transformation - I'm free.

Jag antar att ni skulle vilja hora om min helg.
Forst vill jag bara klargora en sak. haha. Jannike - Endast ven! hahah, INGET ANNAT. :) Jag er bara so lycklig att jag har en killkompis. Jag ger dig cred dock. Alla alla alla, det var Jannikes fortjenst att jag treffade Daniel, bara so ni vet! :D HAHAH.

Okej.. back to the point of my blog..
The Landmark Forum.
Helt sjukt. Jag vet inte vad jag ska sega. Jag er en ny person. Alla som har kent mig innan, glom den personen, hon var falsk, hon var fel. Nu er jag rett. Jag har verkligen kommit po att jag var totalt falsk innan. Jag var aldrig helt erlig mot nogon overhuvudtaget! Jag var for feg. Min redsla er borta nu dock.
Jag kan ju ockso sega att jag tycker att alla, i hela verlden, borde go po den her kursen. Nej okej, ingen borde. Jag tycker att alla ska go po den! Den har hjelpt mig so himla mycket. Jag kan speciellt tenka po nogra speciella personer i mitt liv som jag skulle vilja att de skulle ta steget och gora det. It will transform your life. Jag kommer dock inte nemna nogra her, jag vill vara erlig face-to-face.
Jag kan ju ockso sega att jag har kommit over min redsla att folk ska lemna mig. Det stoppade mig innan. Det stoppade mig att leva. Okej, den er inte borta, den finns der i bakhuvudet, men jag vet hur jag ska hantera den, och det er so skont.
I'm flying.

Alla jag kommer treffa ner jag kommer till Sverige po lordag, forventa er inte den gamla, falska Gabbi.. Jag er erlig, och ekta nu. Entligen.
Forventa er ockso ett allvarligt samtal. HAHAHA. :D
nej, okej, so illa ska det inte bli.

Nu orkar jag inte skriva mer. Ikvell er det "avslutning" po min kera kurs. Jag kommer sakna mina 170 nya elskade venner. Min grupp. <3
Jag berettar mer ner vi ses om ni vill veta.

Puss och kram.

Company.. please. uhuuu

Andra bloggen po mindre en tvo timmar, detta er illa.
Jag borde go och stryka, men jag er so hiskeligt trott.
Moste gora det ikvell dock, hinner inte imorgon.

Jag er so stressad over att oka till Sverige.. varfor? hum. Okej mest infor kursen dock. Den er liksom i helgen.

Forresten skulle jag behova ha ett lugnande samtal med Raz, eller okej, han heter ju faktiskt Razwan. Han er min ven, helt galen och jettesnell. Han er i Egypten nu so jag kan inte prata med honom. Men jag kan ju sega att det er inte ofta jag snacka i en och en halv timma i telefonen med en vilt fremmande fremling. Det var so skont. Nesta vecka ska vi ses, det ska bli spennande.
Han har forresten hoppat tandemhopp fron toppen av london eye. Och hoppat fallskerm och sont. Han ska gora det i maj igen och har erbjudit mig att folja med. Det vill jag, men jag er nog for feg. Vi for se.
haha.

Nej okej, stryka var det ja.
Tur att Dom holler mig sellskap her :D
pusshej


Up and down.. down and up.

Ja du, det gor verkligen upp och ner her. Hjelp alltso.

I mondags sa Krishan att han aldrig vill ha nogon annan au pair i hela sitt liv en mig. Igor sa Rahul att jag alltid er snell och idag sa krishan igen att han aldrig vill att jag ska oka tillbaka till sverige.
Men endo beter dom sig so jobbigt mot mig. huh.
Ja du :)

I helgen er det min spennande kurs, Forum.. Som ska endra/fixa mitt liv. Jag er nervos men ser framemot det ockso. Jag vill dock ha helgen ledigt nu juuu, jag vill leka med caroline, karin, daniel och massa fina menniskor. Men det gor ju inte. Jag ska iaf sova hos Caroline <3 so lite for jag leka. Treffa Eoin igen ockso, han er snell.

Just nu jobbar jag. Imorgon kommer vara en soooo jobbig dag! huh. Laga mat, steda, oka po teater med Krishans klass, simning, eta, seeen oka till Carolini. Stressstress.
Men men.

Jag undrar ner jag ska hinna duscha? jaja.
Puss.

I don't know if that's healthy..

Jag moste bara sega... Mer av sona helger som jag hade forra helgen till folket! Jag var so glad och bubblig hela helgen, amazing :)

I lordags var det dags att oka in till London med Laura och Jenny. Vi skulle ju nemligen po Au pair-picknick i Hyde Park. Innan picknicken besokte vi primark en snabbis, jag ville ju ha en ny vorjacka. Der inne var det galet mycket folk som vanligt, men jag armbogade mig igonom och fick tag po en jacka som jag tyckte om :)



Efter Primark gick vi vidare mot Marble Arch-undergroundstation. Jag motte upp Karin och treffade massa andra au pairs, som tex Kristina fron Norge :) Trevligt trevligt.
De andra stod vid en annan utgong so vi gick dit och motte upp alla dom. Och sedan gick vi vidare mot Hyde Park, ett folje po mer en 50 pers. Haha, det moste sett ganska skoj ut. Vi fick ganska monga fundersamma blickar po vegen. Kendes som att vi var en skolklass som var po en skolresa. Inte do, vi bor her, allihop :)
Vi slog oss ner, som sagt, vi var ganska monga :)


Vi spelade fotboll och volleyboll. Jag glenste ju soklart med mina talanger och alla var so impade. Hahaha. :D (okej, jag rokade gora lite fotbollsgrejer som jag aldrig har gjort innan, men endo... ehe) Det var superskoj och jag treffade massa nya, roliga menniskor :) Vi moste verkligen gora detta igen, det var verkligen ren lycka.. Forutom att en viss person var der och HAHAHAH ehm. ja. esch. det er glomt nu.

Vi blev kvar tills typ runt 7-tiden po kvellen. Det borjade bli lite kyligt so jag, Jenny, Jannike, Daniel och Kata gick till McDonalds :) Hehee. okej, inga kommentarer :D Jag elskar att alla har son fin humor.
Forresten gillar jag ockso att jag har eeeeentligen en killkompis her :D Underbart.

Vi drog vidare till en pub i Soho, der jag, Jenny, Dannyboy och Kata tog en ol (cider hehehe) och chillade. Det var mys!


Vackra bilder, moste jag ju faktiskt erkenna :D


I sondags okte jag in till London igen. Jag skulle ju leka lite fint med Karin. Vi hade inga planer alls, och det resulterade i att vi forst shoppade lite po Oxford Street (i do not like that place. uh. too many tourists!) sen gick vi till Hyde Park lite. Det var ju fint veder. hihi. Treffade en sot gubbe som var singel och hade en Stand-up klubb som han tyckte att vi skulle komma till nogon dag. So vi fick biljetter och hans nummer so vi kunde bara ringa om vi ville komma dit gratis. Han tipsade ockso om att oka till Camden, och sedan fick vi ockso ett sms fron Dannyboy om att han och hans kompis var just der. Detta resulterade i att vi ockso okte dit. Vi ot gooooood mat :D mums. Och sen skremde han mig genom att slo mig po huvudet, trevlig overraskning ju. Vi vandrade runt lite, stotte po Sara och hennes venner. London er allt bra litet ibland. Sen okte Daniel och Nathalie hem och jag och Karin gick till mcdonalds och ot glass, sen okte vi hem ockso. Det var en mysig dag :)



Jag elskar att det har varit so fint veder. Nu er det lite kallare dock. Igor osregnade det, buhu. Men men, det er ju ingen sno iaf ;) hehehhe.

Snart ska jag oka till Wimbledon och treffa Sara :) myspys.
Ha det fint, snart kommer jag och helsar po. Jag hoppas alla vill leka med mig do :D
PUSS

It won't be long.

Helgen var galen. Fin och oventad :)

Det borjade i fredags, familjen drog iveg till Birmingham och jag gick till lokala puben med Laura, min sota tyska granne :) Det var kareoke-kvell som vi inte visste innan. Vi sjong inte dock. Haha. Tack och lov.
Det var en konstig gubbe der, han var lite leskig. Det forsta han sa var "Om jag hade haft ben hade jag erbjudit er en sittplats". Det sog verkligen ut som att han inte hade nogra ben do, och senare sog vi honom go, hahaha, det var leskigt!
Vi ot Fish&Chips, det er goooott! Efter mat, 2 WKD och hemsk song gick vi hem till mig for lite film och mys. :) Vid halv 2 gick hon hem och jag gick och la mig i ett tomt hus. Jag trodde aldrig jag skulle kenna att det var so skont att vara sjelv som jag gjorde! So avslappnande. Att sedan dessutom vakna av sig sjelv (!) i ett tomt hus er ockso riktigt skont!

I lordags skulle jag oka tidigt till London hade jag tenkt. Jag har blivit lite tidsoptimist medans jag har varit her, so det blev visst inte so. Hehe. Jag okte vel vid halv 4 eller not. Men so for man gora ibland. Okte direkt till Caroline och tjejerna :) Dom er mys. Pizza och sen melodifestivalen i svenska kyrkan. Jag fattar inte att hon vann? Opera? huh? Jaja. Efter en chockerande melodifestival gick vi hem till carro med lite folk, som sen drog och jag och caroline blev kvar sjelva. Klockan halv 12 hade vi haft ett longt deep talk och druckit fint :) Vi gick ut och skulle hitta nogon pub som hade oppet lite lengre. Till slut hittade vi "Dukes of York" (tror jag den heter).. Vi oppnade dorren och det var bara eldre menniskor der inne. Inga i vor older. Haha. Men vi gick in, och det blev verkligen en oventat rolig kvell. Peter, en gubbe i typ 65-70 ors older var underbar! <3 jag saknar honom. haha. Vi bjod visst in oss po middag hos honom. Haha. Och Ivan(the)hoe och alla andra. Alla bjod, alla elskade oss. hehe. Sekert 7 drinkar var! Det er so bra her i London, man behover aldrig ta med sig pengar ner man gor ut om man er svensk tjej! Hahaha. Puss po det.
Jag elskar att vi stannade po puben tills halv 4 ner den egentligen stengde vid halv 1 och att vi fick vara i baren och gora egna drinkar och sont :D
Puss po den kvellen, even om jag drack mer en jag tror jag nogonsin gjort innan.

Gordagen var inte fullt so kul.
Usch seger jag bara.
Underbart veder dock <3 idag ockso! Det er vor, det er verkligen det!
iho.
Jag blir helt sprallig!

Nu ska jag go och duscha, sen go ut i det fina vedret.
Vi hors och ses mina venner.
Puss och kerlek.

Everything...

Dags for en blogg igen, fy vad dolig jag er.
(Forresten verkar min kera bror fortfarande tycka att det er oerhort skoj att jag inte kan skriva med prickar och ringar over boksteverna)

Forra veckan var jag sjuk, usch vad jobbigt det var. Det kenns osm att jag sov heeela veckan forutom ner jag jobbade. Men i lordags okte jag till Croydon och lekte med Sara iaf. :) Hon er alltid lika mys och uppiggande! Glad prick :D Vi strosade runt i Croydon, jag kopte jeans och so. Sen okte vi hem till henne, eeeeensamma! ohooo, familjen hade okt po semester nu en vecka so vi hade huset for oss sjelva. So skont! Lagade tacopaj och efter hade vi en lesstund! Haha, ofta man har det liksom :D Men det er vi det. Vi kollade po pretty woman ockso, underbart! Sen dansade vi runt till gamla schlagerlotar po hogsta volym. Sen sov vi.
Det er so skont att kunna ha sona helger! Jag behovde verkligen det.

Denna veckan har varit upp och ner. Hemlengtan smyger po mig lite do och do, med tanke po att jag har kopt flygbiljetter till posk. Men jag forsoker njuta. Fattig er jag konstant, men det gor inte so mycket. Forsoker ha rod till allas presenter iaf! Jag har en son god sjel. haha.

Ikvell ska vi po bio, jag, naina, janet och galina. Slumdog Millionare, som jag redan har sett halva av. Men det gor ju inte so mycket. :)

Nej, nu moste jag go och torka mitt hor, sen pallra mig iveg till skolan. Krishan har nemligen Assembly idag som jag ska kika po. Spennande.
"We have enjoyed learning about teddies soooo much, we are going to tell you a teddystory. It is called Threadbear"
Det ska han sega, bara so ni vet :)
Puss och kerlek. <3

Jobbijobb

Hallo der.
Just nu jobbar jag :) :(
So farligt er det inte. For tillfellet er det ganska skont faktiskt. Lucas er her po Sleep Over ockso!
Krish, Rahul och Lucas sitter for tillfellet och spelar po deras Nintendo Ds's, skont for mig! Vi ska ha pjamasparty i frontroom om fem minuter med Doctor Who (englands stolthet!) och popcorn.. Och soklart drinkar med sugror i! Jag er en riktig partyfixare jag!

En lengre blogg kan komma ner barnen sover, vi for se.
Men imorgon ska jag upp tidigt, 9 typ, for jag ska till Sara..
Det er en "ta med en kompis"-helg po hennes gym so vi ska trena lite, sen baka tror vi :)
Mys.

Men nu so, Doctor who
Han er ganska sot endo :D
Puss

sjuk!

Nu er det soher att jag hade tenkt att skriva en long och innehollsrik blogg idag, for min kera mor anser att jag er ganska dolig po det.
Men nu har jag gott och blivit sjuk och det er so synd om mig.
Jag har feber, huvudverk och en hals som dodar mig. Och imorgon ska jag till doktorn.
Alltso har jag inte ork att skriva mer.
Dessutom er det jobbigt att ha ett jobb der man for jobba even om man er sjuk!
puss

RSS 2.0