En vecka.

För exakt en vecka sen var jag nog på väg till KSS i ambulansen.. usch.
Ni förstår inte hur tacksam jag är över allting nu. Över att jag lever. Jag ältar inte, och det är så skönt. Visst, ibland måste jag prata om det, och jag tänker på det. Men det är bara naturligt. Men jag ältar det inte. Som typ..."tänk om det hände, eller det, eller det.." Då blir man galen. Det gör inte jag. Det är skönt.
Jag blev rädd dock, när vi åkte dit i söndags... hjälp.
Så här såg det ut..

(bil, bil med maaassa träd omkring, väg med bilen till höger och ja, andra sidan där jag var påväg ner först)

usch.
men ja.
avslutat kapitel nu!
puss hej
lev fint.

Hej, tack pappa för att jag lever.

Jag vill verkligen aldrig vara med om det igen. Fy fan. Värsta händelsen efter min pappas död..

Emilia häntade mig på flygplatsen igår ner jag kom till Sverige från England över jul.. Vi vill hem såklart, hungriga stannade vi på mcdonalds i Borås och köpte mat och jag satte mig framför ratten.
Åkte, det blev mörkare och halare.
Mellan Annelund och Falköping är det superkurvigt, jag körde enligt hastighetsbegränsningarna, om inte saktare, men tappar fästet och bilen börjar halka.. Jag vet inte vad jag ska göra och vi är på väg ner på höger sida, lyckas styra från kanten men får ingen kontroll över bilen och allt går så fort.. Vi åker mot vänster sida och jag försöker bromsa och få stopp på bilen, lyckas sakta ner men vi hamnar i diket och ser träden framför mig.. Bilen välter och hamnar med förarsidan nedåt. Hjälp. Vi lever. Men vad ska vi göra nu?! Panik.
Vi är båda i chock. Måste försöka klättra ut genom passagerarsidan. Försöker få kontakt med någon, ringer mamma och har panik. Tutar och skriker. Emilia klarar till slut att klätta ur och jag sitter där.. Känner bensinlukten.. Mååååste ut. En bil kommer och jag börjar skrika, Hon stannade, TACK. VERKLIGEN. jag fortsätter att försöka klättra ut. Dörren väger flera ton, typ. Jag vet inte var jag fick kraft ifrån, hade ont lite överallt.. Men jag klarade det. Tjejen kom och hjälpte mig att hålla upp dörren och jag hoppar ut. Hon ringde 112. Vi fick sitta i hennes bil. chock.
Ambulans, brandbilar.. polis? vet inte. massa folk.
Jag vet inte mer.

Men jag mår bra. Inga större skador. Men usch vad hemskt det var.
Hemskaste var idag när vi åkte och skulle fixa bärgare till bilen..
Om vi hade hamnat ½ meter bakom eller framför där vi hamnade hade vi förmodligen inte klarat oss. Om vi hade åkt ner på höger sida som var nära först, hade vi nog voltat och hamnat i vatten = inte klarat oss..
Änglavakt. tack pappa.
Jag vet inte vad jag ska säga.
Tack för att jag fick ännu en chans.
Jag hoppas bilderna i mitt huvud snart försvinner, dom er hemska.

ja.
God jul.

Helg - hemlengtan..

Fin helg. hahahaha.
Yesyesyes.
Kareoke - succe! fy va roligt vi hade. Folk dansar aldrig po puben, men det gor vi :D Jomen fy. jag vet inte vad jag ska sega, galet kul. Hoppas det inte var nogon der som kan kenna igen mig nu. Eh :D
Jag sjong. faktiskt.

igor var det London som gellde. haha. eh. Jag treffade min turkiska ven Kudret for forsta gongen. Ja, han heter Kudret. HAHA. skratta so mycket ni vill, det har jag gjort. Men han verkar snell. Eh. Allt slutade med lite mys po Piccadilly. No comments.
Daryl er en idiot, som jag visste innan visserligen, men jag treffade Sara istellet efter att ha promenerat sekert 2 timmar runt i London.. haha. KALLT. Men mys med allt juligt. Men jag treffade Sara och vi hade galet skoj som vanligt :D (jag hoppas verkligen du kommer tillbaka)

Idag har jag haft hemlengtan och allmen juldepression med tanke po att jag inte kan gora alla traditionsaker som jag brukar och so.. Men det gor inte so mycket. Bara lite jobbigt for tillfellet. Tvo veckor kvar bara so.

Imorgon er det mondag, ny vecka. Mycket jobb skulle jag tro.. Det jobbiga er att det verkar som att Krishan borjar bli sjuk = mer jobb for mig. Men men.. stackarn.. Plus att Naina fyller or po onsdag. Och po tisdag ska jag vara barnvakt ot grannens tre barn po kvellen.. Och sondag (eller lordag) moste jag vara barnvakt her..
Usch. mycket jobb.
jaja.

Puss. saknar er.

Happy Holiday

Haha, yes. Tack sara :D Imorgon ska jag lyssna po julmusik ner jag stedar! Sr Bjellerklang for the win!

Jag er so himla trott. Veckan har inte varit den lettaste. Usch. Jobbiga mornar vaaaarje dag denna veckan, helt okej po eftermiddagarna dock.. Men fortfarande jobbigt. Men tur att jag har mysiga venner her som jag kan snacka med och leka med :D
Igor var jag och Sara i Svenska Kyrkan i London. Vi sog po Sellskapsresan! hahaha. yesyesyes :D so underbart. och marabou choklad, ah, jag har saknat. och svenska chips! AH. uuuuunderbart.. "jag kan flyga, jag er inte redd". Fy va mys. Jag vill go nesta vecka ockso, julavslutning med tomtegrot, even om jag inte gillar det :D Men jag kan inte, Naina fyller or :( Typiskt att allt hender samtidigt. Men esch.
Idag har jag fikat med Sara.. haha, varje dag nu for tiden :D Torsdagsfika is the shit. Synd att min snygging aldrig jobbar.
Imorgon blir det stedning, som varje fredag.. Och po kvellen lite hejdo po puben for Dana.. :( Jag  vill inte att hon ska oka. Men det blir nog skoj imorgon, Kareoke! yes.
Lordag ja. hahaha. london iaf. jhahahahaha. jag kan inte sluta skratta. Jag ska po musical, Bloodbrothers.. Gratis. Ja, ni horde rett, Gratis. so er det ner man har killar efter sig som tjenar bra. hahahaha. Yesyesyes. spennande. Ska bli kul att se musikalen iaf! Och treffa honom, venner er aldrig fel. Yes. hahahaha.
Jaja.

Ska eta snart tror jag. Sen sova tidigt so jag er pigg imorgon!
Puss.

16 dagar. iho.

RSS 2.0