Wooow

Jag seger bara wow.

Jag er fortfarande helt ihhh efter musikalen igor!
PUSS PO DEN.
loved it

frukost nu

i don't know who you think i am..

Nu er det so att jag jobbar for tillfellet, vilket inte er jettejobbigt just nu, men for ett litet tag sen so var rahul fortfarande vaken. jaja.

Igor var jag po en dansshow po "Britschool". Jettebra skola med massa duktiga ungdomar. Bla Amy Winehouse och Adele har gott det, inte dansinriktningen dock, men musik. Superduktiga :) Inte den besta forestellningen, men dom var riktigt duktiga dansare.

Jag tycker forresten om att Caroline bor so nera mig so vi kan leka po helgerna <3 hihih. Party. Inte denna helgen dock, det har varit tvo helger..tre? i rad nu som jag har varit ute och festat, jag for ta det lite lugnt.

Men vikt tappar jag ju endo :D hihih
hehe, so sitter jag her med ett litet paket chips ner jag skriver .. eh.
Well, jag er tilloten, for jag er so uttrokad.

Jag skulle skriva massa viktigt i bloggen men det blev visst inte so.

Po fredag ska jag po musikal med Jenny :D yey.

Pusshej

By the way

Grattis mormor, Siv och Nathalie po fodelsedagen! :D <3

Oooooch.
idag er det 5 or sen mr perfect-veckofinalen..
det er spennande alltso.
Tenk vad livet er annorlunda nu
<3
PUSS po er

By the way

Grattis mormor, Siv och Nathalie po fodelsedagen! :D <3

Oooooch.
idag er det 5 or sen mr perfect-veckofinalen..
det er spennande alltso.
Tenk vad livet er annorlunda nu
<3
PUSS po er

Ett er hopp och ett er tro..

Oj oj, jag er ledig, men oh so trott.

Veckan har bara flugit fram..
I lordags lekte jag med Andrea och Caroline <3 ihoooooo. Det var so mysigt! "I'm brown you know" och "Men han var ju hord hela tiden" er ju citat som kommer finnas med ett tag. haha. :) Vi gick runt i Camden till olika pubar och sont.. Jag blev so forvonad for det var inte alls monga snyggingar der, men blir ju lite besviken. Men esch :)

I sondags okte jag med familjen upp till Birmingham igen. :) Jag tycker om folket der uppe, dom er mys! God mat, som sjutton! :) I love it. Bra folk! hihi.
I mondags var det lite lek och so.. Okte med Naina, Chum, Shivani och barnen till ett sont inomhuslekstelle. Jag ville ockso leka, men jag, Niko och Kiran var for stora for det :o buuuhu. hehe. Kiran skadade sitt finger ockso senare, ner dom spelade badminton, stackare.. Dom er mina mates nu vet ni :D haha. Vi er tighta!
I tisdags okte vi in till centrala Birmingham. Jag, Naina, Chum, Nainas mamma, Kiran och Niko okte en sveng :) Kiran och Niko visade mig runt lite, veldigt entusiastiska, haha. Det var mys :) Kopte lite smink och tights po marknaden som var superbillig. Po kvellen okte vi hem till Chum. Jag och Niko chillade framfor tvn, sen kom Kiran ockso, medans pojkarna spelade xbox.. haha. vilka liv :D Men det var nicenice. Vi har skoj tillsammans!
Tog inte alls mycket foton dock, jag glomde kameran lite her och der so.. :P Jaja.
Vi kom hem halv 2 i tisdags natt, inte alls trott, nej nej.. :)

Igor okte jag till Wimbledon po kvellen. Jag skulle ju po en liten tredje dejt med en viss Rossi :) haha. Vi gick hem till honom.. jag seger bara det, student och pojke.. ehe. jag skulle inte vilja bo so om man seger so.. men men :D han bytte lakan iaf. duktigt. eh. haha. Vi kollade po film, Slumdog Millioner. Forsta halvan iaf. eh.
:D
Det var mysigt.
Tog sista toget hem, och der fick jag en ven. haha, han heter Josh och jobbar po nogon tidning. Han var kul, och jag fick hans nummer. haha. :D det var skoj. jag elskar england :D
bara so ni vet.

Idag har jag lekt med Sara :) Vi fikade forst po ett mysigt cafe i Ewell, sen promenerade vi till Epsom och simmade lite po Rainbow leisure centre. Sen var vi hungriga och torstiga, so vi gick till Wetherspoons och ot lite mat :D
Vi som inte har nogra pengar. haha eh.
jaja :D
Det var mys.

Nu ska jag snart go och stryka, maaaassa som behovs strykas .
Sen ska jag chilla.
Puss po er :) Hoppas allt er bra!

There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...?

Nu har jag so himla trokigt att jag skriver blogg ner jag knappt har nogot att skriva. Det er nemligen so att jag jobbar. Jag er so hiskeligt trott men kan inte go och legga mig for krishan er sjuk och dom ville att jag skulle holla koll po honom lite... So jag for inte sova innan dom kommer hem, skoj.
Okej, nu blir jag soder negativ igen, det er bara for att jag er UTTROKAD!
underholl mig, snella.

Igor fick jag brev i posten och jag blev glad, enda tills jag oppnade och sog att det var nogon tevling om att man kunde vinna nogot om man gick och testade sig for klamydia.. Varfor fick jag det, undrar jag ju do? Hum.. haha. For att jag er svensk?
Sjelvklart blev jag ju lite besviken och slengde det i soporna med en gong.
Idag fick jag post igen, ett paket. "Oh, har dom skickar hem ett sont ror att kissa i nu" tenkte jag. hahah. Sen sog jag att det var fron Sverige, fron min kera syster i Skone :) Do blev jag ju genast mycket gladare med tanke po att jag holl po att steda for tillfellet och behovde lite uppmuntring. So fint inneholl ockso :) Jag har inte kunnat sluta lyssna po hela dagen, jag er helt tagen for det er so fint! Dessutom fina teckningar fron Anna och foton po flickorna som ska upp po veggen! :) Mys. Tacktacktack :D Svar kommer snart!

Nu er det ju so att imorgon er det Alla hjertansdag. Jag kan verkligen inte forsto att det har gott 8 or, precis som jag har skrivit alla or! Oj. liksom. 8 or utan min pappa. Ibland glommer jag bort hur han let och hur han var, men sen kommer det till mig igen, oftast. Det er jobbigt ner det inte gor det. I tisdags po dagen ner jag tog en tupplur dromde jag om honom, och huuu vad levande han var, och vad verklig drommen var. Ner klockan ringde stellde jag om den igen, jag ville inte vakna. Jag kom tillbaka till drommen, och han var verkligen der. Han pratade med mig och han var min pappa. Leskigt. Fint. <3 jag saknar dig.

Dagen imorgon ska tillbringas med Caroline! ihhh. och Andrea antar jag? :D ih. oh. Jag lengtar. hihi. party party!
Jag skulle ju onska att en sot bloke skulle vilja svara po sms men nehe do.. Han er so upptagen den der mannen.
Men jaja!

Vet inte om jag hinner skriva innan vi oker till Birmingham forresten. Po sondag oker vi och kommer formodligen tillbaka hem po tisdag kvell :) Det ska bli mysigt att komma upp dit och eta god indisk mat (for jag iof her ockso, men endo!).

Jag saknar er <3 hoppas alla for en fin helg.
Puss

her har ni

http://www.landmarkeducation.co.uk/

so ja.
en del tror att det er hjerntvett, det blir skoj att se. haha

I can take you there..

Okej, jag tror folk har fott mig runt bakfoten. (eh?)
Jag er inte so olycklig som jag let i forra inlegget, jag trivs. Det er bara att det er lite mycket jobb for tillfellet vilket gor att jag inte kan njuta av allt po samma sett som jag vill. Men det kommer nog endring, jag kenner det. Det kenns.

Jag har egentligen massor att skriva. Forst, Grattis mamma po fodelsedagen igor! Hoppas operationen gor bra.

Och.. jag ska skaffa mig ett bettre liv. Jag ska sluta vara en mes, jag ska reda upp mig sjelv. Eller rettare sagt, jag ska lota folket po Landmark Forum hjelpa mig med det. Jag var der i tisdags med Jay och andra folk... Hon som jag hade som "ledare" i min grupp hade varit oseker och inte alls vogat nogonting. Hennes pappa dog ner hon var ung och ja. Hon hade varit mig nu. Det var skremmande och jag borjade praktiskt taget grota der inne.. So jag skrev upp mig. Kursen er hiskeligt dyr, men det kan nog vara vert det. Jag moste satsa po mig sjelv.
Jag lenkar till sidan i nesta inlegg, orkar inte hitta den nu... Googla om ni vill.

Igor var jag po en andra dejt med Mr Ross. :) haha. Han er mys han. Sot. Cuddle in the sofa at the pub. mumsi.

Till sist.
Hum.
Ett otroligt roligt skemt. ehehehe

The first wife asked her husband gently..
Can you please pass me the sugar, sugar?
The second wife asked her husband..
Will you please pass me the honey, honey?
The third wife said to her husband...
Pass me the bacon, PIG!!


hahahhahaha otroligt kul, eller hur :D
Puss och kram, ta hand om er.

beh

Jag moste bara avagressera mig lite, jag vet inte ens om det er nogot ord, men det gor inte so mycket.
Jag er ledsen och trott po att bli tagen for givet. Det kenns som att folk gor det hela tiden, alla. Jobbigt.
Speciellt familjen her, eller okej, foreldrarna.
"I was counting on coming with you, and I told Tutu that Gabbi's usually at home anyway".. kul att hora liksom.
Jag vill verkligen ha ett annat jobb, jag vill ha ett 9-5jobb. Borja och sluta.. Inte ett "ska jag jobba nu eller har jag min egen tid-jobb"
Det er verkligen so.
Jag jobbar nu. Det visste jag inte att jag skulle gora forren jag kom hem igor, vid 12-tiden po natten. Kul.
Po tisdag ska jag formodligen jobba ockso, om jag inte ska med po den der forumgrejen. Det blir formodligen inte so, for do har dom ingen till barnen. Jag blev so arg for jag hade planer po tisdag! Jag skulle treffat Rossi, men nehe, jag moste jobba! Jag ska jobba po fredag ockso. Kul.

Okej jag er bara trott po allting !
Idag er min sista dag som jag er tilloten att eta choklad ockso forresten. Otminstone fram tills posk ner jag oker hem igen. Lite mer en tvo monader utan choklad, det blir tufft, men jag ska klara det!
Even om jag mest vill eta det varje dag.

Just nu er jag mest bara... jag vet inte.
nere iaf.
Puss po phil som ville treffat mig igor iaf. Synd att jag var upptagen.
Jag vill.. jag vill so mycket. Men jag vill inte ha detta jobbet lengre, jag kenner mig so fast.
Men jag for sto ut ett halvor till.
puss

HAHAH yes.

http://www.thisiscroydontoday.co.uk/latestnews/Council-criticises-schools-closed-predicting-snow-came/article-677171-detail/article.html?cacheBust=PO0kola0fA2

Jag hoppas verkligen ni gillar min kommentar. haha, even om det mest var Naina som sa vad jag skulle skriva :D Detta er ju skoj!

Puss po er forresten! :)

RSS 2.0