The best weekend.

Jag har haft en underbar helg. Underbara menniskor, olika saker varje dag. Sjukt kul :) Jag orkar dock inte skriva om den. Jag kan ju skriva att vi var i Oxford po lordagen, och det blev utgong po kvellen och alla blev sjukt fulla och det var underbart. Po sondagen okte vi till stranden for det var sommar och jag brende mig ganska rejelt :) men det gor inte so mycket. Jag elskar denna helgen. :) Den var fin. och jag vet inte hur jag ska klara mig utan Daniel her om jag ska vara erlig. huhu.

Fredag


Lordag









The beeeeeest. yey.

Sondag.




Det var min helg.
Och den var so himla fin.
Nu ska jag titta po film eller so.
PUSS.

Jag vill kenna hur det kenns.

Hej, jag heter Gabbi och jag kan nestan inte prata idag. Ner det vel kommer fram ljud loter jag som en man. Det er jettekul. He he.

Nejmen annars er jag glad :) Jag mor bra. Jag ler. Det er fint.
Allt rullar po bra. Raz er sot. :) Han var hemma her i tisdags och treffade familjen, det var spennande moste jag sega. Han blev omtyckt :) Jag visste vel det.
Jag moste bara sega att det er so skont att vara tillsammans med nogon som jag vill visa upp for folk, som jag inte skems over. Jag vet att det er hemskt, men det er forsta gongen jag kenner so. So himla fint :) Forresten hade jag glomt hur det kendes att vara ker. Jag tror inte jag visste hur det kendes po riktigt. Nu vet jag. Ifall ni ville veta :) Jag vill bara pussas heeeeeela tiden. Jobbigt bara att han inte er nera mig hela tiden.

Dessutom so holler jag nu po med ett seminarie (hur sjutton seger man det po svenska?). Det er fortsettning fron kursen jag var po den der helgen ner jag flog och modde so himla bra. Jag har hittills varit po tvo av tio. Det er ganska kul. Vi ska omvandla vora klagomol (complaints) till mojligheter (possibilities). Det er leskigt. Man moste verkligen sleppa taget och lota sig sjelv gora det. Det er so svort! Man tenker inte riktigt po det, men man holler verkligen fast i saker som tynger en bara for att det er en sekerhet. Men det ska bort. Speciellt mitt stora complaint som jag jobbar po for tillfellet. So svort. Men jag vill, so det ska go!

Nu ska jag nog stryka, vila, lesa, titta po tv, eller nogot annat kul. Det er ju endo ingen rolig vid datan som pratar med mig so vad er meningen att sitta her egentligen?
Puss! <3

uppdaterad.

Hej och ho.
sorry att jag inte har skrivit. Har varit soooo upptagen, och er fortfarande. Jobbar ju for tillfellet ockso, men ja. Pojkarna spelar mario cart och so. Jag borde go upp och fixa i mitt rum, men skit samma.

Jag har varit sjuk i veckan som folk som har facebook formodligen vet om. Nu mor jag bettre, inte fullt dock. Men idag er det fredag och jag er entligen fri for nogra dagar. Jag har spenderat nest intill heeeela veckan inne i huset, jag kenner mig so instengd. Krishan har varit hemma hela veckan pga av skada... So jag har fott jobb morgon, dag och eftermiddag.. fron halv 8-6 typ varje dag.. Trottsamt! Idag har jag lyckats steda hela huset dessutom, med en unge hemma, inte so illa alltso.

krish och jaaag

Snart ska jag iveg till Caroline. Det er hennes siiiista helg i London nu. uhu. Vi ska ut med Eoin och familjen ikvell. Ska bli myyys.
Imorgon ska jag forhoppningsvis leka med Raz :) Har inga kommentarer po hur det gor po den fronten for tillfellet. Men det kommer efter helgen skulle jag tro.

Nejmen rummet ja.
Ha en underbar helg alla! Och GRATTIS SOFIA po 20-orsdagen :D
Jag saknar er hurni!
PUSS

Jai Ho!

Jag borde ju faktiskt skriva en ordentlig blogg. En son som er intressant att lesa. Det enda jag behover er nogot att skriva om.

Jag er ker, for er som inte visste. Men det suger att man inte kan ses alls ofta. Do er det tur att man har venner som kan folja med po lite reboundshopping po Primark. Det gillar vi :) Helgen var underbar :) I fredags fick jag ett fint sms om att Caroline och flickorna ville ha med mig ut. Jag hade planerat en lugn hemmakvell, sjelv, framfor tv:n. Nu blev det inte so, for jag tog mitt pick och pack, hoppade po toget som styrde mot Edgware Road. Det var dags for party. Haha, det blev vel kanske mindre lyckat ner vi valde att go till On Anon igen. Vi kom in gratis for att vi er so snygga, men vad gjorde det ner det typ bara fanns eckel der inne. Tafsar overallt po en. Nej tack tyckte vi, och okte hem innan 1. hahah. Do satte jag och Caroline oss vid datorn och pratade kul. HAHAH. eh. Sen somnade jag fint bredvid henne i deras superskona seng!
Po lordagen skulle jag egentligen treffa Raz, men han hade ju soklart inte pengar och blabla. So jag lekte vidare med sotcaroline och flickorna. Vi bestemde oss for att go ut i det vackra vedret och oka till Camden en sveng. Vem elskar inte Camden!? I do i do. Der lekte vi runt, sen tog en milkshake po ett dyrt Cafe. Vi okte hem och bestemde oss for att go till Regents Park och dricka vin och so. Det blev Cola for mig, Karin och Carro dock. :) tihi. Vi raggade upp nogra, som vi tror var kineser, och frogade om dom ville spela fotboll med oss - tjejerna mot killarna. Och soklart! Vilka vann, om inte tjejerna!? yeeey. ole ole ole. Vi er best. Kvellen slutade hemma vid datorn der Caroline och Eoin planerade hur dom skulle morda mig och Karin, det var oerhort underhollande.
Sondagen... Jag skulle ju treffat Raz.. Men nej, den klanten hade tappat/nogon hade stulit hans pengar, so han kunde inte oka in till London. Do skulle jag oka dit. Men nej do, nu var han tvungen att passa sin systerdotter. Kul ju. Do blev jag sur och Caroline saknade Victor. So .. som sagt.. vi gick po lite reboundshopping. Caroline er best <3 och shopping hjelper verkligen! haha. Efter det kollade vi po Beck, drack cola och ot chips! Wonderful. Sen okte jag hem och hade myskvell for mig sjelv.
Longhelg ju! Mondag - vaknade av lekande ungar. Som vanligt. teheeee. Sen satte jag fart mot London ennu en gong. Idag stod Daniel, Nathalie, Tamara med fler po schemat! :) Massa tyskar visade det sig att vara. Men vi hade mys. Jag treffade dom vid Marble Arch och okte sedan till Camden med dom. Sen blev det oxford street med folket. Subway! och so. Daniel er skoooj, matiemate! :) Me like. Kramkompis liksom. Jag gillar vora planer om sleepover och Oxford! Ska bli skojskoj! Hoppas inget hender som stor planerna bara!

Nej, nu har jag lite skrivkramp. Haha, jag er ju inte van vid att skriva so mycket!
Snart matdags!
Puss och kram. <3
Miss ya!

Be my love

Nu skriver jag for Aggis skull, for aggi er sot!

Jag er hungrig och jag moste go och duscha.

Dessutom har jag haft en toppenhelg :)
I borjan av Juli kommer min mor, syster, Jessie och kanske bror min po besok i Englandet. Ska bli mys :)
Och den 21-23 maj ska jag formodligen po sleepover hos Daniel, sen ska vi festa och till Oxford! so det so.

Nu dusch
PUSS AGGI

It's friday, i'm in love!

Jag var lite nere igor, men tillslut fick min sota Raz upp mig lite so jag kunde somna med ett bettre humor. Han er bra han. <3 Idag har varit upp och ner. Stedning och allt. Men nu er jag po topp igen! Det er ju fredag, och precis bestemdes det att jag ska med Carolini, Andrea och Karin ut ikvell :D so.. Yey.

Nu er klockan tvo. Jag moste eta lunch! Snart ska jag hemta dom smo monstren, dom kommer forsoka fo mig att hoppa po studsmattan ner dom kommer hem. Idag ska jag vegra for jag er redan trott och moste spara mina krafter till att dansa! So det so.

Jag har varit so upptagen so jag hinner ju aldrig skriva blogg lengre! Jag ber om ursekt. The London life you know. Helgen blir full ockso!
Ikvell er det party, sova hos Caroline! Imorgon ska jag forhoppningsvis treffa Raz (jekla pengar), annars hittar jag vel po nogot annat.. Som att typ voldgesta Daniel eller so. Sondag er det Karins fodelsedag :D So jag ska nog leka i London. Mondag ska jag ockso leka i London med Daniel och kanske dom sota Nathalie och Tamara. Det blir en fin longhelg!

Ikvell tar Sara toget till Stanstead och imorgon, tidigt, oker hon tillbaka till Sverige for gott! Jag kommer sakna henne sjuuuuukt mycket! Hon er liksom med i min Londonlekhistoria. <3

Nu skaj ag eta lunch ute tror jag! puss

RSS 2.0