Ett glas vin och en vän, allt annat känns så överdrivet

Jag förstår inte, är det inte meningen att jag ska vara glad nu, när studenten är på väg och allt!?
Igår struntade jag i att gå ut, illa. jag borde, men jag oroar mig för mycket hela tiden.
Snart ska jag gå på en promenad till pappa.
Imorgon ska jag iaf leka med veronica och elin! :*
hejdå.

i miss you.. like always

Idag saknar jag min pappa, mer än andra dagar. Jag vet inte varför, men det närmar sig studenten och jag vet hur gärna han hade velat vara här. Han är ju här, han är med mig och tittar på mig och följer varje steg, men jag vill att han ska kunna krama om mig och säga att jag har klarat mig hyffsat bra. Det hade varit så skönt. Jag tror nog ingen har gjort det någon gång, liksom verkligen kramat om mig och berömt mig för att jag har gjort ett bra jobb. Det känns tomt, men vill ju liksom ha en pappa som kan göra såna saker.
Tomt är vad det är ..

Hej och hå, detta blev tungt. Idag har varit en bra dag, tills jag började tänka för mycket som jag alltid gör, och sakna. och. ja. tungt. ikväll blir det nog inte lätt att somna, känns det som.

Imorgon ska jag få lite glädje från min söta, vackra pojkvän iaf.
<3

Breathing in..

Hej och hå, nu var det bloggdags igen, och som vanligt ska jag blogga om mig. hehe :D
Jag vill bara meddela att jag fick mvg i religion b :D YEY. och idag klarade jag matteprovet så jag fick vg i matte c, och jag hade betygsprat med maria, som ger mig vg i samhäll c :D hehe. idag är en bra dag. yey. på den där dumma uppgiften som jag inte gjorde bra, enligt mig själv, fick jag vg+ på, lite till så hade jag fått mvg. inte illa inte illa. haha. ehm. ja. men ja :D jag är liite stolt. bara lite :) Jag kanske till och med fick godkänt på naturprovet idag. men tror inte det. men det kvittar!

Nu är det bara filosofiarbetet som ska in imorgon, sen är allt slut, borta! wow.
Det blev dock ingen klassmiddag idag, vi ska ta den på tisdag istället, innan togapartyt. Då blir det först mingus, sen förfest hos hanna, sen togaparty :D yey. Skojskoj.

Imorgon är det halkkörning :o om jag dör, så vill jag bara säga att jag dör lycklig. :) eller nåt. men inte ska jag väl dö. hoppas jag. ehm.

Jag är hungrig, och funderar på att promenera till min mors jobb, sen dra med henne till stan. eller nåt.
Jag saknar sebastian, men imorgon ska vi leka. :* <3 PUSS.

och och och
JAG TAR STUDENTEN OM 8 DAGAR.
hejdå

I believe this is heaven to noone else but me.

Jag kan ju ge den glädjande nyheten, om ingen har fattat, att jag är kär kär kär kär kär. <3 puss på dig, för du är bäst. Vi har dock kommit fram till att detta var verkligen fel tidpunkt att träffas på :P. haha, han med nytt jobb i gbg nu, och jag med student och massa grejs inför framtiden. Men ändå, jag tänker iaf inte ge upp nu. <3

Hej och hå ja, student om 10 DAGAR. det är sjukt om nåt. wawawa. 5 juni 2008. Vi har beställt massa mat idag, och tårta! MUMS. den tårtan är så god. Nu är det typ vin, öl och dricka att fixa också. Och glass, om barnen inte skulle gilla tårtan, som alltid :p
Men hjälp, student. Jag vill inte att alla ska försvinna. Lite separationsångest har jag nu, även om det ska bli så sjuuuukt skönt att slippa plugget liksom. Men folket <3 Jag har ju inte kommit folk nära förrän nu, t.ex. Sara :) Hon är ju hur mys som helst, och jag hoppas verkligen vi kommer hålla kontakten! Och en till témys är nästan ett krav innan hon åker till Örebro tycker jag :o
Klassmiddag på onsdag hoppas vi på iaf! Sen är det grillfest i plantis för studenterna på fredag. Ållecamp söndag-måndag, alltså campa på skolan :D haha. jag har ingen aning hur det går till, men det blir nog bra. Sen är det Togaparty på tisdag nästa vecka! Sen avslutningslunch och så på onsdagen, och seeeeen STUDENT 2008. :O wow. läskigt.
 
Förresten så ska jag till Bosnien den 24 juni med Dejan och Marcus, mina små söta pojkar. :) hoppas det blir myspys.

Hum. nej, back to the philosophy-thing.. inte kulkulkul men alltså, ja, lite kan man väl göra. det är ju ändå lasse, min valspartner :D haha. ofta man dansar vals i korridoren med sin lärare. Lasse är niiice :D
Matteprov. yes. naturprov, yes. SEN SLUT.
gahi.
pusshej.
<3 ta hand om er.

och jag hoppas verkligen att ni får kul på siesta!


everything's going down.

Just nu är jag negativ. Det är inte bra.
Det är bara för att allt alltid händer samtidigt så allt skiter sig. bajs.
Dumma uppkörning som ska infalla samtidigt som planer om bosnien.
Och dumma planer om bosnien som ska infalla samtidigt som uppkörning.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill ju inte välja, och jag vill inte skjuta upp nåt. BAJS.
varför ska det vara så svårt att bara få vara glad och utan bekymmer?
Dessutom går samhällen bajs.
men imorgon ska jag få träffa älskling trots allt, tack för det <3 ge mig kraft och glädje att orka tack!
du är söt. :*

och nu ska jag göra samhäll. bajs.

You're beautiful and you better show it.

Jadu, dagen har varit tankspridd. men ye, helt okej :)
Även om jag saknar sebastian.
Och jag ska försöka lyda sannes råd, för hon har rätt, det gör inget annat än att förstör så.
Imorgon är det iaf témys och plugg hos Sara igen :D yeey. För det gör mig glad, och jag ska ju vara glad, right!? :D

Jag blir lite smått galen och stressad på skolan bara. Det är svårt, och jobbigt. Jag kommer liksom ingenstans när jag försöka jobba, det står still. Men jag ska fan klara vg på matteprovet iaf! så det så. Men det är liksom 17 dagar kvar :o det är sjukt om nåt. wowi. 9 dagar med lektioner. SHIT. :o och en av dom är jag på halkkörning så.. 8 dagar. gah. hej, stress. men ändå.

Témys blir bäst! :D

Men jag vill inte vänta tills helgen :o
'Cause every time you hold me in your arms,
I'm comfortable enough to feel your warmth.

It starts in my soul,
And I lose all control.
When you kiss my nose,
The feeling shows.
'Cause you make me smile.
Baby just take your time now,
Holding me tight.

Nu ska jag försöka skriva mer på samhällen
och ännu en gång.
JAG SAKNAR ER.

where ever you go..

Jag förstår inte varför jag alltid måste tänka så mycket. och så dumt.
Jag förstör mitt eget liv när jag tänker dumt, förstår jag inte det!? gah.
nu ska jag sluta med det. det är inte bra. bu på mig

förresten så kommer sanne bli världsbäst på tennis :) och hon gör mig glad!

Det var en gång en...

Tack tack tack för alla fina ord om mitt tal <3 ni förstår inte hur mycket det betyder. Och det gick helt okej när jag höll det också, jag stakade mig lite, men det får man göra ibland.. får reda på betyget på det på onsdag :)

Ja, i fredags höll jag talet ja :) Jag vet inte om det var därför jag var på lite dåligt humör resten av dagen och kvällen.. förlåt sebastian. <3 men ja. :) det är ju rätt mycket nu.

Helgen har jag tillbringat med sebastian. Verkligen hela helgen :) puss på honom.
I fredags kom han hit och vi tittade på hockey och sånt på tv med min familj, och åt tacos, gott!
Igår åkte vi till gbg klockan 9 :o ! sen gick vi runt där lite, jag var lite trött och så, men äsch :) Han var på arbetsintervju, som gick bra! :D ih. hoppas du får det nu, mysis. Och och och. ja. Sen åkte vi tåget mot skövde, och bytte till bussen mot Hjo. Vi skulle ju hälsa på familj och vänner till sötnosen! Så först hälsade vi på hans yngsta storebror Henric och hans sambo Jenny en snabbis, sen direkt vidare till äldsta lillasyster Zara och sambo Jesper (som för övrigt hade en snyyygg elgitarr!). Dom hade ormar :o haha, men små, söta! :) Sen promenix hem till Sebastians mamma och pappa, mamman jobbade dock. Men pappa Dan var hemma :) Mycket trevlig och skoj ju! Och lillasyster Hanna var hemma, och syskonbarnen Emmah, Thea och Rasmus var där, SJUUUUUKT SÖTA! myspys med kramar och sånt. tihi. Det bästa var att dom hade skrivit ut bilden dom hade fått från sebastian på mig, och skrivit mitt namn under. :D hehe. söta ju!
Det blev en snabbis där med, sen hämtade sötnosens vänner Micke och Carro oss, och vi åkte till Hjogrillen och köpte mat ,GOTT KAN MAN SÄGA. Sen kom också Sandra och Emil. och vi gick promenad och svängde in hos Sebastians mormor! :) sen tillbaka till micke och carro, och malin och (vad hette hon :/) var där också. Och vi åkte iväg mot tidan, för här skulle vi på dansband! HAHAHA. bhonus. ehm. ja. kallt var bara förnamnet. Så vidare kul var det väl inte där. men jag och mysis myste massor för att hålla oss varma, så det var ju en fördel :p
Vi åkte tillbaka till Skara vid 1 typ iaf, och sen somnade vi i soffan, iskalla med ett stort täcke och varandra omvirade om oss.

Fy sjutton vad jag tycker om dig.

Idag pluggar jag.
fortfarande förkyld och det är mindre kul. Jag funderar på att gå till vårdcentralen kanske, och kolla så jag inte har halsfluss eller nåt.
jag hinner dock inte med det! :o fy.
ehm. ja. men ändå.
JAG SAKNAR ER. <3

Jag hoppas på té-mys hos Sara i veckan!? och party nästa helg? och träffa carro kanske? :o Och sebastian, när vi nu ska hinna det <3 jaja, det fixar sig.
PUSS.

högtidstal svenskan

Bara för att jag blev lite nöjd, så lägger jag in det här :)
Det ska vara ett högtidstal på en typ minnes"samling" efter att pappa har varit död i 10 år. inte för att det kommer bli någon sån, men ändå. :)


Nu sitter vi här, 10 år senare. Tiden har gått fasansfullt snabbt, det tror jag alla ni kan hålla med om. Idag är det verkligen 10 år sedan min pappa, Clas Lustig, försvann ur våra liv.


Den första tiden efter att du var borta var jag rädd. Jag var så liten, bara elva år, och jag förstod inte riktigt vad som hade hänt. Alla kan nog förstå att det var väldigt förvirrande för mig. Jag vågade inte titta på foton med dig på, jag vågade inte ens kolla på resväskan du hade haft med dig till Stockholm innan du dog. Jag vet inte vad det var jag var rädd för, men rädd var jag.


Jag inbillade mig att du kom gående på gatan, att jag hörde din röst när jag satt hemma och drömde mig bort. Idag är det svårt att komma ihåg din röst. Minnen har börjat blekna, inte alla, men saker som din röst, och hur det kändes att ha dig nära mig, med både kropp och själ.


De goda minnena av pappa bär jag ändå med mig, och det kommer jag alltid att göra. Hur mycket jag än saknar honom, och hur ledsen jag än känner mig ibland, så är det de goda minnena och sakerna med pappa som man måste fokusera på. Som alla gånger när jag var ledsen och han kom och tröstade mig och mutade mig med godis. Eller alla gånger han envisades om att han hade rätt, även om alla, även han själv, visste att det inte var så. Och alla här inne har säkerligen någon gång fått se det där varma men luriga leendet han hade, det som fick en att känna att han hade något skumt på gång, som han så ofta hade. Till alla som inte fick vara med om denna underbara person, som aldrig fick träffa min vackra, fina pappa, ni har gått miste om något. Han var verkligen en person som berörde, som hjälpte en när man behövde hjälp och som alltid var stark. Jag har varit, och är, lyckligt lottad som hade turen att få denna fantastiska person som min pappa.


Ditt liv var inte en dans på rosor. Du hade länge problem med alkohol, men det klarade du dig ur. Att du sedan också hjälpte andra människor med samma problem och på ett sätt gick igenom samma sak flera gånger om, det är ett tecken på mod och styrka.


Idag ska vi minnas pappa, Clas, med glädje. Det gör i alla fall jag. Det finns inget annat sätt som man kan tänka om honom än med glädje. Min fina pappa, hoppas du har det bra där du är. Du vet att jag alltid kommer att älska dig, precis som många andra människor vid min sida. Ta hand om dig, så ses vi någon dag. Jag saknar dig.


puss

för jag är hemma hos sötsebastian. han spelar guitarhero söööttönt :D
ofta jag kommer orka åka bussen 7 imorgon. hehehe
puss
<3

Jag ska hålla i dig, men bara om du vill :)

Hej och hå. Dagarna bara flyter på.
eller snarare flyger :)
Jag är så glad nu, trots förkyldning och mens, som är inte saker man brukar vara glad över liksom..
Men ja.
Sebastian är helt underbar :) Och ja, jag vet att det har gått snabbt. Folk påpekar det en del, jag också iof, men om man känner att det känns rätt, ska man inte bara köra på då!? Det tycker jag.
Det är svårt att klara mig bara en dag utan honom. Jag har träffat honom varje dag sen första dagen, i onsdags. Han är så mys.
okej, förlåt, jag ska inte tjata :D hehe

jag är så glad att alla är glada för min skull :) Jag känner faktiskt lite själv att jag är värd detta. Det har lyft mig så sjukt mycket. Nu är jag på topp, eller nåt :)

Men jag saknar fortfarande sötfolk. JAG VILL LEKA.
men puss

:*


And now i can fly
you brought my life back


everything i do..

image8image9

I'm yours.. :)

Fy sjutton va glad jag är att jag vågade träffa Sebastian i onsdags. Jag hade inte mått såhär bra annars nu. Det är inte ofta man är sjuk, men ändå mår bra :*
Världens mysigaste natt med sötsötsötsöt :) (han snarkar inte, tack och lov :D hihi)
Och mysig dag också! :* gih, jag tycker om diiig. mycket! Du gör allt så mycket roligare, även om du försöker tvinga mig att plugga.
Hahahaha, mest pinsamt var iaf när mikkis kom in. he.
hahah
men iaf :) :*
G - gissa vilken låt jag är idag!?
S - jag vet inte, vilken?
G - The geek in the pink (jag hade rosa på mig)
S - om du är den, vilken är jag då?
G - jag vet inte.. säg.
S - I'm yours, precis som varje dag när jag är med dig.
IHO. söööötnos. :*

okej, borde kanske skriva om något annat?! hehe. inte för att mitt liv kretsar kring honom nu, nej nej. hehe.:* men det gör inte så mycket.

Imorgon ska jag, mamma, mikkis och sötnos till Vinninga, bror. Vi ska grilla med släktis :) 

Och vet ni..? jag saknar er. JAG SAKNAR ER. jag vill leka. <3
förresten så är jag kär, för dom som inte har märkt.
:* hihi
PUSS

'Cause it's every little thing you do..

Ja, vad ska jag säga!? hihi.
jag lyser. jag skiner. och så.
han är söt.
sebastian melin.
:*
tihi. det är inte varje dag man skaffar en ny pojkvän minsann.

sanne fyller år idag <3 eller igår nu. men hon är också söt, jag saknar dig !


PUSS. glädje.

just nu, trötthet! hihi

I've got a feeling inside.

Idag har varit mysmysmysmys, minst sagt.
sötmänniska.
tihi
saknar redan :)

myspys
hi
sebastian

I'm the geek in the pink

JAG KLARADE UPPSKRIVNINGEN IDAG. HEHE
jag är på gång på riktigt nu. nästa körlektion ska jag fråga sara, körläraren, hur hon tycker att jag ligger till.. om jag ska boka uppkörning kanske!? hum.
yey. det var lycka iaf. och framför allt lättnad!
62/65, det ni, inte illa. 10 poäng mer än godkänt.
heja mig ibland!

förresten så borde jag ju plugga nu, varför gör jag inte det?
böckerna bara ligger och skräpar bredvid mig, till ingen nytta.
lite illa.

jag ska till skövde sen. jag och mamsi. och vi ska fixa det sista till balklänningen, typ sy upp och sånt.
snart kan jag få hem den :d yey.

och skolan ja, det är stressig som sjutton. men på något sätt gillar jag den ändå.
den är så social. :) jag måste försöka fortsätta vara social mot människor efter studenten också. tänk vad tråkigt annars!

yeyeyeye
nu ska jag plugga ;D PUSS


kindly unspoken

Jag sitter här och försöker plugga. Det har jag försökt med sen i torsdags, det går för sjutton inte Jag har skrivit två meningar på en timma :o det är ILLA. som sjutton.
jag som skulle bli klar med religionen innan jag la mig. det kommer aldrig gå.
jag känner mig så kass! usch fy sjutton.

Men jag har redan fått två fyllesamtal idag, HAHA. Från samma person, nämligen Alex i Växjö. Jäkla fyllesvin ;) haha. Skånska + sprit är ingen bra kombination, HAHAHAH, inte i detta fallet iaf. Men han sjöng ju fint!

Jag längtar till Skåne, men just nu trivs jag ganska bra i Falköping också. Längtar tills nästa fest när jag och Sanna ska dela på vår (egentligen hennes ehhe ;D) upphittade turkisk peppar ;D haha.
Och jag ser fram emot att Sara ska lära mig att dricka te! haha. yes, detta kommer gå bra! Men jag vill ju faktiskt kunna dricka te, för det ser så mysigt ut!

Förresten så är Brolle sjukt charmig ;D hehehe.
hejdå. nu ska jag plugga. yes
lycka till

To be with you..

Jag är lite trött på mig själv och på att jag inte kan vara så framåt och social i nyktert tillstånd som annat folk är. Iof var dom inte nyktra, men ändå. Jag tycker ju om att träffa nytt folk, men det är alltid jag som hamnar i "skymundan" bara för att jag inte är lite framåt som andra. Hum. jag borde försöka ändra på det, men det är svårt.

Yeye. igår var det iaf valborg :)
Först lite tjejmiddag med Veronica, Sandra, Emma och Jossi på mingus. Det var mys, trots att det tog 1 timma att få maten. Sen åkte vi upp till elden på berget, eller okej, vi gick typ hela vägen. Det var också mys. Jag träffade Carro och Peter som firade 3 år tillsammans, shiit alltså, tre år. det är sjukt. Vid 10-halv 11 eller nåt gick vi ner mot plantis och så. Satt där och frös och träffade folk. Sen åkte dom andra hem och jag träffade Marcus och Nahir och lekte med dom lite. Dom sprang runt och jag träffade typ Alfred, Sanna, Jocke och Sara .. eller nåt. myspys. sen gick jag in. och jag vet inte.
efter plantis följde jag med Sanna, Sara, Emanuel, Hampus och Albin till Eldorado. HAHA. konstig sammansättning av folk kan man tycka innan kvällen började. Men dom är söta. Men jag kom fram till, under kvällens gång, att jag nog inte var på något partyhumör denna kvällen, men det var helt okej ändå :) även om jag var nykter och ganska tyst.
Jag gick med Sanna och Albin hem, och så gjorde vi ju ett fynd när vi tog med oss en påse som vi hittade på vägen till eldorado. HAHA. turkisk peppar och sprit. YEYE. hahaha. :D
söta folk iaf!

Nu mååååste jag plugga. halv 5 ska jag träffa Jocke och ge honom en bok. så..
puss och hej :)