Boooooooosna!

Hej hej pa er!
Nu sitter jag pa ett internetcafe i Doboj! Det er helt fantastiskt har, aven om jag blir mobbad konstant, sexistiskt, av dejan och marcus.. men jag borjar venja mig. :)
Manniskorna er finfina! pojkarna ocksa, hehe.. Jag har allt fott mig ett litet ragg... a.k.a Dejans kusin Drazen. han er sot och sager massa saker pa serbokroatiska som jag inte fattar nogot av. men sooot. det jobbigaste er att han inte kan nogon som helst engelska. hahaha! men jaja. Slekten er fantastisk! Herligaste farfarn kan man lugnt sega. puss pa honom! bilder kommer nar jag kommer hem, ni kommer se, jag lovar!
Det er laskigt att se skillnaden mellan rikt och fattigt her bara, pa ena sidan vagen kan man se ett typ lyxhotell, och pa andra ett nerbombat hus. men dom haller pa att komma pa fotter igen! dobre dobre! (bra pa deras sprak)
Nogra ord har jag lart mig ocksa. jag vet ju dock hur dom stavas sa...

nu ska jag kolla pa bilder pa bilddagboken. sen ska vi formodligen fortsatta promenaden vi var pa. pa fredag oker vi hem, ibland langtar jag, ibland inte. verkligen inte just nu. jag trivs for folk er mys!
pozzzzzzzz

Ibland gör man fel.

Jag måste sova nu. men hjälp.
min hjärna är verkligen slut. orka alla bråk :( jag har ingen lust att åka imorgon, allt är kaos.
:o jag kommer kugga. usch.
då blir allt så mycket sämre! men jaja.
<3
puss på alla som förtjänar det.
jag älskar er, och vi hörs när jag kommer hem!

And all I need is you next to me..

Jao, dagen har varit omtumlande.
Vaknade efter en orolig natt med illamående och magont. Jag vaknade typ vaaaarje timma från klockan 4 och fram till 9. jobbigt - ja! Men iaf, jag gick upp och fixade lite.. Och när jag höll på att ta på mig slocknade lampan.. Sen kommer det in en lapp genom brevlådan.. "Pga obetald räkning stänger vi av elen... blabla". FAN mamma hade glömt att betala räkningen, yeees. allt var mörkt och ingen el. woho. ehm. men jag skulle ändå ut då så jag stack iväg till körskolan för "lilla uppkörningen" med Jörgen.. Det gick väl sådär. Var påväg att köra på såna där husvagnssidospeglar som man har. aj aj. :p men iaf. haha. eh.

Imorgon kommer vara en katastrof. Jag känner inte alls för bosnien, eller okej, marcus gjorde mig lite mer sugen förut.. jag hoppas dom tar hand om mig, mina pojkar :)
Jag kommer kugga.
usch
men jaja, det är väl inte hela världen :)

Nu ska jag nog göra lite nytta! Jag hinner verkligen inte sitta här egentligen.. men äsch :) PUSS

Panik och kaos, det är allt som väntar.

Världens finaste helg med världens finaste människor. Det kan inte bli bättre! Jo, okej, en del saker, jaa. Men över lag, finfinfin!
Det var ju mycket fint att jag blev kallad Falköping hela kvällen igår :* Jag tycker om skånefolk, alla är så himla mysiga! Och mimmi fyllde 18 igår, okej i förrgår nu! det är inte var dag man gör det! så det så.
Världens finaste överraskning var ju också att finaste aggin var i göteborg juuuust när jag skulle byta tåg <3 åhå, jag älskar dig. :* förlåt igen. men tack. och så! det mesta var mest konstigt när jag skulle gå och jag fick kram, det kändes konstigt. inte kramen från aggi. från en annan. konstigt, det är rätt ord.
men tack alla, för att ni fick mig att tänka på något annat för en stund <3 PUSS.

När jag kom hem var det bara att äta, sen iväg direkt igen. Biodags med Verran! :D Åhå, du är så brabrabra, och allt kommer gå bra, i promise you! Filmen för kvällen var ju såklart Sex and The City <3 pusspusspuss den var bra! att den var försenad och vi missade tåget är ju en annan historia. Snällis till pappa som den där veronica har! :D

Sen hem. oj oj. allt blev kaos. först i mina tankar, sen i allt annat. Jag vet inte hur jag ska hinna/orka/klara allt. Imorgon. usch. på tisdag. ännu mer usch. jag fruktar för tisdagen. tisdagen kan nog döda mig om den vill. usch. jag klarar inte pressen och stressen. Men det är ju en annan historia det också. usch, jag är helt slut i min hjärna, jag behöver sova i en vecka. men nej nej.
Det jobbiga är att jag inte alls är pepp på att åka nu, jag vill verkligen inte. Jag vill vara hemma och reda upp mitt liv. Men okej ,det kan nog bli kul. men jag vet inte. just nu känns det tveksamt. min hjärna är ju slut.
imorgon ska jag har "lilla uppkörningen". jag tror jag kommer kugga. på tisdag också. men ändå. eh

I need someone to lean on. Tårarna är nära, igen. åhå. men en helg utan tårar har varit så skönt! tack till er <3
nu måste jag sova. åh, snälla hjärna, få kraft.

Jag måste hinna läsa lite imorgon så jag får lite mental styrka! Jag läser en så bra bok, den ger mig perspektiv och hopp. "Munken som sålde sin ferrari" eller nåt sådant :) låter kanske inte som världens bästa. Lite seg i början, men åh, jag ser ljuset i mörkret tack vare den kan jag ju säga! Puss på den också.

älskling, jag vet hur det känns..

Jao, dagen har väl varit helt okej.. den har rullat på!
Jönköping idag med körskolan! Jag och Felicia (volleybollare, 2:an) åkte i en bil med Sara. Vi var som sagt bara två elever så vi fick köra mer än dom andra! Man fick lite ont i benen av att köra så mycket på en gång faktiskt :p Men det gick bra, förvånansvärt bra faktiskt! Inte alls jättemånga misstag, råkade visst åka förbi en infart men det fixade jag till snabbt så det var lungan :)

Sverigematchen idag var ju katastrof dock. Seriöst, varför kämpar dom inte!? :o jaja. get over it.

det och många andra saker.

Imorgon ska jag börja packa till Bosnien. Shit, vi borde ses och prata! :o vi åker på tisdag. goshi. och jag har inte tid innan. jaja, det fixar sig. allt fixar sig.

men jag saknar dig fortfarande.
även om jag är sur och besviken.

when ever you're in trouble..

Jag blir så glad åt sanne och sofia
men jag blir lite ledsen på mamma och mikkis.
Världens finaste är ju faktiskt att sofia och sanne vill köpa biljett till mig så att jag ska fira midsommar med dom <3 iho. ni är så brabrabrabra!
Sen berättade jag det med glädje till mamma och mikkis.. "jaha, jag trodde vi hade bestämt att vi skulle åka till läckö och ta med mat.. blabla.. då får väl vi stanna hemma bara då" åhå, jag blir så trött.
här har jag legat hemma i två dagar, inte har dom velat hitta på något nu inte. det var inte ens bestämt på fredag. Men nu åker jag ändå, för jag vill till mina söta <3

when deep inside i know that i don't..

Jag tror min mor vet att jag inte mår bra idag.. Med tanke på att jag, för andra dagen i rad, ligger inne hela dagen, i soffan, med täcket på mig och tittar på film. yes, skoj.
Hon fick för sig att köpa glass idag, utan att vi hade bett henne om det, och det händer inte alls ofta kan jag ju säga.

Idag är det.... inte så bra.
Fortfarande kvar humöret från igårkväll. ickeicke bra.
men jaja.
puss

How do I go on by letting go?

Jag är verkligen bäst på att plåga mig själv.
Det är hemskt, men ändå gör jag det.
Kollar på bilder från maj/juni, som får mig att sakna massa. Inte bara han, men klassen och hela den månaden.
:*
och skåne!
<3
jag älskar er.

nice girls finish last..

Nu blev jag ledsen, och besviken.
Det är inte bra att snoka, det vet jag sen innan, men ändå kan man inte låta bli. Bajs på det. Men besviken, ja! usch. usch.
blä.
Jag som var på hyfsat bra humör hela dagen, seg, ja, men ändå på bra humör.
BAJS.

nu vill jag åka till bosnien med en gång och slippa allt.
hejdå

So kiss me..

Ja, idag mår jag bättre, igår också!

Gårdagen var finfinfinfinfin! Även om jag var sjukt trött på kvällen sen! För jag lekte med Aggi! iho. Tog tåget vid 10 i 10 och träffade aggi vid 11 <3 PUSS. hon är så fin och tog med sig en liten champange till mig för att jag hade fyllt år och tagit studenten och allt <3 så vi köpte jordgubbar och satte oss i solen, vid vattnet, och sköt korken rakt mot fiskmåsarna ;D hehehe. Aggi är mysmysmys. Vi gick till Sebastians jobb runt fyra och tog en xider också! precis vid toaletten, HAHAH. YEEEES. vår beundrare är ju söt <3 HAHAHAHAHA. YEEEES. we love him.
Det gick förvånansvärt bra att träffa Sebastian faktiskt. Lite kontigt var det att inte stå nära honom, och kramas lite då och då. Och jag borde faktiskt vara tillåten att ge pikar om "sms" och så. faaaktiskt.
Aggi åkte vid sex, då gick jag till avenyn och kollade på fotboll! BAJS SPANIEN. sån otur. Men drag var det. tyvärr stod jag där spanjorerna stod, vilket innebar att de sprutade champagne överallt när de gjorde det sista målet, som blev till en seger. USCH.
Men sen mötte jag emilia, vi gick till nordstan och köpte lite hamburgare, sen mötte sebastian och väntade med honom tills vårt tåg gick.
På tåget var det världens jobbigaste idioter som fick för sig att röka på tåget och usch. sexistiska mansgrisar var dom :o usch.

Idag har jag lekt med sötaste släkten <3 Träffade systrar och syskonbarn! sötnosar allihop! Seeen iväg till Nahirs lägenhet där Marcus bor för ett tag. Väntade på Dejan, som vanligt ;), och sen planerade vi boooosnien, spännande! Dom misshandlade mig och knäppte upp min bh (dejan) och allt. men det blir ju skoj i bosnien. ehm. HAHA.
Folk får mig på bättre humör iaf <3 :)

puss på er. <3 och ta hand om er!

All i can do is cry..

Jobbigt att vara tårögd hela tiden. yeye.
enough about me and my sad life..

Imorgon ska jag till gbg och leka med aggi, sen se på fotboll på storbild! :D yey.
Sara är förresten mycket bra att ha! och te och prat är alltid bäst..
Örebro snart, i hope!

Puss på alla.
<3
för jag saknar er.
och.
ge mig en kram om ni ser mig!

this brings tears to my eyes..

Varför skulle jag vara så oförsiktig? Kunde jag inte tagit det lite lugnare och inte blivit så känslomässigt involverad så snabbt. Jag visste ju att det inte skulle funka, det gör inget för mig.

gah

usch

men imorgon ska jag leka med aggi. och det blir bäst!

all i want to do...

hej, mina ögon svider och snart ska jag till tandläkaren. lust till det!? nej. men va fan ska man göra.
precis som med massa andra grejer, vad fan ska man göra!?

jag lyssnar inte

för jag faller
faller
faller


det var vi

Jag kunde väl nästan ana att det inte finns någon som orkar med mer än runt en månad tillsammans med mig.
Bajs.

i need a hug.

jaja, jag är väl för upptagen då
gah

Vad är väl en bal på slottet!?

Jo, helt underbar <3 åhå.
Jag ångrar verkligen inte inte inte att jag gick dit. Jag hade inte velat vara utan den nu. Säga hej då till alla när vi var så fina <3 alla var verkligen fiiiina! Att gråta flera gånger är ju bara förnamnet på kvällen. typ. åh.
Jag tycker om er så sjukt mycket, min fina klass + några till <3 :* PUSS på er. Jag kommer alltid komma ihåg er!

Älsklingssebastian är söt. <3

Jomen shit vilka omtumlande dagar. Hela veckan.


Kul också att köra SÅ SJUKT KASST på körlektionen idag. det känns inte som att jag kommer klara uppkörningen nu. :S gahi.
övaöva!

PUSS

Sjung om studentens lyckliga dar...

Hjälp.
det är det enda ord jag kan komma på just nu. Det känns konstigt. Liksom lycka + sorg, eller vad man nu kan kalla det. Imorgon är sista dagen jag har en klass, och jag har precis kommit på att min klass är världens finaste och jag kommer sakna dom asmycket. Det jobbiga är att folk bor på så olika ställen också, alla bor ju inte här. Och jag kommer förmodligen gråta imorgon, med tanke på att jag nästan gråter nu.
Snart måste jag sova dessutom, egentligen nu, för jag ska upp klockan 5. Uscha. Men STUDENT! SHIIIIIIIIT
5 juni 2008, student 2008, de sista 80-talisterna tar studenten. hjälp mig.
imorgon blir det mycket kramande och pussande på alla möjliga folk.
:*
PUSS PÅ ER.