Birmingham, Happy Diwali!

Veckan har gott so himla snabbt, som alltid ner man er ledig. :) Jag okte med Naina och pojkarna upp till Leicester och Birmingham i mondags. Leicester var nice, riktigt skoj skoj att se var Trish har vext upp och treffa hela hennes familj och allt. I like them a lot. Hennes broder er way nice, mumsi. Kave er typ 23 eller not, yey. hehe. Och Vikesh er 15, jag lovar, han kommer bli so himla snygg ner han blir eldre! ah. haha. Jaja. Men vi kopte kebab och kyckling och sont och ot hemma hos dom. :) Och sov der mondag-tisdag.
PO tisdagen okte vi vidare mot Birmingham i regn/sno-oveder. burr. Men ner vi kom fram blev vi ju varmt velkomna av Nainas mamma. Happy Diwali! Diwali er som julafton/nyorsafton. Dom firar det for att en av deras gudar kom hem do, eller not sont. haha. :) Po eftermiddagen/kvellen kom alla och vi ot goood indisk mat. Som alltid. Jag elskar indisk mat nu.
Onsdagen var deras New Years day. Po denna dagen och 5 dagar framot gor man hem till folks hus och onskar dom gott nytt or. Vi gick till ett tempel som var so himla fint med massa ferger och gudar! Jag hade indiska kleder po mig och ett sont smycke i pannan och alla indiska menniskor kollade konstigt, log och undrade formodligen vad jag gjorde der. Men jag blev vel omhendertagen av fina slekten :) Jag treffade so himla monga nya folk dessutom, hjelp. Jag har aldreig sett so monga indiska menniskor forut i hela mitt liv. Synd att jag inte har tagit kort po alla snygga killar (jag skojar inte, det finns massor! gosh). Men det var trevligt. Jag och Kiran blev bettre kompisar och yey, han er niiiice.

Men nu moste jag sluta for nu ska vi eta desert och se po Scary movies!
Happy Halloween. :)

Puss och kram


No place like London

Min tripp till London ensam igor var fantastisk. Jag kan erkenna att vid vissa tillfellen saknade jag nogon att vara med, och mest kramas med. Men jag klarade mig fint :) Bilder finns po gabbi.bilddagboken.se :) Love it.
Jag er verkligen glad att jag er her.
Ongrar inget.

Imorgon oker jag, Naina och pojkarna upp till Birmingham. Vi ska fira Dewali, hinduernas nyor. Det ska bli skoj! :)
So. see you later. Byyye.

xoxo

I'll go where ever you will go..

Idag er steddag, som alltid po fredagar. Oh, vad roligt! eh.. men det gor okej idag faktiskt. Er snart klar, ska bara sopa/dammsuga nedervoningen och moppa nere och po badrummet uppe, sen klaaaar. eller okej, tvetten ockso. men den kan jag inte gora nogot ot nu, for tumlaren er po so..

Jaja. Jag mor bra iaf. Jag er trott som en gris, men det gor inget. Det er ju inget ovanligt. Jag lyssnar po Jimmy Jansson. yes. haha

Hum. nej okej, nu ska jag fortsetta so jag kan vara ferdig lagom tills jag ska eta lunch! so det so.
Funderar po en tripp till London ensam ikvell.. Bara en promenix i staden.. for se.

pusspuss <3 miss you.

And find that you're missing me..

Idag er det tisdag. :)

Mamma opereras idag, det er ju lite leskigt forstos, med tanke po att jag inte er hemma och so. Eller okej, skulle vel varit leskigt om jag var hemma ockso. Fint att jag har en fin familj her som bryr sig, speciellt Naina :) Jag tror nog jag verkligen kan sluta stenga in mig i mig sjelv, som jag gor allt for ofta.

Jag er trott, for den som ville veta :) Men helt okej nu endo. Ska snart go till Dana for vi ska ha sellskap till skolan. Hon er snell hon :) Synd att hon bara er her till sjette december. Men vi for vel ta vara po tiden :)

Nesta vecka er det half term, alltso lov. Jag funderar po om jag ska folja med till Birmingham och treffa Nainas sota slekt, eller om jag ska stanna her och utforska London po riktigt. Hum. Jag vill boda. Men det er ju roligare att ha sellskap. Men Dana ska jobba po dagarna och Jenny oker hem till Sverige. Och Cathy i Sutton oker hem till Kanada so henne kan jag inte treffa. Hum. Jag tror jag foljer med endo. :) For se.

Yeye, ska vel gora mig redo for att go. Jag lyssna po the script nu, och jag vill bli bettre po piano, men jaja, det tar sig vel.
Puss hej

Hej sanne, du er so fin.

Har jag nogonsin skrivit her hur mycket jag elskar sanne!? Formodlingen inte, eftersom att det inte gor att beskriva med ord! Ih, du gjorde mig so glad idag ner jag sog att den enda posten som kom idag var till mig. <3 Forsta brevet. yey. Lycka! :D Jag ska forsoka skriva svar snart. <3 vi er ju alltid so bra po det. Tacksi. Detta var do alltso ner jag kom hem fron min dag i skolan. Fron 9-12.20 var jag och hjelpte till i Krishans klass. Jag elskar det. So himla sota dom er allihopa. Jag ska dit mondag morgon igen, jag lengtar. Det var ett sont gledjepiller idag! :D Det holl mig glad hela dagen, det och sannes brev soklart. Dagen har varit fin som sagt. Imorgon er det fredag = steddag. Men det ska nog go bra. jag er visserligen trott men. Jag ska ut med Jenny po kvellen dessutom, i Epsom nogonstans. Det ska bli skojskoj. Prata problem och gledje och so. Sen heeelg, jiha! Chum och Rob kommer i helgen och ska fixa ett staket her. trevligt! Dom er skoj. Men jag ska nog kanske in till London en sveng po lordag eller sondag, kanske sjelv till och med. Jag gillar det, utforska sjelv. Even om det soklart er superkul med andra ockso! Po lordag kvell ska jag dock vara barnvakt. Suuuperkul, eh. Jomen kanske, beror po om dom er duktiga eller inte. Puss po er. <3 miss ya

Ta mig bort. hem. bort?

Idag er ingen bra dag. Idag lengtar jag hem. bort. till sverige, till min seng. Jobbig kensla. Idag har jag kent mig som en slav, jag er so himla trott. Och imorgon kvell ska jag sitta barnvakt, och samma nesta lordag. Det kenns som slaveri. Hej och ho. men endo. Det kenns som att min hjerna inte foljer med mig idag. Jag for inte sova i min seng idag, och inte imorgon. Ramish och Mina kommer fron Birmingham om en stund, so dom ska sova i min seng. Konstigt. Alla min grejer och allt. Jag har beddat och stedat och allt hela dagen. Trott!

Jag kenner mig grotferdig idag. Jobbigt med den kenslan.

Och igor (ROOOLIGT KIMMEN, HEHEHEHE :D) var fint ner jag treffade Sara. fint att fika och prata och shoppa po primark! Det var typ himmelriket! Mys som sjutton :D Men sen kom jag hem. Usch. Krishan var inte po bra humor, jag har aldrig sett honom so arg och upprord. Jag blev redd, jag visste inte vad jag skulle gora. Hjelp liksom. Han kastade sin sko 2 cm fron min ansikte och skrek och borjade grota, endast for att han var for seg med att slo in alarmkoden so Rahul gjorde det istellet. Hjelp seger jag bara. det fick mig nestan att grota. nej, ingen bra vecka detta.. Kvellen var mysig igor dock, Rahul var mysig, igor var Rahul min favorit. Jag vet, jag borde inte ha favoriter, men det blir so automatiskt. Han satt i mitt kne och leste for mig och myste. Sotpojk!

Forresten, jag ska formodligen go in i Krishans klass och hjelpa till 1-2 dagar i veckan. Kul ju! :D yey. Jag for se hur allt gor till och hjelpa till med lesning och so. Dom moste bara gora en polischeck po mig. hahahha. eh. :D jag er en snell flicka.

Hum. mer do? jag vet inte. Men trott er jag. Och vill egentligen inte vara barnvakt imorgon, jag vill go ut och supa mig full. Men men. jag for venta tvo veckor.

Adjo, jag saknar er.
lek fint.

i'm a good girl

For idag har jag varit ute och sprungit i 20 minuter. Det ni! :) Jag er so glad ner man ser po mig att jag forsoker nu. Jaa, so det so.

Hum, Krishan er sjuk, det er inte kul. ofcourse not. Vem vill att ens cutiepie ska vara sjuk? ingen. men sen for jag ingen "egen-tid" heller, eftersom han var hemma hela dagen. Men men. :) Hoppas han mor bettre imorgon. For hans skull! Inte kul att vara sjuk.

vad mer? hum.. jag vet inte. jag har inget att tillegga.
Forutom att jag saknar folk himla mycket. Och sanne, ih, du gor mig so glad hela tiden.

PUSS

Party like a rockstar

Grattis mikkis, 15 or idag, lilla flicka.

Jag er trott, jeho. eller not. Party for fullt igor, nestan iaf. Jag fattar inte, jag blev trott so himla snabbt! Men kanske var for att jag var ute med Dana, Anastasia och Nina/Lina(?) i fredags, fast vi var ju inte ute so lenge. Det var helt okej. Inte roligare en ner jag, Naina och Trish var ute dock. Det var super.

Yey, jag har gott ner i vikt, so det so. Jag har nott mitt mol po Wii Fit till och med, och folk merker po mig att jag har gott ner. Det sa Bina igor po partyt och Naina har sagt det flera gonger denna veckan. Weightwatchers for the win. Igor reknade vi inga points dock, det var ett undantag igor.

Jag blev so himla glad igor, ner jag fick sms fron sanne. oho. eeeelsko. <3 ner man for ett sms der det stor "jag elskar dig bara" do blir man so glad. Jag saknar dig. Du gor mig verkligen glad, even om det gor att man saknar folk mer.

Jag borjade tenka massor igor ner jag skulle somna, det var jobbigt. Jag borjade tenka po pappa, och jag kommer inte ihog om han var bra po engelska eller inte.. Po ett sett kenns det som att han var ner, men endo inte. Hum. Jaja.

Puss. ta hand om er.

RSS 2.0