godmorgon

Egentligen so vaknade jag ju for jettelengesen, men det gor ju ingenting :)
Forra veckan var mamma, Mikkis och Jessica her och helsade po. Skoj att entligen fo gester, hehe. Haha skojade bara. Men det var skoj att fo visa "min verld" och mitt liv her. Dom forstod entligen varfor jag alltid er trott. Haha. Vi hade skojskoj!

I tisdags bokade jag entligen min flygbiljett till Sverige. Jag har verkligen dagit mig for att gora det, det tar emot so. Men nu er det gjort. En del av mig lengtar lite men den andra er so himla ledsen. Det kommer bli so svort. Att lemna detta. Aj. Even om det har varit tufft, even om jag har kent mig som en slav emellanot, so har det var vert det, soooo vert det. Jag ongrar ingenting alls. Detta kapitlet i mitt liv er snart avslutet, men nu borjar ett nytt, med nya mojligheter och nya eventyr. Jag ser fram emot det. :)

Igor var jag i London och lekte med min sota. Jag kan inte beskriva hur mycket han verkligen betyder for mig. Vi har haft det tufft, vi kommer fo det tufft, men jag ska inte ge upp. Han gor mig so glad.





Btw, jag har ju klippt lugg. Haha bilderna po mig och sotnos er ju inte jettefina. men ja :D




Puss.

Here is gone

Do var det dags for ett blogginlegg igen do..
Forst vill jag nemna att... STUGAN ER BOKAD. oh fy sjutton vad lycklig jag er att jag ska fo leka med min fina sota underbara flickor igen. 2 or sen nu. puss po er. <3

Imorgon kommer ju min mor, syster och Jessica hit! Ska bli en veldigt busy men fin vecka. Ska bli skoj att visa dom min stad. Der jag kenner mig nestintill hel. :)

Det er so himla jobbigt med hejdo's forresten. Jag borjar bli van nu. Igor sa jag hejdo till Jannike. Vi har lekt varje helg sen en monad tillbaka och det har varit super :) Vi har ockso uppteckt att vi praktiskt taget gillar exakt samma musik, vilket er sjukt mysko. Dessutom har vi en gemensam kerlek till bogar, och det er ju ockso fint. Speciellt till snygga bartenders utan troja. he.. :D Vi kommer iaf leka nogongong igen, ner jag oker till the US och helsar po, eller so.

Jag moste sega att detta oret har varit ett av de besta, om inte det besta, oret i mitt liv. Jag har vext so mycket, jag vet ungefer vem jag er. Det besta er att jag har uppteckt att jag er ganska bra, och jag duger gott och vel som jag er. Jag har lert mig att elska mig sjelv. Det kenns bra moste jag sega.
Jag har treffat so otroligt mycket nytt folk, jag er inte redd for menniskor jag inte kenner lengre. Jag kan go fram och prata med vem som helst utan att vara redd. Visst, det tar emot innan, men det stoppar mig inte.
Och folket jag har treffat. Oj. En del av dom kommer jag alltid bera med mig i mitt hjerta. De har lemnat ett intryck i mig och mitt liv som jag aldrig kommer glomma.

Nu ska jag fortsetta eta mina eckliga nudlar.
Adjo :)
xxx

RSS 2.0