There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...?

Nu har jag so himla trokigt att jag skriver blogg ner jag knappt har nogot att skriva. Det er nemligen so att jag jobbar. Jag er so hiskeligt trott men kan inte go och legga mig for krishan er sjuk och dom ville att jag skulle holla koll po honom lite... So jag for inte sova innan dom kommer hem, skoj.
Okej, nu blir jag soder negativ igen, det er bara for att jag er UTTROKAD!
underholl mig, snella.

Igor fick jag brev i posten och jag blev glad, enda tills jag oppnade och sog att det var nogon tevling om att man kunde vinna nogot om man gick och testade sig for klamydia.. Varfor fick jag det, undrar jag ju do? Hum.. haha. For att jag er svensk?
Sjelvklart blev jag ju lite besviken och slengde det i soporna med en gong.
Idag fick jag post igen, ett paket. "Oh, har dom skickar hem ett sont ror att kissa i nu" tenkte jag. hahah. Sen sog jag att det var fron Sverige, fron min kera syster i Skone :) Do blev jag ju genast mycket gladare med tanke po att jag holl po att steda for tillfellet och behovde lite uppmuntring. So fint inneholl ockso :) Jag har inte kunnat sluta lyssna po hela dagen, jag er helt tagen for det er so fint! Dessutom fina teckningar fron Anna och foton po flickorna som ska upp po veggen! :) Mys. Tacktacktack :D Svar kommer snart!

Nu er det ju so att imorgon er det Alla hjertansdag. Jag kan verkligen inte forsto att det har gott 8 or, precis som jag har skrivit alla or! Oj. liksom. 8 or utan min pappa. Ibland glommer jag bort hur han let och hur han var, men sen kommer det till mig igen, oftast. Det er jobbigt ner det inte gor det. I tisdags po dagen ner jag tog en tupplur dromde jag om honom, och huuu vad levande han var, och vad verklig drommen var. Ner klockan ringde stellde jag om den igen, jag ville inte vakna. Jag kom tillbaka till drommen, och han var verkligen der. Han pratade med mig och han var min pappa. Leskigt. Fint. <3 jag saknar dig.

Dagen imorgon ska tillbringas med Caroline! ihhh. och Andrea antar jag? :D ih. oh. Jag lengtar. hihi. party party!
Jag skulle ju onska att en sot bloke skulle vilja svara po sms men nehe do.. Han er so upptagen den der mannen.
Men jaja!

Vet inte om jag hinner skriva innan vi oker till Birmingham forresten. Po sondag oker vi och kommer formodligen tillbaka hem po tisdag kvell :) Det ska bli mysigt att komma upp dit och eta god indisk mat (for jag iof her ockso, men endo!).

Jag saknar er <3 hoppas alla for en fin helg.
Puss

Kommentarer
Postat av: anna

hej gabbi!!

har suttit o läst lite här nu. om d inte alls känns bra så kom hem!!du ska ju må bra!!visst e skivan härlig? jag vet en till som hade d ganska tufft igår.jag va hos dom igår o sov där o idag började livia kräkas:S neta har oxå blivit sjuk o d e väl bara till o vänta,usch ja.

men sköt om dig gumman!!

massa kramar fr anna.<3

2009-02-15 @ 20:50:49
URL: http://minvagtillettliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0