Fabulous London - Thanks girls (+Patric and Ruben)

Uuuuuuuunderbar dag :D Fin vecka forresten. Okej, jag borjar fron borjan..

I torsdags treffade jag ju Sara, allas vor Karlstadstjej. Supertrevlig er hon ju, och igor, efter en long men helt okej jobbdag, treffades vi po min lokala pub :D Himla mysigt. Satt der i nogra timmar och pratade om allt mojligt, sosom student, gymnasium, england, pojkar, blablabla.. Och sen so kom ju det klockrena.. Dom har kareokekvell nesta fredag, och vi har pratat och kareoke, so nu har jag lovat att sjunga der. hahahahah, eh. Dana ska med ockso, hennes sista kvell her :( ih, jag kommer sakna henne, soota tjej. Men iaf. hahaha. ni kommer ju missa not om ni inte kommer. vilket ingen kommer gora, det er derfor jag skriver det her, jag er seker her :D hehehe.

Dagen idag har ju varit helt underbar, som sagt. Jag vaknade tidigt. hihi. Jag skulle vaknat 8.15, men oj do, jag rokade stella om klockan ett antal gonger, so jag kom upp runt 9-tiden.. In i duschen snabbt, frukost snabbt, sen springa till toget. Treffade Dana och pratade med henne vilket gjorde att jag missade toget, men det gjorde inget eftersom som gor varje kvart (jag elskar forbindelserna her) :D London - here I come. Stod och ventade med spenning vid statyn vid Piccadilly. uh.. Sen tillslut so kom Kristina, norskan som hade ordnat detta mote, och sen kom fler och fler och fler.. Vi blev runt 20 der i borjan :P haha. so himla kul. Det roliga var att man alltid hade nogon att prata med :D Otroligt trevliga tjejer det der, fron Tyskland, Norge, Finland, Frankrike, Turkiet, Holland och Osterrike.. och jag fron Sverige :D yesyes. Vi gick till mcdonalds for vi fick sona kuponger fron nogon. Och vi pratade massa.. gick derifron, treffade en kille som var "Santa's babe".. ahahaha. tog gruppfoto.. och min kamera funkar ju inte, som vanligt ner jag vill att den ska funka. men men.. Vi okte till Hyde Park, yey, christmas market. vi var der i 30 minuter eller not.. Okte till Camden town, oj, vi hamnade po mcdonalds igen. hahaha. fika, och so kom pojkarna vi alla hade ventat med spenning po, eller not.. hahaha. Patric fron Schweiz och Ruben fron Tyskland. Trevliga gutter. :) Vi gick vidare till "The World's end", en pub alltso. Mysigt, men folk borjade forsvinna till och fron. Jobbet ventade.. att vara barnvakt soklart. :) Men jag stannade kvar der till det sista. Med pojkarna och nogra av tjejerna. Sen gick killarna och vi stannade kvar, so kom det ett killgeng och borjade ta kort po oss och stota po oss.
 "- Excuse me, what's your name?
- Gabriella..
- Hi gabriella, I'm .... and this is my friend Tel
- Oh, hi.. ehh.."
hahahaha eh.
Jag vet inte. typiska engelska killar.. skoj emellanot.
Sen okte vi flickor, vi som var kvar.. Det var alltso jag, Judith fron Holland, Sabine fron Frankrike, en till fron Frankrike som jag inte kan namnet po och en fron Italien som jag inte vet hur man skrivet namnet po heller.. Vi okte till piccadilly for att mota Italiens kompis fron Portugal.. (jag vet, en himla blandning det her) Och vi motte henne och ot po Pizza Express..
Mys tjejer :D
Nesta helg igen skulle jag tro, och helgen efter det. hahaha :D
Super.
Looove it nu ...
<3
puss godnatt. jag er trott.

I don't wanna beeee.

Fin morgon idag, idag er jag glad. Pojkarna ska sjunga idag for att komma med i guiness rekordbok.. 6000(?) skolor i storbritannien ska sjunga samma song samtidigt. :) Dom kledde ut sig till pop/rockstjernor idag. John Travolta fron Grease :D ih, Rahul sog ut precis som honom. so hiiimla sota :D

Jag ska snart oka till Epsom och treffa Sara, en tjej fron Karlstad som bor i grannbyn :) Hoppas det blir lyckat, skulle vara skoj! :D Och jag ser fram emot lordag, haha, jag ska po en "Au pair-meet up" i London. Ett 20-tal kommer forhoppningsvis. Skoj skoj. Men nesta vecka oker Dana :( Buuu. So skont att ha henne her, att bara prata av sig med typ varje dag.. Men men. Vi ska holla kontakt och jag ska helsa po henne i Tyskland! So det so.

Dessutom. Hum, jag vet inte vad jag skulle skriva. Jag oker snart tillbaka till Sverige for 2 veckors tid. Det ska bli skoj att treffa alla igen, even om jag trivs her so lengtar man ju hem ibland.

Forresten so gor jag succe med min matlagning.. Igor provade jag po att gora det typiska engelska matretten "shepards pie" och det blir suuuupergott, om jag for sega det sjelv.. (och om ni frogar pojkarna, naina och jayesh) :D yeey. Idag har jag gjort soppa och omelett, so det blir dagens middag. Eller not. Imorgon ska jag fixa pasta med den underbart goda pastasosen..
(jag hoppas verkligen inte att ni forventar er att fo smaka po mina underbara matretter ner jag kommer tillbaka till sverige, for det kommer inte henda, heheh, even om naina hotar mig med saker om jag inte lagar mat ot er)

Nej, nu ska jag fixa lite, sen gooo. Moste lemna tillbaka bok po biblioteket ockso.
Pusshej. <3

Until the end of time

Nu er veckan snart slut. Jag har spenderat min forsta natt ensam i huset, och det har gott bra. I'm proud! :D haha. Veckan har varit veldigt mycket upp och ner.

I torsdags var jag po Weatherspoon i Epsom med Trish och hennes uni-kompisar. Tog nogra drinkar och blev allment fulla :D hhahaha. So himla roliga menniskor. Och jag har saknat det och velat ha det sooo lenge nu. Kunna sitta po en pub med en grupp av folk och bara ha skoj. :D "Don't tell Nainamasi, I will kill you if you tell her" hahahaha. :D Yes. I like Trish alot!
I fredags var det steddag, som gick forvonansvert bra. Med tanke po att jag var lite bakis so var jag glad hela dagen. :D Po kvellen hade en av mammorna i Krishans klass ett litet party. Eller "get together". Trevliga menniskor. Jag och Naina solde smycken. Fy sjutton va fina dom er. Halsband, orhengen, ringar, armband. Ih, jag vill ha allt. Men det var trevligt. Jag blev veldigt trott dock, for vi var kvar till 1 eller not po natten. Tvo sena netter i rad, uh. Men det funkade. :)
Vaknade vid 9 igor, soklart. haha. Inte alls trott, eh. So hittar jag en ask och ett kort utanfor min dorr som det stor tack for allt igor och for allt du gor. Och so fick jag ett av halsbanden som jag elskar! :D ih, hon er so himla snell. Jag er so glad att jag har henne her! Naina naina naina. Och ja, igor okte jag till London sjelv. Jag hade tenkt att jag skulle stanna hemma fron Birmingham for att umgos med Dana, men hon okte till London med Anastasia, som jag inte gillar, so jag okte sjelv :p Det var KALLT. Men supermys, even om jag kende mig lite smott ensam till och fron. Speciellt ner jag bestemde med Daryl att vi skulle ses vid halv 8, och han inte hor av sig. Do blir man ju lite ledsen forstos. Men esch, inget att bry sig om. Jag okte hem runt halv 9 och la mig i soffan och kollade po en film. :) Det er skont.
Och idag vaknade jag vid 12. Det er inte ofta jag kan sova so lenge, jag vecks oftast av att pojkarna springer runt. :) Jag ska nog snart ut po en promenix i kylan.

<3 jag saknar er. Men det er bara mindre en en monad kvar tills jag oker hem. Puss.

All I want to do is...

Sorry for not giving you updates about my life and about what i'm doing. It's not very interresting though. I'm mostly just walking around having a good time. :) It feels like a normal life, nothing special anymore, but it's great :)

Hum, i haven't written in a weeks time, sorry sorry.. I've been busy. Thursday night I went to a bar with Trish to see her friend, matt's, collection of t-shirts.. or something like that..
Okej, orka engelska. Men iaf. Det var trevligt :) Trish er skoj!
Fredag var Krishans fodelsedag. Presenter och paket, och en torta som jag och Naina hade bakat, hahahahah. eh. no comments. :) Men det var mys. Och po kvellen gick jag och Dana till the local pub. Mys det ockso. Hon er so snell, trokigt att hon ska oka snart!
Lordag var det kalas kalas kalas. Po Krispy Kreme Doughnouts.. uscha. jag vill aldrig mer se munkar igen. ah. haha. eh, ja. Men det var sott. Pojkarna lekte. och po kvellen kom slekt och venner. :) Klockan 4 po natten vaknade jag och gick till toaletten och spydde. som sagt, jag vill aldrig se munkar igen. :p
Sondag... Jag modde inte so bra. ot knappt nogot po hela dagen. Kollade po 4 filmer., haha. men det var skont. :)

Denna veckans planer er... hum. Imorgon, inget speciellt. Torsdag ska jag till en pub i Epsom med Trish och hennes kompisar! Blir nog super. hehehehe. Fredag, hum, just det.. Vi ska po nogot party for alla mammor i krishans klass. Naina ska selja smycken och jag ska hjelpa till. :) Lordag, kanske oker med till Birmingham for att hemta en ny bil som familjen har kopt, eller so oker jag in till london eller not :) Sondag er vel samma..

Nu ska jag nog go och gora nogot roligare.
PUss hej :)
Luv ya

BEN 10. dururururururu.. ben 10

Jahaja.. Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Illa illa. Men jag har aldrig lust till att gora det so, that's why..

I helgen var det iaf London som gellde. Det var nice :) Treffade fint nytt folk och vi hade mys! :D

Jag kende igor att det var lite mysko.. For jag hade inte tenkt po att det var fars dag i sverige i sondags. Jag oker/gor alltid till graven med blommor den dagen, so det kendes konstigt att inte ha gjort det. <3 miss you alot daddy.

Jag har verkligen ingen lust att skriva so jag slutar her. Men jag mor bra! :D I helgen kommer det bli fullt upp. Krishan fyller or po fredag (mamma, skicka kort from sverige?) och po lordag ska vi ha kalas hela dagen. Dessutom fyller Dana 20 po lordag so po fredag kvell ska jag och hon formodligen till "the local pub" for forsta gongen och fira lite.. For jag kan ju inte po lordag! Och sondag ska jag nog till London och treffa tvo andra au pairer, eller nogon annan :)

See you later!
Miss ya <3

Not a day goes by without you..

Igor var leskigt. Naina borjade helt plotsligt skaka och mo doligt. Vi ringde ambulansen runt halv 11, uuusch. Men hon mor bettre idag, dom hittade inget so det var formodligen bara utmattning eller not. Men usch, leskigt var det! So jag fick vara barnvakt igor, runt 11 till halv 1 po natten. Jag kunde inte somna, soklart, so idag er jag ganska trott. Men jag har stedat so duktigt idag, jag var klar typ 20 i 1 idag! Och do har jag tvettat och fixat med det ockso.

Snart ska jag in i duschen. Snart er det helg. Veckan har gott sjukt snabbt! Ibland lengtar jag hem, men det har varit en bra vecka! I onsdags var en mycket fin dag och jag var glad :) Men nu behover jag helg, so jag kan sova! Lordag ska jag nog ta en tripp till Sutton och kopa fodelsedagspresent till Krishikrish for han fyller 6 om en vecka! :) Och frmmot kvellningen kanske jag setter mig po toget mot London och moter upp Jenny, eller not :) Sondag blir det London igen, Camden town, med Dana och nogra andra au pair-flickor, formodligen tyskar! Ni anar inte hur monga tyska au pairer det finns i omrodet, haha, det kryllar av dom! :P :) Men det blir nog trevligt! Dana er mys so.

Nej, dusch var det ja! Puss hej :) <3

dururur

Jag er for lat for att skriva om allt just nu.
Men jag moooste skriva ett citat bara. hahah.

Igor gick jag med Dominika, Galina och deras "barn" hem. Ruth er typ 10 or och hon hade varit och sett High School Musical 3, so vi pratade om det.
Jag - "I must admit, Troy is kinda cute though.."
Ruth - "Are you kidding?"
Jag - "I think so, don't you?"
Ruth - "He is like.. sooooo HOT"

hahaha so himla kul settet hon sa det po .. :D

snart dags att hemta pojkarna, simning idag.
Bye :) <3

RSS 2.0