk :( AJ AJ
det är inte kul.

förresten så fick jag ett sött sms av sanne förut. för hon är söt.


söto förresten
töhö.
:D

musik är trevligt också
nu ska jag snart sova. kanske.
pusshej

Du är för fin för mig

Gårdagen slutade illa. Inte bra alls. Jag kommer inte ihåg när jag somnade, jag kommer bara ihåg att det var med tårar i ögonen. Varför vet jag inte. Jag grät och grät, och det ville inte sluta. Det var jobbigt. Ett fint sms från Mimmi var väl behövligt dock, vi lever tillsammans. <3 Jag låg bara och tänkte på allt, alltså verkligen allt. Kommentaren från igår som jag verkligen inte borde tänka något på.. På livet, vad som finns framför mig, och bakom mig. Minnen. Människor. Att pappa inte får vara med på studenten, som jag vet att han så gärna hade velat, för jag vet att han hade gjort studentskylten själv, han kunde sånt bra. Han var allt bra fin han, bra att ha. Han är fin fortfarande, även om han ligger som aska i jorden, eller finns som en kraft överallt runt omkring mig. Han kommer alltid vara fin.
Nu blev jag sentimental igen. Men det är ganska skönt ibland.
Jag och mina känslor. Jag säger då det.

Förresten så har jag klippt mig idag, fast inte så mycket.. men det känns liksom kort ändå.


Och jag har varit på körskolan igen, och nu har jag bokat Teoriprov. Snälla, fråga inte när det är, jag vill inte säga.. men om folk tjatar har jag svårt att hålla tyst, så snälla tjata inte heller :) Tack.
Jag och mamma körde lite förut också, det går ju hyfsat, förutom när mamma får panik och skriker så jag skriker. typ. Hon är sån. haha. Men jag kan backa bra, och imorgon är det dags för min tredje körlektion på körskolan. Hoppas verkligen det går bra!

Snart börjar So you think you can dance - Skandinavien, och jag har börjat gilla dans riktigt mycket. jag vill kunna dansa, men nehe då. Liksom hiphop och street. coooolt :D
Anders Wirsén, lär mig dansa!

Adjö på er, vackra själar.

they say it's too late?

jag förstår inte hur en människa kan skriva så? eller alltså, visst, man ska vara ärlig. Men om personen i fråga påstår sig tycka om mig, då säger man väl inte så? inte till en människa man vet har dåligt självförtroende..?
vad är det för bild? :S ta bort. den är inte fin :S
jag vet att personen kommer fatta att det är den när den läser, om den läser. men jag skiter i det. jag blev lite sårad. ofta man säger så ändå!? eller? vänta, det kanske man gör?!
jaja
over

och sen. hum.
jag älskar er <3 det hoppas jag att ni vet. jag älskar er så mycket, även om vi inte ses så ofta. ni har funnits för mig, och ni finns fortfarande. jag känner det. vill bara att ni ska veta det.
jag har valt er. <3 välj mig med?!

och idag har jag varit duktig och suttit nere på körskolan i två timmar och jobbat vid datorn :) jag har en repetition kvar + slutprovet innan jag kan boka teoriprov. spännande. och på onsdag har jag min tredje körlektion. det går undan nu ska ni veta.

imorgon ska jag klippa mig. jag vill inte :( mitt långa hår som jag tycker om nu juuuu. men det är så slitet, och för att det ska vara fint till studenten så får jag väl fixa det nu.
:(
buhu

pusshej och sånt <3

I am sixteen, going on seventeen

Nästan iaf.

IDAG ÄR DET 9 VECKOR TILLS STUDENTEN. två månader, och det är huuuuuuuur mycket saker som helst kvar att göra i skolan. om jag skulle räkna upp några saker, så typ 3 tal + någon typ av rapport i svenska, en stor fördjupningsuppgift i psykologi, två uppgifter i filosofi, 1 prov i matte c, säkert något kul arbete i samhäll, redovisning i morgon i religion och plus något mer resten av tiden.. och massa :/ natur, gah, två eller tre grejer kvar. jag fattar inte hur vi ska hinna. skulle vi inte få chilla lite det sista!? och njuta?
nej nej
men det blir nog kul, för vi SKA ha kul det sista, vi ska ska ska.

Okej, igår hade jag en jääääääättelust att skriva av mig, men jag vågade/hann inte.. Men jag ska göra nu. Jag gör det för min skull, och det finns en risk för att folk tar åt sig, gör inte det.. jag bara vill få ut det ur mig.
Jag bara har funderat. Visst, jag bor i Falköping, typ världens tråkigaste stad och här finns ingenting att göra, förutom att då möjligtvis träffa mig. Men jag tycker bara det är så konstigt, och synd, och ledsamt, att folk (snälla, ta inte åt er, snälla) åker förbi med tåg, buss, bil m.m. utan att någongång stanna här och hälsa på. Jag förstår liksom om folk inte vill åka till Falköping, men ändå. Någongång iaf. kanske. eller!? äh.

Nu känns det skönt, nu har jag fått skriva av mig det..

Imorse hade jag körlektion. yes, halv 8 på morgonen. hehe. men det gick ganska bra tycker jag :) ett kärringstopp, men jaja. :p Nästa lektion är om typ en vecka, då ska jag börja med manövrering. spännande. och jag har kommt en bit i teorin nu också, jag är duktig.. om jag sitter vid datan på körskolan typ 3 gånger till, så kan jag boka teoriprov sen. gah.
:)

Imorgon ska vi till Johanna, min kära brorsdotter. Nästan vecka, den 8:onde April, fyller hon 10 år. Tiden bara springer iväg. Hon skrev på msn att hon önskade sig smink, kläder, pengar och såna tonårssaker, och för att citera henne, INGA LEKSAKER, hahaha. sööötnos <3

Bra att jag somnade i soffan vid 7 och sov i två timmar. Nu kommer jag inte kunna somna. men hejdå.