I'm going crazy!

Igor behovde jag skriva blogg so hiiiimla mycket. Men so funkade inte internet. Jag var irriterad po allt. Idag er det bettre, internet funkar fortfarande inte po min dator so jag lonar trishnas lite. Hon flyttar idag, sorgligt. I like having her around.

Lekte med Dana idag, var i Epsom en stund och so. Nice.

Moste go. puss.saknar.

Dessutom, SARA KOMMER. YEY. jag ska prata med familjen idag redan, so dom vet om det. :) yey

All I need is ...

Dagen har varit soder moste jag sega.. Usch for att vara bakis, ha mens och doligt humor po samma gong. Men jag har nog klarat mig rett bra tror jag. :) Dom tycker om mig her. Tihi. Trish berettade om att hon inte tyckte om Galina so mycket.. eller hon er vel okej, men hon kunde aldrig riktigt prata med henne som kompis. Men med mig kan hon, tihi. Yesyesyes. Det gjorde mig glad. Det kenns lite som en tevling. Vet inte om jag har vunnit over barnen en, men de eldre er nog po mig sida. Inte for att jag borde tenka so alls, men endo. Vi var i epsom en stund idag. Det var sommar idag ockso! Yey .. we like sommar. Imorgon skulle jag egentligen till Sutton och Primark och treffa en svensk au pair som heter Jennie, men so blev det inte. Bussarna var onda mot mig. Men nu blir det visst London istellet, med massa andra au pairer. Jag ska mota Dana, min tyska ven som bor her i Stoneleigh, po stationen. Spennande. Hoppas det blir fint veder, och hoppas min kamera funkar! Den er dum mot mig. Saaara, inte alls longt fron centrala London. Tar 25 minuter eller not till Waterloo station, och det er centralt :p har inte riktigt varit i london en, men imorgon so! :) Hoppas po Oxford street imorgon. yeyi. Jag kenner mig ond. Men det gor inte so mycket. Pusshej

Gah

okej, jag borde inte skriva adressen her. men

Mitt namn. och typ nogot "chauhan"
47 The Glade
Epsom
Surrey
KT17 2HL
The Uk

eller not.
:)

eh.
idag er en sakna-dag det er ju lite jobbigt forstos.
nu ska jag fortsetta steda. usch.
toaletten, here i come. yesyesyes

Sweet home.... England.

Jag saknar Marcus och Dejan. Kenns so konstigt att inte treffa dom typ minst en gong i veckan. <3 Jag kom po mig sjelv att tenka idag att jag vill ha brev. Eller post. I mitt namn. Jag har fott det en gong her, fron the au pair agency. Men jag vill ha brev. iho. Jaja. too bad. Nej, jag moste verkligen sova. Imorgon er det fredag, och steddag! Hoppas jag inte er for trott och so, for om jag er det kommer det ta long tid.. Puss. Saknar er. adjo.

She's like the wind.

Hej, jag har hjernskakning, det er inte kul.. Orkar inte skriva hur det gick till, les po resdagboken.se alias gabsii. Jag var hos doktorn idag, han var inte so trevlig, men det gick bra. Yes, jag har en bekreftad hjernskakning till och med. haha, det var so roligt ner han forklarade vad som hende. "When you hit your head your brain started shaking" hahah. det loter roligare po engelska. Men jag mor helt okej nu, huvudverk konstant dock, och lite yr och so, men det funkar endo.. For droga mig med paracetamol. Jag har varit och kopt lite tycka-synd-om-mig-sjelv-godis och so, so jag mor bettre. haha. One Tree Hill+Coca Cola+ Choklad, det gor susen. Jag moste gora lite lunch, vet inte vad jag ska eta dock. JAG VILL TILL PRIMARK. ih. jag hoppas jag mor bettre po torsdag eller not, so kan jag oka dit. Moste ha nya jeans. So det so. Bara tvo timmar tills Rahul slutar, sen hem, han ska byta om, leka lite, sen direkt och hemta Krishan fron fotbollen, sen hem, ge dom mat, dom ska duscha, sen forsoka fo dom att gora lite lexa, och sen kommer naina hem tror jag, eller jay kanske kommer forst.. just det, hon skulle jobba sent so. ah. jobbigt. jaja. jag klarar mig nog. Moste stryka ferdigt ockso, har inte so mycket kvar. Ont i huvudet dock :( jobbbigt. ih. jaja, sluta klaga nu, du bor ju for fan i england, och du trivs so himla bra. ja. so det so Lunch! puss hej

oh, emotions..

Detta er nog en kensloblogg tror jag .. bara so ni vet.

Taaaack so himla mycket for de fina kommentarerna. Kenns so bra att ha er vid min sida, even om jag er flera hundra mil bort. PUSS PO ER.
saknar er.

Idag har varit bettre en igor.. Borjar bli lite smott uttrokad dock. Imorgon er det dags for en promenad till ett stelle som jag vet hur man gor till, men aldrig har gott till. So det er morgondagens uppgift. Plus att gora kottbullar. Detta kan bli spennande. :) minst sagt. Jag kommer vara grym po att laga mat ner jag flyttar till Sverige igen. Maha.

Idag var det en trevlig veg till skolan ner jag hemtade Rahul. tihi. nice.
Treffade Gelina idag ockso.. Hon er rett trevlig ibland. Men Naina har berettat om hennes humorsvengningar och att det er olika for var dag, det har jag merkt ockso. Ena dagen helsar vi bara, andra dagen gor hon bara forbi och tredje pratar vi massor. Oj so olika det kan vara.

Nejmen dags att sova tror jag.
Helgens uppdrag blir nog att kopa jeans tror jag .. Forhoppningsvis primark!

Moste ringa den andra svenskan snart ockso.
humsi
pusshej

All my liiife.

Dagen har varit soder, jag har varit lite depp idag faktiskt. Iaf po eftermiddagen.. Jag borjar verkligen sakna folk nu, jobbigt. Det kom ner jag pratade med dejan och sanne po msn. men jaja..

Det er so svort bara... Eftersom att pojkarnas gamla au pair, Gelina, fortfarande bor kvar i byn so treffar dom henne po skolan ner hon hemtar sina "nya" barn och ja, soklart so vill dom treffa henne och prata med henne, det fortstor jag ockso.. men det er svort for mig att bryta mig emellan, speciellt med rahul, den eldste.. Krishan er lettare.. Men ja, klart jag inte vill komma emellan dom, men det blir bara so svort.
Idag ner jag hemtade dom po skolan hemtade jag krishan forst, och der var gelina, han helsade och sen gick vi till rahuls ingong.. han tog long tid po sig att komma ut, so innan han kom hann gelina sega hejdo till oss och go med sina pojkar.. Hon gor samma veg som vi, so ner rahul kom so sa krishan till honom att hon hade gott for en stund sen, och dom slenger veskorna po mig och borjar springa, och hon hade gott for ett bra tag sen so jag visste att hon inte skulle vara precis utanfor grinden.. Jag blev jetteorolig, det er mycket trafik utanfor skolan ockso, so man vet aldrig vad som kan henda.. dom sprang so longt so jag inte sog dom lengre, uscha. leskigt.. Fy vad orolig jag blev och skellde po dom lite.. men jaja. dom sprang till henne, och... ja, jag vet att det liksom inte er so att dom inte tycker om mig, men det er endo svort.. Med tanke po att forra veckan so sa krishan vid ett tillfelle att "detta er inte ditt hus" och det kendes ju... men jag vet ju att dom inte menar det so dom seger det. men jaja.

Tankarna snurrar bara.
Tuff dag.

Imorgon ska jag bannemig inte sova bort all min ledighet, hur trott jag en er.

puss

Trena trena!

Ojoj, vet ni!? jag har trenat idag! ihooo. Jag er duktig.
Forst lekte jag po wii fit, lekte + trenade alltso, det er kul! Och faktiskt trening. Yoga och sont. Skoj skoj. Sen korde jag ett 25 minuters dvd-pilates program som naina har! Hon har en son maskin ockso, hoppas bara inte jag for treningsverk imorgon.

I'm getting a bit tired of this. Not this, but something else.. Not England or anything here, something that I don't want to mention.. It's just too much.

Nu ska jag snart eta. Forst ett citat fron i sondagskvell..

Naina: You'll get 5 point each if you stay in bed all night and don't come in and disturb mummy and daddy! And if you have 25 points in the end of the week you'll get to do something fun, like go bowling or something like that.
Rahul: Oh, we'll get to go to Disneyland Paris then!? :D

Haha. sweety!

Maaat. godnatt.
oh, jag lengtar tills imorgon, lasagne till middag!
Simning ockso, inte jag men pojkarna. Det er ju lite stressigt dock, men esch!
Hehe, det ska bli trevligt att go till och fron skolan imorgon ockso.
puss.
miss you

Ooonoti

Jag har ont po min tunga! jag har fott sona dera forkyldningsflosor po tungan so jag kan inte eta knappt! aj aj aj..
Forkyldningen blir ju inte bettre heller. hoppas att den er lite bettre imorgon iaf. forsta riktiga arbetsdagen med riktiga tider! Skola och sont. det blir nog bra.

Jag moste sega att jag saknar hemma endel endo.. fast jag trivs so bra her, so det er lugnt vert det!
Och vet ni... JAG HAR INTE DRUCKIT EN ENDA KOPP TE IDAG, DET ER EN SKAM! alla andra dagar har det typ varit 2-3 koppar varje dag, men inte idag inte.

Humsi. ja. jag vet inte. idag har varit en trott dag, en vilodag! jag vill bli frisk!
jag sog the notebook forut! ohoo, det var ett tag sen, jag elskar den! mumsi! torar och allt soklart, som det ska vara! Jag sog den utan text ockso, bara for att ova att hora.. even om amerikansk engelska inte er alls samma som brittisk!

nejmen okej. hejdo. puss

Getting better!

Jajjemen! fortfarande forkyld och so, men bettre.. och jag er kall, for det er kallt idag, men det gor ju inte so mycket for snart ska vi till london! woooow.

Jag har forresten bestemt mig for att inte plugga, kenns lite skont faktiskt. och det var dyrt! jag ler mig ju enda och alla holler po att ge mig komplimanger for hur bra jag pratar och so.. hehe. hon po colleget sa att tillslut kommer jag kanske tillochmed borja vara lerare for dom andra for att jag var po son hog nivo.. gerd, jag forkenar mvg! sodetso.. jag borde ringa surgerd! min gamla engelskalerare!

Hum.. jaja.
kul att folk leser och kommenterar, bode her och po resdagboken/bilddagboken. puss po er, even om jag inte kan skriva ordentligt.

en bild po kopet! min familj fron i tisdags, jay's fodelsedag!
okej, det var for segt, kolla gabbi.bilddagboken.se for bilder istellet!
pusshej, ska ner och spela wii med my boys nu! inte alls bortskemda :P haha

sjukis :O

Joooobbigt att vara sjuk ju. bleshi..
Idag har jag varit po nascot college och anmelt mig men det kostar bajsmycket, vet inte om jag vill att dom ska betala allt, och jag vill ju inte betala det heller. huum, jag vet inte, men endo..
Dagen har varit ganska lugn, och jag har inte mott so bra som sagt. men endooo. som sagt. eh
trott, ja, jag moste forsoka bli av med den her forkyldningen.
okej, ingen msn idag och snart ska jag sova!
pusshej,
kisses

wowi

Jag er so glad att alla er so glada for min skull! :) verkligen so fint.
Sanne, jag saknar dig! iho, hoppas du hade so fiiint i grekland, anna ockso! och att den der greken fick omkull dig ;)
Sara! Jag har druckit tvo koppar te bara idag, varav en var indisk te och det var soooooo gott! so smakrikt, alla moste smaka det! Po tre dagar, tre och en halv, har jag druckit 5-6 koppar te! haha, det er gott ju, tack for att du lerde mig sara! det er dock sooo mycket godare her.

Idag har jag klarat mig bra faktiskt. och det er jays birthday today! congratulations! haha, oj, jag har visst det engelska sproket i huvudet nu. oooopsi
Det kommer verkligen naturligt, behover inte tenka efter alls mycket nu lengre! finfint. och naina berommer mig for engelskan hela tiden, och nu ska vi forsoka fixa so jag for en egen dator med internet, och kolla om college, so jag kanske ska plugga!
hum, vad mer? huuum. jag vet inte. les resdagboken ockso. om ni vill veta. haha. jag vet inte vad jag skriver men.
nej, time to go now.
:)

RSS 2.0