Yeeeey

Lycka.
Ingen hårfärgning denna gången också.
fatta vilken lättnad.
:)

Vi håller varandra..

Idag var det crousing i Falköping. Större delen av kvällen spenderades väl med Dicken och folk :) Ida är allt bra skoj hon. =) mys!
Jag lekte lite med Marcus och folk hos Jonathan också. Jonathan träffade jag dock inte alls :p Men jag blev kallad söt hela kvällen av gamla klasskompisar och mitt ex lillasysters ex. hahahah! :) skoj ju. ehm. Marcus försvann med någon som hade "fri kväll" från sin pojkvän den kvällen. Hon fick visst göra saker med andra, eller nåt. what liksom!? vem vill ha något sånt? ehm. jaja.

Hej, idag jobbar inte jag. fy va skönt det är. jaja. imorgon är jag på't igen. trögt.

Mary och Hannah är riktiga goingar :) tack för att ni följde mig!

nejmen titta på tv och sen sova kanske?
pusshej

GAY GAY GAY

HE'S HERE
HE'S QUEER
I'M BUYING HIM A BEER


HAHAHAHAH KLOCKRENT.
QUEER AS FOLK <3 puss på det.
puss på bögar, för dom är så söta och mysiga. :D :*

yesyesyes

bara så ni vet är jag inte superkass på engelska som det ser ut i förra inlägget..
jag menade to be friends is a good thing.. så. hahahah
jag var tvungen att ändra det. jag klarar inte av att se det fel.

i know you want me.. ;) hehe

Okej, vi har inte brutit helt :) det var ju skönt ändå.
friends is good.
maybe not with benefits..

jaja

The hardest thing

Det sjukaste är inte att jag springer på Sofia och Fredrik i Göteborg idag.. Det sjukaste är att dom går in på exakt samma restaurang som vi satt på, bara några minuter efter att vi hade kommit dit. DET ÄR SJUKT. jag visste inte ens att det var denna helgen dom skulle dit! Grattis förresten fredrik! :D du är inte gammal. bara äldre ;D Jag älskar när sånt här händer! mumsi på er. ni är mys.
Sebastians lägenhet var ju också fin minsann. Där fanns potential! Nu har jag fått tillbaka mina kondomer (HAHAHAHAH) och även om vi nu har brutit helt, så har han iaf varit en fin del av mitt liv. Och jag kommer ju alltid minnas honom... Även om det hela hade ett litet tråkigt slut.
yeye :)

ojoj.. nu är klockan 22.14. Snart börjar Queer as folk. hahaha. världens finaste bögserie. :p ehm. det är lite synd att jag har blivit beroende :) men jaja . fint.
sen ska jag sova. och jobba. har inte jobbat på 2 nätter nu, har haft feber :( icke kul. men nu är jag uppe och hoppar igen :)
Hejdå och puss på alla fina :*

Bosnienfilmer = SAKNA

Det var lite jobbigt att se filmerna.. Iaf sista, när vi tar farväl. usch. tårar <3 men dom är söta. och jag saknar dom, och dejan!!! för sjutton. man tänker inte på hur mycket människor betyder för en förrän man börjar sakna dom!

Förresten så blir det témys med sara den 2 augusti! och kanske kanske party :D yeeeey. i miss!

Marcus är förresten typ världsbäst! :) Och hans bil är kul att köra. rally rally! :D

Ikväll blir det lite party hos Moa :) fjösa är ju 20!

puss

Whawha

Jag har fortfarande massa massa tankar om England. jag längtar, men fy va läskigt.
och imorgon måste jag ringa till min gamla mentor, DET är läskigt om nåt.. uscha. jag hatar ju att ringa.
men imorgon ska jag också till skövde med maaaarcus, min kära man :) och på kvällen blir det bio med min mor, dicken, linus och abbe :) myspys.
på lördag är det festfestfest hos fjösa, a.k.a moa ljung pung. det blir nice, för hon har fyllt tjugo! :D

det är lite illa att jag har fått ont i mitt knä. speciellt med tanke på att jag spenderar nätterna springande upp och ner för trappor. YESYESYES.
jaja, får hoppas det har gått över tills imorgon :)
puss!

förresten saknar jag drazen. det är lite förbjudet med tanke på hur långt bort han är och hur läskig han blir när han dricker.
men det var bara en notis.

Yey

För fem minuter sen kom jag hem från jobbet. haha, yes :) Dom flesta går väl upp vid den här tiden om dom ska jobba, men inte jag inte. He, med tanke på att jag inte kunde somna innan så var jag väldigt duktig idag. Körde på 2½ timmar utan sömn :) yesyesyes. Jag är inte så trött nu heller, men jag ska nog sova ändå. Men inte längre än till tolv. Jag älskar ju min dygnsrytm alltså. usch. Men jaja :) Jag kan ju inte rå för att englandsresan håller mig vaken.. Kan inte sluta tänka på att jag kan åka om 1½ månad. Det är ganska skrämmande. Speciellt eftersom det är så mycket jag vill hinna innan. Jag måste åka och hälsa på alla och leka med alla, med tanke på att vi inte kommer ses på en evighet! Och så måste jag fixa ett nytt pass, för mitt går ut i maj nästa år.. Och jag måste hinna flyga en gång innan jag åker, jag vill INTE flyga själva första gången jag gör det... Någon som är frivillig? Jag måste.

Hej och hå. nu måste jag nog sova. Jag har ont i armarna och i knäna :) men det gör ju inte så mycket.
puss på alla.

Back on track

Jaaadu det kan man säga :)
Skåne var galet bra, som alltid. Även om det hade sina mindre bra stunder, men det löser sig alltid. Förfest med Johan och folk var galet. Men Johan är mys och det är förresten massa andra folk också :) Läskigt att vara med i karnevalståget med mimmi, drill och drull :D haha, galet som sagt. Och mina kära små sötnosar Livia och Anna :* puss på er. Huset blir nog fint till slut :) Och Tessie är bäst förresten. Party all night long i Malmö är också ganska nice! Haha. ojoj.
Galet är ordet.

Förresten har Anna varit här och lekt med mig :) Hon är söt och Sanne borde öppna en restaurang i Skövde tycker vi.

Nu har jag jobbat i tre nätter, jag känner mig trött på dagarna, men det funkar ändå ganska bra :) Inatt var första natten själv, lite svårt att cykla med alla tidningar själv men det funkade. Jag kom till och med hem innan 6 inatt så jag hoppas det kan bli lite tidigare ändå denna natten :) Ska nog åka så jag är där lite tidigare än tre, skönare.

Jag har dessutom haft ett trevligt samtal med Gun-något från Mikso Au Pair Agency. ojoj. Detta är verkligen igång nu.. Men vet ni!? .. Jag ska förmodligen stanna tills Juli.. Åka september-juli. spännande. Jag ska bara fixa iordning lite på referenserna så är allt klart och allt flyger över till England. ojoj. Det är scary, men jag gillar det :) Jag såg London på tv förut, och fy sjutton vad jag längtar. Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas.

Snart ska jag sova. Eller inte. hehehehe. Jag ska kolla lite på "so you think you can dance" först :) Det är nice.

Puss på alla. <3

wahwahwah

För anna är här och jag är glad.
såklart blev jag sen till jobbet idag, HAHAHAHA hon fick ringa och väcka mig. men det gjorde inte så mycket sa hon. för det gick helt okej ändå.
trött dock.
vi ska snart till skövde! spännande
och skåne var fiiiiiint! allt! <3

And it's time to feel good!

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, jag är bara uttråkad så jag behöver något att göra :) Jag borde visserligen sova nu, men äsch.
Imorgon ska jag ut och springa, hej och hå, jag har blivit duktig. Var ute igår också. shiiit, ett mirakel! Jag och Marcus bestämde oss för att när vi åker tillbaka till Bosnien nästa år ska vi se helt annorlunda ut, så nu ska vi starta ett nytt liv. Så det så. :)
Idag har jag lekt lite med Veronica. Hon är hundvakt till Hermans hundar i två dagar typ, tror jag, och åhå så söta dom är :) En valp och en stooor schäfer, spännande. Men dom var busiga! Jag har dessutom skrivit färdigt mitt au pair-brev idag.. Nu är det bara att skriva ut, kopiera och sen skicka in.. Jag vet att jag är seg. Jag är nog lite rädd, men jag känner att jag ändå måste göra det. :) Det blir nog bra tillslut.
Idag saknar jag Dejan, för han är en sån fin vän :) Jag tycker om Dejan. Och Drazen. åhå, det var ju inte meningen att jag skulle sakna honom. Jag hatar att jag är en sån person som ältar saker, och inte kan släppa taget. Men men :) Jag är glad ändå, för jag vet att han saknar mig också, med tanke på de x antal missade samtal jag har.. Alltså antal gånger han har ringt en signal för att visa att han tänker på mig :) Alltså hela dagen. myspojk. Varför bor du i Bosnien för?
yeye.
puss, nu är det nog sovdags.

Skåneland <3

Det blir nog skåne ändå på torsdag <3 hahahah yeeey. jag, mimmi och jesso på the spink!!!!! absolutly! hahaha verkligen att vi ses nu, 4 år senare! sjukt! <3 PUSS

jomen alltså. puss på alla.
jag tycker förresten om busringningar <3 drazen är söt. jag saknar honom. fan också.

Personlighetstest

Jag gjorde samma personlighetstest som mimmi gjorde.. Jag har kommit fram till att allt stämmer faktiskt rätt bra. Konstigt :)

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.

Gör testet på: http://se.41q.com/


Sunshine

Okej, let's write a little about Bosnia :)
Det var en mycket trevlig resa, som jag säkert tror alla har förstått att jag tycker. Först när vi kom dit fick vi dock, som då var, ett väldigt tråkigt och omtumlande besked.. Ett av barnen hade typ 40 graders feber så vi kunde inte sova där. Poffpoff och vi fick försöka fixa något annat ställe att sova på. Först åkte vi till ett hotell, men där var det strejk, mysko.. Men dejan ringde lite släkt till honom som bodde i staden och vi fick sova där, ih, snällisar! :) Jag tror aldrig jag har känt mig så välkommen hos någon som jag kände där, om jag ska vara ärlig. Det är helt sjukt hur gästvänliga dom är. Dom bara ger och ger och ger, men förväntar sig ingenting alls tillbaka, förutom att vi ska vara trevliga mot dom.
Första kvällen var galen. Vi var sjukt trötta, vi filmade massa och marcus och dejan drack typ 7 slivovitsa, vilket är en bosnisk spritdryck eller nåt. Starkt är det iaf! wowo.
Hela tiden vi var där trivdes jag mycket bra! Visst längtade jag hem ibland, men faktiskt inte alls så ofta som jag trodde att jag skulle göra. Tack vare fina människor.
Vi var ju såklart på barnhemmet också! Det var ju därför vi skulle dit i första hand liksom, så såklart vi var där! Och dom var så glada! Det gjorde mig så glad och lycklig att se dom, att dom inte var helt nedbrutna och i kaos. Maliss, som var föreståndarinna och ägde barnhemmet, berättade att varje barn såklart har varit med om massa hemskt, och det tar tid att bygga upp dom igen. Men hon hade lyckats bra med dom som var där nu. Hon var en så fin människa, en så fin förebild :) Fler borde vara som henne. Vi lämnade ju våra saker som vi hade samlat in och dom var så tacksamma och blev jätteglada :) Sen köpte vi en mikro och en fritös, som dom hade haft som en dröm att ha, för pengarna som var över från resan. Åh, va glada dom blev. :* puss på dom. Jag känner att man kanske har hjälpt till lite på vägen iaf. Hon berättade att det är sånahär saker som gör att hon kan ha barnhemmet, för hon får ju ingen statlig hjälp eller nåt. Utan allt kommer från människor som skänker och hjälper till. Fint barnhem iaf! :)

Sen har jag ju då träffat Drazen. För alla som inte vet, och för alla som undrar (Jessie) så är han Dejans kusin. Han bor på landet, utanför Doboj, i Bosnien. Vi hade det mysigt och jag saknar honom. Jag hade från början tänkt att det skulle vara en liten semesterflirt och liksom en kul grej. Men åhå så söt han är och jag kan liksom inte sluta tänka på honom, så.. jag vet inte vad jag ska göra :) Busringningar och sms är den enda kontakt vi har ju, jobbigt. Och med tanke på att han inte kan varken engelska eller svenska, och jag inte kan någon serbokroatiska, så är kommuntikationen ganska svår. Det funkar när vi ses, det gör den faktiskt. Jaja, vi får se vad som händer :) Jag kommer iaf aldrig glömma honom, och alla fina stunder med honom! För mysig, det är han!

Detta var en så fin och minnesvärd resa! Både på gott och ont. Jag fick se hur det var, och framför allt hur människorna är! Folk som har fördomar och rasistiska tankar borde verkligen åka och titta hur det är i deras hemland. Det skulle göra gott!

Puss till alla!
Och tack KING BOSSE, Borka, Darko, Maja, Miljana, Mirko, Svetlana, Maliss, barnen, farfar och hela Dejans släkt, och DRAZEN <3, för en såååå underbar resa! Jag kommer aldrig glömma er.
Och Dejan och Marcus såklart <3 Tack för att ni gjorde den så minnesvärd, trots alla sextrakaserier jag har fått stå ut med under hela tiden. You know i want you :* hehe.
PUSS <3
kärlek


volim te

det betyder älskar dig. ifall ni ville veta :)

Jag är trött och jag ska sova. det får bli att jag skriver om bosnien en annan dag,
puss på alla iaf. <3

I'm home!

Men jag kan inte sluta tänka på dom vackra ögonen...
iho.